evelineroman Reputație: 1248 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2019 Categoric nu ! 3 Link spre comentariu
evelineroman Reputație: 1248 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2019 Daca doriți astfel de întâlniri va rog să căutați doamne singure și în niciun caz anunțuri oferite de cupluri, in special căsătorite. 4 Link spre comentariu
gladiato Reputație: 731 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2019 Păcat succes Link spre comentariu
evelineroman Reputație: 1248 Postat Martie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2019 Merci! La fel și ție :* 4 Link spre comentariu
denis kart Reputație: 1 Postat Martie 1, 2019 Partajează Postat Martie 1, 2019 Am fost la ei de cateva ori de cand s-au intors. Locatia este superioara celei anterioare. Se ajunge relativ usor, eventual optezi pentru metrou și 5-7 minute de mers pe jos. Eveline este mai frumoasa ca niciodata, si la fel de atenta ca intotdeauna. Are părul un pic mai lung, funduletul la fel de frumos. Oralul este de vis, umed si pasional. Spune ca ii place si este suficient sa o privesti in acele momente ca sa te convingi ca nu te minte. Normalul la fel, mai ales doggy style, da contre se implica, traieste momentul fara sa se prefaca. imi doresc sa incerc un nou dp, poate data viitoare, dar depinde doar de mine sa ma ridic la nivelul performantelor lor.Ca note: 10+oralul (recunosc, nu am multe experiente anterioare dar e ... exploziv), normalul 10, analul si dp sper sa le incerc data viitoare. 5 Link spre comentariu
dan_dani Reputație: 11 Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 Categoric nu !voi nu raspundeti niciodata la telefon?v-am sunat de multe ori si nimic...chiar as vrea sa ne vedem.. Link spre comentariu
evelineroman Reputație: 1248 Postat Martie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2019 Răspundem la mesaje doar pe WhatsApp :* 2 Link spre comentariu
dan_dani Reputație: 11 Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 Răspundem la mesaje doar pe WhatsApp :*si daca nu am whatsapp?laMesaje normale de ce nu raspundeti?nu inteleg... Link spre comentariu
evelineroman Reputație: 1248 Postat Martie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2019 Nu am primit niciun mesaj la care sa nu fi răspuns :( 2 Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 adica la tine vin numai poponari. ce hetero ar sta cu unu pe langa el? labagiule, zi mai bine ca nu ti se scoala pula cand i-o vezi pe a lui Roman, 24cm ! homofobule ! Link spre comentariu
evelineroman Reputație: 1248 Postat Martie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2019 O persoană care da dovadă de lipsă de maturitate cu siguranță nu va înțelege niciodată. Nu trebuie sa fii bi sau gay pentru a te simți bine in compania noastră. :-* 6 Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 lui brett nu i-a crescut inca maseaua de minte, nu intelege notiuni de baza: cupluri casatorite, orgii, placere fara margine. Nu poti dialoga cu un coleric duplicitar care pe forum e zmeu dar in realitate este un amarastean 1 Link spre comentariu
evelineroman Reputație: 1248 Postat Martie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 3, 2019 Agreed!! :)) 1 Link spre comentariu
brettf16 Reputație: 0 Postat Martie 5, 2019 Partajează Postat Martie 5, 2019 Agreed!! :)) anterior ziceai ca accepti futaiuri singura. minteai atunci sau minti acum? Link spre comentariu
evelineroman Reputație: 1248 Postat Martie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 5, 2019 Îmi pare rău, nu accept "futaiuri". Te rugăm să părăsești acest thread. Îți depășește capacitatea de a înțelege unele lucruri. 1 Link spre comentariu
coledoc Reputație: 85 Postat Martie 5, 2019 Oras:România Oras:România Partajează Postat Martie 5, 2019 anterior ziceai ca accepti futaiuri singura. minteai atunci sau minti acum? Nu ai inteles bine. Eu cred ca ea s-a referit ca accepta si singura in camera de actiune dar cu Roman in alta parte in apartament ocupandu-se cu altceva. (playstation, gatit, aspirat etc) .... sau nu am inteles nici eu :blushing2 Link spre comentariu
marcopolo13 Reputație: 19 Postat Martie 5, 2019 Partajează Postat Martie 5, 2019 Buna! Roman e bi? Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 6, 2019 Partajează Postat Martie 6, 2019 anterior ziceai ca accepti futaiuri singura. minteai atunci sau minti acum?cretinel, femeia se futa singura, dar sotul e in alta camera :laugh2. Esti cretin galatene, sa moara Jaxana lui xoxo de ciuda si dolores sa ma linga pe oache :X . Ce este asa de greu de inteles ? sa te iau in balon unde e bine 1 Link spre comentariu
gelugun Reputație: -199 Postat Martie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 6, 2019 @Eveline @Roman sunt altceva...alt nivel si alta atitudine.Nu merita astfel de cuvinte pe topicul lor.....Cu ce v-au gresit ?Doar joaca cu cartile pe fata.... @Eveline&Roman , sunteti rara avis la dublu pe aici....Bravo voua pentru felul cum aratati , ce oferiti si stil !☺Succes fara stres...o saptamana si o luna ZEEEN ! 3 3 Link spre comentariu
evelineroman Reputație: 1248 Postat Martie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 6, 2019 Mulțumim!! <3 la fel și ție!! 1 Link spre comentariu
Vizitator dudu023 Reputație: 0 Postat Martie 6, 2019 Partajează Postat Martie 6, 2019 Se poate cockold? Link spre comentariu
evelineroman Reputație: 1248 Postat Martie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 7, 2019 Se poate și cuckold, sigur! Te așteptăm să ne auzim pe WhatsApp pt mai multe detalii. 1 Link spre comentariu
curioss1 Reputație: 125 Postat Martie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 7, 2019 Se cine joaca rolul de cuckold? :) 1 Link spre comentariu
evelineroman Reputație: 1248 Postat Martie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 7, 2019 Cine vrei tu! Ne place tare mult sa facem schimb de roluri :* 1 Link spre comentariu
denis kart Reputație: 1 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 Din pura curiozitate, ce intelege onor postatorul de mai sus prin "futai"? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum