Sari la conținut

Eveline si Roman - 0732442434

Postări Recomandate

Postat

Am incercat sa i contactez pe whatsapp, fara rezultate favorabile...astept ziua de 22, poate se schimba ceva in atitudinea fata de clienti!

• Oras:Èšara lui Moș Crăciun
  • Oras:Èšara lui Moș Crăciun
Postat

eve, vreau si eu sa ma simPt bine... sa-mi dau drumu-n tine :X

• Oras:California Sacramento
Postat

Am incercat sa i contactez pe whatsapp, fara rezultate favorabile...astept ziua de 22, poate se schimba ceva in atitudinea fata de clienti!

cred ca mai degraba e vorba ca s-au programat mai multi din timp.

• Oras:Silicon Valley
  • Oras:Silicon Valley
Postat

Buna Eveline, care ar fi numarul de whattsapp? cel postat cateva pagini anterioare cu 445 la sf. nu este activat

Postat

Im seara asta vin cu recenzia, va tin la curent !

• Like 5
Postat

As fi interesat in mod exceptional de sex party, daca organizati, si cat ar fi cotizatia fiecaruia. Am citit recenziile vis a vis de bareback, si mi se par de bun simt. Ev este o femeie open minded, si se vede lucrul asta in tot ceea ce face. Daca vrei distractie, placere, este singura care ofera astfel de servicii. Respect !

Postat

Am fost la ei ieri si alaltaieri! Creaza dependenta, totul e la superlativ!

Consideram anul trecut ca sunt cei mai buni de pe piata.

Ei bine, anul acesta s-au autodepasit, nu cred ca cineva poate sa le faca vreun repros!

Nu cred ca cineva le poate face concurenta.

Bun-simt, bun-gust, eleganta, profesionalism.

Daca va permiteti, mergeti la ei cu cea mai mare incredere.

Pentru ce ofera, cred ca tarifele sunt modice. Eu sincer mi-as dori sa le ridice, tocmai pentru selecta interesatii doar la persoane de super-elita

Eu voi reveni in ianuarie.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Cacatul se vrea in elita , spune-le sa crească prețul pt tine sa te simți in elita idiot frustrat care faci grandomanii de 2 lei!

Crăciun fericit in Elită!

• Like 3
Postat

Cacatul se vrea in elita , spune-le sa crească prețul pt tine sa te simți in elita idiot frustrat care faci grandomanii de 2 lei!

Crăciun fericit in Elită!

Ai fost cumva la ei, ca sa stiu daca vorbesti in cunostinta de cauza?

In ce priveste limbajul, cred ca te pune pe tine intr-o lumina proasta, nicidecum pe mine.

Cand vrei icre negre, inseamna ca ti le permiti, daca nu ...

Repet, putem discuta DOAR daca ai fost la ei, altfel nu ma mai obsesc.

In ce ma priveste, eu am fost si pot distinge profesionistii de impostori, diamantele de pietre de rau.

Postat

Am fost la ei ieri si alaltaieri! Creaza dependenta, totul e la superlativ!

Consideram anul trecut ca sunt cei mai buni de pe piata.

Ei bine, anul acesta s-au autodepasit, nu cred ca cineva poate sa le faca vreun repros!

Nu cred ca cineva le poate face concurenta.

Bun-simt, bun-gust, eleganta, profesionalism.

Daca va permiteti, mergeti la ei cu cea mai mare incredere.

Pentru ce ofera, cred ca tarifele sunt modice. Eu sincer mi-as dori sa le ridice, tocmai pentru selecta interesatii doar la persoane de super-elita

Eu voi reveni in ianuarie.

cand ai fost tu la ei ieri si alaltaieri ? eu am vorbit cu ei de ceva vreme, inca de cand au anuntat ca revin la "birou" si au zis ca tocmai azi au ajuns in Bucuresti si ca de maine lucreaza ! va incurcati in minciuni

• Like 1
Postat

Da, am fost deja de două ori, e adevarat.

Informatiile tale sunt cam vechi, probabil ptr simplu fapt ca nu esti din elita.

Sunt deja in Bucuresti.

Postat

Da, am fost deja de două ori, e adevarat.

Informatiile tale sunt cam vechi, probabil ptr simplu fapt ca nu esti din elita.

Sunt deja in Bucuresti.

Omule eu ii cunosc deja, o sa o intreb pe Eveline sa vedem ce imi spune pentru ca minciuna are picioare scurte.

Postat

Im seara asta vin cu recenzia, va tin la curent !

tu cand ai vorbit cu ei si pentru cand te-ai programat ?

Postat

Omule eu ii cunosc deja, o sa o intreb pe Eveline sa vedem ce imi spune pentru ca minciuna are picioare scurte.

Perfect, chiar te rog sa o faci, eu nu mint niciodata in materie de femei, nici cand spun ca am fost, nici cand descriu serviciile, iar in cazul lor sunt absolut exceptionale.

După ce te lamuresti, poate iti reconsideri limbajul si iti ceri scuze, eu nu te-am jignit cu nimic.

Postat

Perfect, chiar te rog sa o faci, eu nu mint niciodata in materie de femei, nici cand spun ca am fost, nici cand descriu serviciile, iar in cazul lor sunt absolut exceptionale.

După ce te lamuresti, poate iti reconsideri limbajul si iti ceri scuze, eu nu te-am jignit cu nimic.

Unu la mana: cu ce te-am jignit ? si doi la mana cum se face ca toate cele 21 postari ale tale sunt doar pe acest topic ?

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/cel-mai-fierbinte-cuplu-se-intoarce-full-service-real-photos-uk-s-hottest-couple-is-now-back/fhf2f157dh6e7f38e439hh86h04e2e10.html 

Contactati-ne pe whatsapp la nr +447471824445 pentru mai multe detalii si programari.

Cel mai sexy, open-minded, curat si educat cuplu din Romania! Eveline este o tipa foarte frumoasa cu forme apetisante oferim clipe de relaxare pentru barbati singuri cat si cupluri in zona Herastrau. 

Servicii totale, fantezii diverse, squirt, anni activ, dominare soft, masaj, FK etc 

Va asteptam.

Eveline si Roman

Squirt real? sau e doar asa... pentru SEO? 

Postat

Unu la mana: cu ce te-am jignit ? si doi la mana cum se face ca toate cele 21 postari ale tale sunt doar pe acest topic ?

unul la mana: ai dreptate, nu m-ai jignit tu ci un altul, pervers nu stiu cum, eu imi cer scuze, am gresit adresantul din graba.

doi la mana: scriu numai pe acest topic, pentru ca nu ii frecventez DECAT pe ei, si ma bucur ca au revenit. Am incercat si alte variante si nu merita, arunci banii aiurea

Postat

tu cand ai vorbit cu ei si pentru cand te-ai programat ?

O sa scriu mai pe seara, astept un mesaj de la Eveline :), am vorbit si in dimineata asta cu ea.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...