Sari la conținut

Eveline si Roman - 0732442434

Postări Recomandate

dai la commenturile mele

sa vezi o legenda in viata

sa vezi ce inseamna umor fin si neinteles de multi

sa vezi smecheria in adevaratul sens al cuvantului

sa vezi cum bat si fut ca masina de cusut

sa vezi cum ai dau teroare la slugile astea da pa forum care crede ca se poate pune cu mine

stii ce zic ? da educatie nici nu mai zic

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arkham
  • Oras:Arkham

dai la commenturile mele

sa vezi o legenda in viata

sa vezi ce inseamna umor fin si neinteles de multi

sa vezi smecheria in adevaratul sens al cuvantului

sa vezi cum bat si fut ca masina de cusut

sa vezi cum ai dau teroare la slugile astea da pa forum care crede ca se poate pune cu mine

stii ce zic ? da educatie nici nu mai zic

Tu vorbesti de educatie ? Complexatule cand ai vazut pula aia mare de 25+ i-ai dat in cap de invidie, esti fara scapare nespalatule.
Link spre comentariu

Noi avem analizele la zi, cat despre povestea de mai sus, este o mare minciună, probabil ești vreun peste și nu meriti băgat în seamă. Vom fi disponibili după 22 decembrie. Avem dreptul de a ne selecta vizitatorii, și în orice moment putem întrerupe orice conversație daca se da dovadă de lipsă de respect, educație și se dorește pierderea timpului cu mesaje care nu duc nicăieri. Suntem un cuplu căsătorit, sănătos și foarte curat, și ne dorim sa selectam un număr extrem de limitat de persoane cu care ne vedem in mod regulat, prieteni care își doresc o experiență reală și pasionala, lipsită de inhibiții și prejudecăți. Cei care ne cunosc știu că nu ne-am risca niciodată sănătatea și că acceptam doar persoane de calitate.

Sunteti inconstienti! Vai de capul vostru!

Link spre comentariu
Vizitator andrei cel bunnnn
Reputație: 0

Buna Evelin si Roman , eu am fost la voi de multe ori doar stiti si sunteti super , mai mult decat ok , macar de ar fi pe aici pe forum cupluri ca voi , dar din pacate sunt numai fake-uri si sunt multi pesti care va ataca verbal ca sunte ti ok , astia sunt niste gunoaie care incearca si ei sa denigreze persoanele care sunt ok si sa isi promoveze fake-urile lor.Nu merita nici sa le raspundeti.Va pupa Andrei si astept sa ne revedem cand veniti.

Link spre comentariu

Buna Evelin si Roman , eu am fost la voi de multe ori doar stiti si sunteti super , mai mult decat ok , macar de ar fi pe aici pe forum cupluri ca voi , dar din pacate sunt numai fake-uri si sunt multi pesti care va ataca verbal ca sunte ti ok , astia sunt niste gunoaie care incearca si ei sa denigreze persoanele care sunt ok si sa isi promoveze fake-urile lor.Nu merita nici sa le raspundeti.Va pupa Andrei si astept sa ne revedem cand veniti.

Daca astia doi sunt inconstienti ca se fut cu clientii fara prezervativ, tu esti de-a dreptul prost! Vai mama ta!

Link spre comentariu
Vizitator menache

:))) dreaq mai vine la voi idioți inconștienți!dar ma întreb oare ce aveți in capul vostru?inseamna ca daca faceti neprotejat e clar ca sunteti bolnavi de ceva...aia cu alalizele la purtător e vrajeala!

Du te fara analize si cere neprotejat si o sa vedeți ca accepta pt suna corecta!

Chiar vroiam sa va vizitez!

Dracu mai vine

Link spre comentariu
  • Oras:🖕

Noi avem analizele la zi, cat despre povestea de mai sus, este o mare minciună, probabil ești vreun peste și nu meriti băgat în seamă. Vom fi disponibili după 22 decembrie. Avem dreptul de a ne selecta vizitatorii, și în orice moment putem întrerupe orice conversație daca se da dovadă de lipsă de respect, educație și se dorește pierderea timpului cu mesaje care nu duc nicăieri. Suntem un cuplu căsătorit, sănătos și foarte curat, și ne dorim sa selectam un număr extrem de limitat de persoane cu care ne vedem in mod regulat, prieteni care își doresc o experiență reală și pasionala, lipsită de inhibiții și prejudecăți. Cei care ne cunosc știu că nu ne-am risca niciodată sănătatea și că acceptam doar persoane de calitate.

pune analizele aici...facute din 6 on 6 luni!!!!
Link spre comentariu

mai confortabil "pește "decat sa mi dau femeia la pula ...s o mai si țin cand îi dă altu la mumu
Link spre comentariu
Vizitator menache

Cititi cu atenție postarea va rog înainte de a vorbi prostii. Nu oricine va fi acceptat indiferent de suma, sănătatea și siguranța tuturor este pe primul loc.

Deja o iei pe arătura!sanatatea tuturor e pe primul loc atunci cand spui ca nu faci decat cu protecție !spui si asta faci!poti sa fi miss univers degeaba daca tot bucurestiu si toata Europa te fute fara prezervativ!

Sunt ferm convins ca sunt foarte multi care vin si doresc sex fara prezervativ !

Din pct meu de vedere sunt de trecut la “de evitat”!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...