safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 7, 2018
Administrator pisicuts Reputație: 114661 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 7, 2018 ai dat 40 de reporturi astazi Siana, pentru viitoarele reporturi adreseaza-te la inesuka sau la rozkendra sa te plangi la ele
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 7, 2018 ai dat 40 de reporturi astazi Siana, pentru viitoarele reporturi adreseaza-te la inesuka sau la rozkendra sa te plangi la eleAi-de PLM,a inebunit babeta in Sambata Mare. 2
money_talks Reputație: -236 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Aprilie 7, 2018 Ai-de PLM,a inebunit babeta in Sambata Mare.Săracu’ pisic,a cedat si el pana la urmă😩Babornița suferă de singurătate si altceva nu are de facut decat sa dea zeci de reporturi zilnicIti dai seama cat de mizerabilă si disperată e,dacă si in ziua de Paște are anunț de supt pula
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 7, 2018 Săracu’ pisic,a cedat si el pana la urmă😩Babornița suferă de singurătate si altceva nu are de facut decat sa dea zeci de reporturi zilnicIti dai seama cat de mizerabilă si disperată e,dacă si in ziua de Paște are anunț de supt pulaTocmai de asta ma pis pe ea,e rupta-n cur de foame,dar nu e zi sa nu se rupa in basina ca e mare diva,ca are clienti doar seici,ca noi suntem saraci :laugh2Uite aici manichiura divei :slap2 Asa ceva nu mai vezi nici la tarancile care lucreaza la camp
excalibur- Reputație: 540 Postat Aprilie 7, 2018 Postat Aprilie 7, 2018 ai dat 40 de reporturi astazi Siana, pentru viitoarele reporturi adreseaza-te la inesuka sau la rozkendra sa te plangi la ele Sa o jeleasca pe Vistantric !!! :laugh2
cerrone Reputație: -1104 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 7, 2018 Sa o jeleasca pe Vistantric !!! :laugh2Razi ca proasta de una singura ! :laugh2 :laugh2Auzi mah, da' totusi, asa ca un smecher ce esti, o cunosti pe Vis ? Ai fost vreodata la ea ? Sau la Sweetpleasure ? Ai ? 1
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 13, 2018 Razi ca proasta de una singura ! :laugh2 :laugh2Auzi mah, da' totusi, asa ca un smecher ce esti, o cunosti pe Vis ? Ai fost vreodata la ea ? Sau la Sweetpleasure ? Ai ? Asta e copilul strazii, nu o cunoaste nici pe ma-sa.
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 13, 2018 ai dat 40 de reporturi astazi Siana, pentru viitoarele reporturi adreseaza-te la inesuka sau la rozkendra sa te plangi la ele Nu prea cred ca am dat atatea reporturi. Oricum, sunt putine in comparatie cu cate postari jignitoare, la adresa mea, fac bolnavii psihici fara tratament, de pe aici. Si nu inteleg ce faci tu ... ii incurajezi ?
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 13, 2018 O dimineata frumoasa si o zi cu noroc, sa aveti !
vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 13, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Aprilie 13, 2018 Tocmai de asta ma pis pe ea,e rupta-n cur de foame,dar nu e zi sa nu se rupa in basina ca e mare diva,ca are clienti doar seici,ca noi suntem saraci :laugh2Uite aici manichiura divei :slap2 Asa ceva nu mai vezi nici la tarancile care lucreaza la campTe piși cam pe multe femei tu...Stii ca eu sunt peste tot forumul si am văzut multe fete care au lucrat de Pasti. Care e smecheria cu tine si de ce nu poți parea altfel decât un simplu frustrat de duzină? 14 22
vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 13, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Aprilie 13, 2018 Razi ca proasta de una singura ! :laugh2 :laugh2Auzi mah, da' totusi, asa ca un smecher ce esti, o cunosti pe Vis ? Ai fost vreodata la ea ? Sau la Sweetpleasure ? Ai ?Sunt două recenzii de-atunci când am fost în Snagov si peste 10 de cand sunt în Vâlcea, dar încă nu vreau sa le pun în față.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2018 Postat Aprilie 13, 2018 Sunt două recenzii de-atunci când am fost în Snagov si peste 10 de cand sunt în Vâlcea, dar încă nu vreau sa le pun în față.Vis , termina , nu vrei sa vezi pana unde pot ajunge . Doar provoacă-ma .Scoate-ți din cap Tanya , INES și Delia . Dacă nu ne lași împace vom lua măsuri :( și crede-ma ca nu îmi place sa fac rău , dar nu ma obliga
vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 13, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Aprilie 13, 2018 Vis , termina , nu vrei sa vezi pana unde pot ajunge . Doar provoacă-ma .Scoate-ți din cap Tanya , INES și Delia . Dacă nu ne lași împace vom lua măsuri :( și crede-ma ca nu îmi place sa fac rău , dar nu ma obligaCe ai tanti, pe cine crezi că pacalesti? Vezi-ți de treaba ta si taci ca esti si tu la fel de proasta ca celelalte dacă ti-o cauti? Ce va lipsește de vă agatati cu haita voastră de numele si reputația mea? Unde ai vazut tu un atac din partea mea sau denigrare? V-am zis ca habar nu aveți de cum stă situația cu mine si cu cine stați de vorbă! În concluzie vă acoperiți singure de prostie si defăimarea vă afecteaza pe voi cu toate că gestul va apartine!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2018 Postat Aprilie 13, 2018 Ce ai tanti, pe cine crezi că pacalesti? Vezi-ți de treaba ta si taci ca esti si tu la fel de proasta ca celelalte dacă ti-o cauti? Ce va lipsește de vă agatati cu haita voastră de numele si reputația mea? Unde ai vazut tu un atac din partea mea sau denigrare? V-am zis ca habar nu aveți de cum stă situația cu mine si cu cine stați de vorbă! În concluzie vă acoperiți singure de prostie si defăimarea vă afecteaza pe voi cu toate că gestul va apartine!Bine , o să-ți para rău
vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 13, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Aprilie 13, 2018 Bine , o să-ți para rău Domnisoaro, mie raul nu mi se poate intampla sub nici o forma, nici macar ca iluzie...deci nu o "sa imi para" pentru am o putere a intelegerii foarte mare. Deci circoteca voastra este asa...degeaba! Iar tie o "sa iti para nimic" indiferent cat te vei stradui sa-ti tragi satisfactie sau alte bazaconii, asta-i problema ta de stai sa-mi ceri mie aprobarea pentru ceea ce crezi ca ai de gand sa faci! Te ridiculizezi si nici macar nu ai puterea sa-ti retragi gestul.
edy depresivu Reputație: 3 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:la balamuc Oras:la balamuc Postat Aprilie 13, 2018 Bine , o să-ți para răuCe e fa cu amenintarile astea ? 1
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 19, 2018 Tocmai de asta ma pis pe ea,e rupta-n cur de foame,dar nu e zi sa nu se rupa in basina ca e mare diva,ca are clienti doar seici,ca noi suntem saraci :laugh2 Numele tau e Mumie.Te-ai nascut in puscariesi ai dosare, o mie,pentru furt si talharie,viol si **spam editat**si alte infractiuni,fara numar, de le-aduni. Prima dragoste a taa fost, draga, lingurape care-n cur ti-o bagacel ce-ti fura portiade mancare, la parnaiesi-apoi iti dadea bataie.De-asta ai ramas marcatpe viata, am remarcat. De buna ziua ti-am datte simti deja violat,deja ai finalizat,ca nu esti obisnuitde femei, sa fii privit.E soare si vreme buna,dar tu tot latri la lunaschelalai de zici ca tuna. Te certi cu telecomandasi-ai botezat-o Amanda.Tipi ca te-a luat de barbataproape in mod fortatsi ca-n cur te-a violat.Daca in cur te-a mancatsi cu ea te-ai scarpinat ...in cur ti-a alunecatsi-o scoti plina de rahat. De singur ce esti te certichiar si cu goii pereti.Daca iti auzi ecoulte visezi a fi eroulunei batalii grozaveiar clonele iti sunt bravepe forum, cand pe femei,le ataci, fara temei. Urmand spiritul de haita,te iei cu mine la cearta.Zici ca ma speli de pacate...cred ca esti nebun cu acte.Te certi cu afiselesi toate reclamelepe care le vezi e strada si produci degringoladacand vrei sa dirijezi mersulsi sa interzici accesulgesticuland nebunestesi putind grozav a pestesi te bagi, asa, orbeste,cu tupeu, printre masini,cautand sa te afirmidrept politist cu bulance-amendeaza grosolansoferitele mature care sunt mai ne--tule;le ceri acte la controlsi iti bagi in curul lorde Pinochio, lungu-ti nas,ca atat a mai ramasdin tine, escroc batran,senil, betiv si hapsan,dar esti doar un pricajitinfirm, sarac, necajit,de femei batjocoritsi de viata umilit,un paduche de bodega.Pana si limba ti-e bleagade atata bauturasi iti atarna din gura.Tu n-ai cu cine schimbadoua vorbe si-o lulea.Mult in vorbe, nul in fapte,te bagi ca musca in laptesi-unde nu-ti fierbe orezul.Mai bine spala-mi parbrizul,orezarule parlit !Mars ! Destul ne-ai sictirit !Fugi si vezi de prinzi ofertela chiloti si la sosete,ca nu le-ai schimbat de-un an !Nu mai iesi in prim planrupt in cur, tocit in talpi !Stai, in umbra-mi pana crapi ! Esti un porc ce-n fund ma scurmasi-am sa-ti bag in rat, de-azi, sarma,animal grohaitor,ca nu-mi esti folositor.Fiindca cantaresti o tona,nu incapi dupa o clonasi de asta-ti faci o sutade clone, ce ma insulta.De urechi ti-agat cercei,dintr-aia mari, lungi si grei,iti torn laturile-n cap si-apoi te leg de protapsi te frig la lumanare,pe burta si pe spinare.De gat iti atarn un lant,de picior iti leg un latsi te priponesc cu el,de veceu, cand stau pe eliar pe burta, se-ntelegescriu numele tau de rege :Bulibasa sa porceasca,Soric Gros, Slana Draceasca,Maiestatea Sa Pastramasau, poate, rege Sudalma,Maiestatea Sa Latura,ori, poate, rege Scursura,Maiestatea Sa Scurmau,mare rege Fatalau.Si, fiindca esti mare poamape cap iti pun o coroana,facuta din strampii mei, dupa ce ma pis in ei.Nu te-am umilit destul ?Pun sa te futa in cur,sapunit sa fii, sub dus,de catelul meu, Labus.Zii, mersi, de poezieca de pomana sa-ti fie,ca esti prost si esti golansi n-ai nici un gologan ! Treci, la cotet, Terfeleu !Nu te da pe aici zmeu, ca ai molii pe maieu !Tu, sa taci, cand vorbesc eu,sa mananci doar ce-ti dau eu :pisu, scuipat si bataie,gasitule-ntre gunoaie !Vrei sa te scarpin la coaie.c-un cocean, mare, grunjossi-apoi sa ti-l bag in dos,de guiti ca la taierede salariu, mai vere,sa-mi atragi atentia,disperat, asupra tasi imi faci antireclama,ca esti nebagat in seama,simti ca ti-e sfarsitu-aproape,ca mori de singuratate ... Nici umbra-ti nu-i langa tinesi nici dracul nu mai vinesa-ti dea cate-un bobarnac,fiindca eu, l-am sclavizat.Sclava mi-e si umbra ta si te da de gol c-ai vreasa-mi fii veceu personalin gat, gal, gal, gal, scandalsa-ti faca doar pisul meu,curul meu sa-ti fie zeusi ca n-ai pula deloc,ai un semn fara noroc,limba-n gura ti-e prea micasi la lins nu e sortitasa faca cuiva placere,taci si suge-o, in tacere !Zici c-a dat in tne strechea.taci si ia-n gura, suzeta ! Ai alzheimers, porc batransi te-ai pierdut de stapan,mai numeri doar pan la doi,mergi pe strada inapoi, te balacesti in noroi,dormi pe gura de canal,esti aurolac banal,si-ti place sa tragi in pieptmirosul ala infectdin punga cu-aurolac,la minte, esti un sarac.Iarna mergi doar in sandalesau chiar in talpile goale,la cersit, cersind o muie,sau o pula-n cur, se stiesi tot scandand, triumfalca esti un popa pe val,avocatul poponar.Vara te-mbraci cu palton.Treci la tine, in salon !Nu-ti mai lua calmantelecu alcool, dementule ! Cand de la ospiciu fugiincepi sa tipi si sa plangi,ca nu stii drumu-napoisi ramai in frig si ploi ...si ma tot confunzi cu ma-tacare vinde la tonetadin colt, tuica de sosetesi te-a scos din cur, tarfetedupa ce au violat-o, pe toate partile-au luat-osi au tot sodomizat-ostrigoii in cimitir,cand isi facea selfie-n pir ... Nemancat de-o saptamana,tu furi covrigul din manaoamenilor de pe stradastrigand ca mananci ruladade fazan sau de somon,fiindca esti mare mormon,si-apoi bei cate-un bidonde alcool, ragaind, frate,c-ai mancat pe saturate,dar, ca alcool ai mai bea,o cisterna, de-ai avea,sau cat mai multe butoaiesi i-ai da ma-ti-i bataiede nervi, insa, ai, se stie,ordin de restrictie ...si ma bati la cap pe minecand damblageala iti vine,zicand ca setea nu-ti trece,nu te-mbeti cu apa rece. Da-ti anunt, sa facem chete,sa strangem multe sosetemurdare si chiar chiloti,de la toate, de la toti,ca sa-ti faci tuica din ei,daca nu ai chischirei !Cersetorii-s submisivi, nu ca tine, agresivi.Impaca-te cu ideea,ca stapana ti-e FEMEIAsi ca-ti stoarce inima,cum, cat si doar cand vrea ea,ca pe fructul pasiunii !dar nu rezisti presiunii ...Melancolic depresivcompulsivo obsesiv,labil psihic, dezaxat,asta esti, cu-adevarat.Astazi, te dai vanitos,insa esti intors pe dos.Cu orgoliu-ti bengosEA a sters, candva, pe jos,n-a dat pe el trei parale,de-asta tragi pe-aici semnalede alarma, in nestire,c-ai fost tradat in iubire. 1
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 19, 2018 Uite aici manichiura divei :slap2 Asa ceva nu mai vezi nici la tarancile care lucreaza la camp Uite-o pe manichiuristacu cat tupeu tot insistaunghiile sa imi smulga !Nu am nevoie de sluga ...am destule, mai de soiLocul tau e la gunoi.Tu esti o manicuristaproasta si teribilista.Biroul de angajariti-a dat doar descurajari,ca nu esti calificatadecat in zace beata ?Incearca o abordarepe la dezalcoolizare ...Cand reusesti sa stai treaza,apuca-te si lucreaza !
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2018 SUNT UN LABAGIU DEMENT.FUGITI DE MINE, COLCĂI DE BOLI, SIFILIS, HPV.DE LA MINE LUATI HPV PENTRU CA SUG PULA Am corectat eu. :) 1
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 20, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 20, 2018 Consuela - O femeie fara inhibitii Lupule, te-ai deghizatintr-alt lup tot suparatpe viata, pe tot ce misca,ca n-ai bani mai mult de-o duscacumparata pe caietsi nici sa cumperi respect,admiratie, iubire,sex, dialog, pretuiresi la fel ma musti de cursi stai sa-mi gasesti cusur,creezi stupide povesti,in timp ce scula-ti belesti. Alta haina n-ai gasit ?Nici un miel nu ai belit,sa-ti pui blana lui in cap behaind ? Esti retardat !Sau ai coltii prea tocitisi mananci doar biscuitimuiati in votka si tuicasi tot timpul stai beat turta ? Ti-a sarit mana din cot,ba si cu umar cu totde-atata hand job pe-aici.Stai sa tot mirosi tarlicisi tampoane si chiloti,tragi mirosu-n piept cat poti.Ti-ai amaneta rinichiidoar ca sa-mi mirosi pantofii,doar ca sa ma pis pe tine,dar esti prea batran, nu tine. Stai mereu holbat la minerepetand, ca pentru tine,ca seman leit cu ma-ta,doar, doar, o sa-ti treaca poftade mine si-economiela saliva ai sa faci,incetand sa ma mai placi,dar m-ai vrea si de sotie. Mi-ai tine sublingual,ca medicament oral,lindicul in orice seara,inima sa nu te doara.Fugi, de-aici, cu Saniuta !Du-te, da pe gat sticlutade posirca, mai departe,ca tu joci doar cu o cartecare e de pierzator,n-ai talent de-nvingator ! 1
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 20, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 20, 2018 O zi plina de bucurii, tuturor ! 2
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 20, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 20, 2018 O zi plina de bucurii, tuturor !|Rapciuga,nu ne intereseaza poze luate de pe net,pune ceva cu tine sa vedem si noi cum arata o curva de lux jegoasa si neingrijita.
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 21, 2018 |Rapciuga,nu ne intereseaza poze luate de pe net,pune ceva cu tine sa vedem si noi cum arata o curva de lux jegoasa si neingrijita. Iarasi iesi la interval,obezule poponar,sa cersesti atentie,ca sa ai erectie ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum