Sari la conținut

Unguroaica Sexy 0756318323 / 0740907430 / 0746342994

Postări Recomandate

• Oras:depestetot
Postat

ce poze are postate ..... cu siguranta sunt ale ei....cat despre telefon .... mie de fiecare data mi-a raspuns si dupa cum am scris .... nu mai are alta preocupare.... asa ca ar trebui sa raspunda la telefon

• Like 1
Postat

Din pacate cu domnisoara am avut o experienta neplacuta deoarece se stie ca pe la 12 deschide telefonul am sunat a raspuns, am vrut o programarepe la 14 ora la care a spus sa sun cu 15 min inainte. Am terminat treaba mai repede si incerc dar nimic astept 15 min iar nimic dupa aceea sun dupa 30 de min nimic. Asa a trecut mai mult de o ora si .....Concluzie .....

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Din pacate cu domnisoara am avut o experienta neplacuta deoarece se stie ca pe la 12 deschide telefonul am sunat a raspuns, am vrut o programarepe la 14 ora la care a spus sa sun cu 15 min inainte. Am terminat treaba mai repede si incerc dar nimic astept 15 min iar nimic dupa aceea sun dupa 30 de min nimic. Asa a trecut mai mult de o ora si .....Concluzie .....

Sfatul meu e sa mai încerci, fă-ți programarea imediat după ce ai vorbit cu dânsa. La mine așa a mers și anul trecut și anul acesta, 3 vizite am reușit cam greu cei drept, dar merită.
  • Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: erotyke
  • Oras:Cluj
Postat

Buna !

Mă întrebam dacă merită să încerc și eu fătuca asta?

Mă sfătuiește cineva?

Este termen de comparație cu Rebeca de la top?

Postat

Buna !

Mă întrebam dacă merită să încerc și eu fătuca asta?

Mă sfătuiește cineva?

Este termen de comparație cu Rebeca de la top?

Pentru mine unguroaica a fost în topul personal, deşi nu o mai vizitez de multişoară vreme (abandonarea nu are nimic de-a face cu prestația ei).

Ce vrei, nene, unguroaicele chiar ştiu să se fută; declinul demografic al nației lor e un mister.

Poate-i doar o coincidență, dar cele cateva unguroaice cu care mi-am tras-o fost-au minunate la pat, fie cocote, fie onorabile.

• Like 10
  • Minus 14
Postat

Da, m am programat de 2 ori si de fiecare data cand am ajuns la locatie nu a mai raspuns la telefon. Merita trecuta la de evitat !

Vizitator
Postat

Da, m am programat de 2 ori si de fiecare data cand am ajuns la locatie nu a mai raspuns la telefon. Merita trecuta la de evitat !

Nu-i neapărat de evitat, o prinzi greu la telefon și de regulă fă-ți programarea înainte cu 30 de minute, nu merge sa îți faci programare peste câteva ore. E genul primul venit primul servit, dar îți spun sincer ca merită. Mai insistă, sfatul meu și nu vei regreta.
  • Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Nu-i neapărat de evitat, o prinzi greu la telefon și de regulă fă-ți programarea înainte cu 30 de minute, nu merge sa îți faci programare peste câteva ore. E genul primul venit primul servit, dar îți spun sincer ca merită. Mai insistă, sfatul meu și nu vei regreta.

scuze colegul am si eu un feath back despre ea.eu nu am fost la ea din fericire sau din pacate in schimb am fost la foarte multe fete de pe site da cum vorbeste "domnisoara EMESE" la telefon nici fetele din bucale nu vorbesc asa urat.cand intrebi de ceva,ridica tonul automat,si vorbeste foarte urat.Eu am sunat cred ca de 3x,sa verific daca nu este doar o zi proasta dar din pacate de fiecare data la fel!!!!deci pentru mine este de ocolit domnisoara.

• Like 1
Vizitator
Postat

scuze colegul am si eu un feath back despre ea.eu nu am fost la ea din fericire sau din pacate in schimb am fost la foarte multe fete de pe site da cum vorbeste "domnisoara EMESE" la telefon nici fetele din bucale nu vorbesc asa urat.cand intrebi de ceva,ridica tonul automat,si vorbeste foarte urat.Eu am sunat cred ca de 3x,sa verific daca nu este doar o zi proasta dar din pacate de fiecare data la fel!!!!deci pentru mine este de ocolit domnisoara.

Cei drept, anul acesta nu am fost la ea, ultima data avea locația pe fabricii lângă bisericuță. Poate de atunci și-a schimbat atitudinea.La telefon nici pe mine nu ma impresionat,avea o atitudine destul de rece și sec, îți turuie tarifele de parcă ești la bingo :)))
  • Like 3
  • Minus 1
Postat

Acum are locatie pe Buna Ziua.

De vorbit a vorbit frumos, dar nu a raspuns la telefon o ora jumatte.

Pacat as fi mers la ea, arata bine in poze

Postat

A mai fost cineva la ea?

Nici o noutate?

Postat

da are catel talie mica, e in Buna ziua acuma, de raspuns mie mi-a raspuns. recomand

• Like 1
Vizitator
Postat

Are anunțul activ, dați pe ea :)))). De când sunt verde, parcă mă prinde doru de " iooiii-u" ei :))) sau de LOT-ul ei:)))

post-176080-0-85301000-1510572399_thumb.jpg

post-176080-0-06115900-1510572418_thumb.jpg

post-176080-0-34103500-1510572428_thumb.jpg

• Like 4
  • Oras:cj
  • Oras:cj
Postat

nu ne dai un link la anunt ? poate si textul ? sau datele de contact sau servicii actuale ?

Vizitator
Postat

nu ne dai un link la anunt ? poate si textul ? sau datele de contact sau servicii actuale ?

0756318323

• Like 1
Postat

Salutare.

Am vazut ca a reaparut anuntul cu pozele de mai sus.

Oarre a fost cineva la ea recent?

Merita incercat?

Vizitator micesteanu
Postat

Pentru mine unguroaica a fost în topul personal, deşi nu o mai vizitez de multişoară vreme (abandonarea nu are nimic de-a face cu prestația ei).

Ce vrei, nene, unguroaicele chiar ştiu să se fută; declinul demografic al nației lor e un mister.

Poate-i doar o coincidență, dar cele cateva unguroaice cu care mi-am tras-o fost-au minunate la pat, fie cocote, fie onorabile.

Iti imprtasesc total concluziile despre unguroaice, ma poti ajuta cu o info, mai este activa, cum pot da de ea?

• Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :)
  • Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :)
Postat

:) asta la un moment dat avea servicii d'alea cu:+50 la orice. respiri cand esti la ea? +50. on+50,fk+50,....etc. ajugeai asa super rapid la 400:))). am fost o singura data la ea....acu o juma de secol:). nu m-a impresionat cu nimic.  

Vizitator altu2
Postat

:) asta la un moment dat avea servicii d'alea cu:+50 la orice. respiri cand esti la ea? +50. on+50,fk+50,....etc. ...

Și acuma tot așa, +50, +50, +50, +50, etc.

Eu, pe bune, mi-am făcut o foaie de calcul in Excel și am avut-o la îndemână când am vizitat-o.

Trebuie pusă tehnica la lucru, ce plm.

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

Salutare! Tot incerc sa contactez dameza si arectelefonul inchis....si-a schimbat numarul de contact?

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Salutare! Tot incerc sa contactez dameza si arectelefonul inchis....si-a schimbat numarul de contact?

De două săptămâni era activă, încearcă 0755602394

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...