maria1 Reputație: 1 Postat Aprilie 8, 2017 Postat Aprilie 8, 2017 Buna , te astept in locatia mea curata pentru a petrece clipe de neuitat . Sunt bruneta , 1 , 65 , 45 kg si imi place foarte mult sa Ma joc . serviciile mele sunt de sex oral , normal , diferite pozitii , mici fantezii din partea ta , 69 . Pentru mai multe detalii astept sa Ma contactezi . Pupici!!!
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 8, 2017 Alta care e de top😂😂😂 e bine totuși că au încredere în ele😂😂 2
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2017 Buna , te astept in locatia mea curata pentru a petrece clipe de neuitat . Sunt bruneta , 1 , 65 , 45 kg si imi place foarte mult sa Ma joc . serviciile mele sunt de sex oral , normal , diferite pozitii , mici fantezii din partea ta , 69 . Pentru mai multe detalii astept sa Ma contactezi . Pupici!!!Si mie imi place Hai sa ne jucam la intrebari si raspunsurihttp://nimfomane.com/forum/topic/85162-cel-mai-tare-anunt/ 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 8, 2017 Auzi tu mah fataaa...io cre ka tu tioi jucat pina oi ramas bortoasa ! Sa nu zici ka asa ie burta ta...umflata... ka nu ti cred ! ))))) 2 1
disaronno37 Reputație: 377 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:ceruri Oras:ceruri Postat Aprilie 9, 2017 Aia cu burta intra la mici fantezii. 1
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 Aia cu burta intra la mici fantezii.)))))Eu credeam ca-i de la mâncarea de post... fasolea baloneaza dar nici in halul asta. 1
sorinu Reputație: 3230 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Aprilie 9, 2017 coaie mi se pare mie sau fetele astea sunt din ce in ce mai tinere...pula mea in max o luna o sa vad anunt cu una de 13-14 ani...baaa puneti in pula mea mana pe carte fiti destepte la sf de zi va mandriti ca ati facut 10 mil sau cat o fii acolo dar l-ati avut pe babiu care s-a sters la cur cu cearceaful vostru...va zic eu cati bani aveti atat cheltuiti, castigati 2 mil, 2 mil o sa cheltuiti...si tot asa...dar plm stiu ca vorbesc cu peretii dar pe viitor o sa vedeti ca nu o sa puteti da curu la bataie toata viata, nici nu aveti idee cat de repede trece timpul... in fine, just saying, doar e viata / pizda / curul / gura voastra ...Cheers 5
Vizitator unul-oarecare Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 Man, multi nu mai scot bani din "cartea" pe care au invatat-o, ci din piatra seaca, sau cum se descurca....stii tu, una-alta. Tu...ca si altii, ca si mine de altfel, nu avem nici o putere, desi de acord ca e nasol sa vezi asta zi de zi. Suntem in era vitezei, ne ducem traiul cum stim mai bine, iar cei care reusesc si au succes, au facut ei ceva! Ce anume? Numai noaptea stie... (if you know what i'm saying)
disaronno37 Reputație: 377 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:ceruri Oras:ceruri Postat Aprilie 9, 2017 Tocma' lipsa acestei"carti", pe langa o multitudine de alti factori, dar in principal lipsa de informatie permite altora ( pestii ) sa profite de aceste biete fete. Ce ii poti cere unei pustoaice de 15-16 ani, dintr-o familie dezorganizata, ce se plimba de 2-3 ori cu un bemveu condus de un baiat cu initiativa.
sorinu Reputație: 3230 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Aprilie 9, 2017 Pe mine unul nu ma intereseaza ce fac cu viata lor ..asta e purul si crudul adevar, dar ziceam asa p'aci ca nu am ce face doar sa scriu...frate e penal rau cum a zis si colegul mai sus suntem in era vitezei toti vrem bani multi si facuti cat mai repede, corect .. si eu imi doresc asta dar plm eu sunt de moda veche prefer sa castig cinstit fie la bani multi sau mai putini dar cand dorm sa dorm linistit frate comparativ cu fetitele astea care fara voia lor mai mult ca sigur au fost luate si dresate de pestoi care sa le faca banii cand altele cu voia lor dau curu la bataie si scot un 200-300E o zi buna ( bine cu exceptii Ms Gue$$ care facea 20-30k pe luna ) dar frate ajungi la o concluzie...cati bani faci atata cheltui, punct...nu mai mananci in fiecare seara la nu stiu ce restaurant te duci la scoica plm eu stiu unde platesti mai putin si tot asa...in fine asta e doar vorbarie 3
ssylver Reputație: 5207 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:RO Oras:RO Postat Aprilie 9, 2017 dupa poze pare sa fie ea: http://nimfomane.com/forum/topic/61889-non-stop-pentru-tine-0730840182/page-21 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum