Sari la conținut

Eveline si Roman - 0732442434

Postări Recomandate

Am fost la ei de cateva ori de cand s-au intors. Locatia este superioara celei anterioare. Se ajunge relativ usor, eventual optezi pentru metrou și 5-7 minute de mers pe jos. Eveline este mai frumoasa ca niciodata, si la fel de atenta ca intotdeauna. Are părul un pic mai lung, funduletul la fel de frumos. Oralul este de vis, umed si pasional. Spune ca ii place si este suficient sa o privesti in acele momente ca sa te convingi ca nu te minte. Normalul la fel, mai ales doggy style, da contre se implica, traieste momentul fara sa se prefaca. imi doresc sa incerc un nou dp, poate data viitoare, dar depinde doar de mine sa ma ridic la nivelul performantelor lor.

Ca note: 10+oralul (recunosc, nu am multe experiente anterioare dar e ... exploziv), normalul 10, analul si dp sper sa le incerc data viitoare.

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România

anterior ziceai ca accepti futaiuri singura. minteai atunci sau minti acum?

Nu ai inteles  bine. Eu cred ca ea s-a referit ca accepta si singura in camera de actiune dar cu Roman in alta parte in  apartament  ocupandu-se cu altceva. (playstation, gatit, aspirat etc) .... sau nu am inteles nici eu :blushing2

Link spre comentariu
Vizitator basescu 2015
Reputație: 0

anterior ziceai ca accepti futaiuri singura. minteai atunci sau minti acum?

cretinel, femeia se futa singura, dar sotul e in alta camera :laugh2. Esti cretin galatene, sa moara Jaxana lui xoxo de ciuda si dolores sa ma linga pe oache :X .  Ce este asa de greu de inteles ? sa te iau in balon unde e bine 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

@Eveline @Roman sunt altceva...alt nivel si alta atitudine.

Nu merita astfel de cuvinte pe topicul lor.....

Cu ce v-au gresit ?

Doar joaca cu cartile pe fata....

@Eveline&Roman , sunteti rara avis la dublu pe aici....

Bravo voua pentru felul cum aratati , ce oferiti si stil !☺

Succes fara stres...o saptamana si o luna ZEEEN !

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...