sexfire Reputație: 24 Postat Mai 16, 2017 Partajează Postat Mai 16, 2017 eveline, am o intrebare? as putea sa imi indeplinesc fantezia de cuckold! am o fantezie de mult timp si anune...vreau sa facem 69 si intre timp partenerul sa te penetreze in timp ce eu iti dau limbute si finalizarea lui sa fie in pasarica...dupa care sa iti curat pasarica de sperma cu limbuta!!! daca ...se poate da ceva detali ...te pup 😘 1 1 Link spre comentariu
evelineroman Reputație: 1248 Postat Mai 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 16, 2017 Sexfire, haide sa ne auzim la tel 0751509108 pentru a stabili și a-ti da mai multe detalii! Pup 4 Link spre comentariu
skopelos Reputație: -407 Postat Mai 16, 2017 Partajează Postat Mai 16, 2017 eveline, am o intrebare? as putea sa imi indeplinesc fantezia de cuckold! am o fantezie de mult timp si anune...vreau sa facem 69 si intre timp partenerul sa te penetreze in timp ce eu iti dau limbute si finalizarea lui sa fie in pasarica...dupa care sa iti curat pasarica de sperma cu limbuta!!! daca ...se poate da ceva detali ...te pup Poti sa te caci in gustul omului ? Nu ! Baga tare, prietene si ai grija sa nu ramana nimic ! 5 4 Link spre comentariu
sexfire Reputație: 24 Postat Mai 16, 2017 Partajează Postat Mai 16, 2017 ii problema fiecaruia ce fantezie are domnule skopelos...nu? poate si tu ai una care mie nu mi se pare tentanta...in fine, ii opinia ta ! ...multumesc eveline pt raspuns o sa te contactez zilele urmataore pt detali ! 1 Link spre comentariu
roccoboy Reputație: 187 Postat Mai 16, 2017 Oras:Silicon Valley Oras:Silicon Valley Partajează Postat Mai 16, 2017 Mers astazi la acestu cuplu. Totul a decurs foarte bine, niste oameni open minded, totul a decurs de la sine, totul de la locatie, pana la cei doi este de mare calitate. Cine vrea sa mearga, sa mearga cu incredere, sincer nu am ce sa reprosez. Mentionez ca la mine nu este prima experienta de acest gen, dar la cum sunt cei doi, tracul si inhibitia vor disparea de la sine. 3 Link spre comentariu
evelineroman Reputație: 1248 Postat Mai 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 16, 2017 ii problema fiecaruia ce fantezie are domnule skopelos...nu? poate si tu ai una care mie nu mi se pare tentanta...in fine, ii opinia ta ! ...multumesc eveline pt raspuns o sa te contactez zilele urmataore pt detali !Super, ne auzim la tel :-* O seara frumoasa Link spre comentariu
evelineroman Reputație: 1248 Postat Mai 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 16, 2017 Mers astazi la acestu cuplu. Totul a decurs foarte bine, niste oameni open minded, totul a decurs de la sine, totul de la locatie, pana la cei doi este de mare calitate. Cine vrea sa mearga, sa mearga cu incredere, sincer nu am ce sa reprosez. Mentionez ca la mine nu este prima experienta de acest gen, dar la cum sunt cei doi, tracul si inhibitia vor disparea de la sine. Multumim Rocco! Apreciem oameni de calitate si open minded! A fost o experienta super si esti oricand bine venit. O seara frumoasa !! 4 Link spre comentariu
sweet glory Reputație: -366 Postat Mai 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2017 Eu sunt curios de un lucru :Cum au ajuns un american de vreo 40 de ani si o romanca de 22-23 de ani sa se prostitueze impreuna ?Nu este o intrebare rautacioasa, doar o curiozitateE un mister. Eu totusi (din toate recenziile,adevarate sau nu) nu am observat scris nici un tarif orar pt threesome. Link spre comentariu
skopelos Reputație: -407 Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 ii problema fiecaruia ce fantezie are domnule skopelos...nu? poate si tu ai una care mie nu mi se pare tentanta...in fine, ii opinia ta ! ...multumesc eveline pt raspuns o sa te contactez zilele urmataore pt detali !Asa este, ai dreptate ! Nu am vrut sa fiu ironic doar te indemnam sa-ti duci fantezia pana la capat cu forta si placere. Pentru ca, am impresia, ca si fata o sa se simta excelent. 4 3 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Mai 17, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Mai 17, 2017 Asa este, ai dreptate ! Nu am vrut sa fiu ironic doar te indemnam sa-ti duci fantezia pana la capat cu forta si placere. Pentru ca, am impresia, ca si fata o sa se simta excelent. Și eu sunt de părere că nu trebuie să comentăm nici gusturile și nici fanteziile vreunuia dintre noi!În fond este singurul sau printre singurele locuri unde putem să ne "dezbrăcam"de inhibiții și de false pudori!! 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2017 Partajează Postat Mai 21, 2017 Și eu sunt de părere că nu trebuie să comentăm nici gusturile și nici fanteziile vreunuia dintre noi!În fond este singurul sau printre singurele locuri unde putem să ne "dezbrăcam"de inhibiții și de false pudori!!Așa e, nu e un site pentru pudici. Constat că unii se proclamă heterosexuali convinși, ba chiar homofobi, deși cel mai adesea vor să le sodomizeze pe fete. Perversitatea e o formă superioară de inteligență. Dar puțini, prea puțini sunt inteligenți, deschiși spre a-i accepta pe ceilalți. 2 1 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Mai 21, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Mai 21, 2017 Așa e, nu e un site pentru pudici. Constat că unii se proclamă heterosexuali convinși, ba chiar homofobi, deși cel mai adesea vor să le sodomizeze pe fete. Perversitatea e o formă superioară de inteligență. Dar puțini, prea puțini sunt inteligenți, deschiși spre a-i accepta pe ceilalți. Perversiunile sunt rodul imaginației,al căutărilor către trăiri (mai) puternice, către cunoașterea sexualității noaste și ale sexului opus,cu alte cuvinte ale minții!Prin urmare,câtă vreme nu au caracter patologic gen necrofilie,**spam editat** infantilă,zoofilie,etc,și eu cred că sunt apanajul inteligenței superioare,imaginația fiind ea însăși asociată inteligenței! 1 Link spre comentariu
sweet glory Reputație: -366 Postat Mai 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 22, 2017 De acord cu ce spuneti voi dar a mai fost cineva intre timp la respectivul cuplu sau ba ? Link spre comentariu
evelineroman Reputație: 1248 Postat Mai 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 29, 2017 Mulțumim masa pt postare! Weekendul acesta mergem și la mare să cunoaștem oameni frumoși și deschiși! 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2017 Partajează Postat Mai 30, 2017 Mulțumim masa pt postare! Weekendul acesta mergem și la mare să cunoaștem oameni frumoși și deschiși!Trebuia să te duci la sfârșitul lunii iulie, să prinzi sezonul de păpușoi copți la Costinești... sau floricele pe știulete, să înțeleagă și americanu'. Link spre comentariu
evelineroman Reputație: 1248 Postat Mai 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2017 Nu-i problemă, mergem toată vara. 3 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Mai 30, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Mai 30, 2017 De acord cu ce spuneti voi dar a mai fost cineva intre timp la respectivul cuplu sau ba ? Eu am sunat sa ma duc, vorbit cu Eveline, care mi-a spus ca nu pot intra doar cu ea...ca doar in 3. Este hotararea lor.Deocamdata am spus pas tinand cont de acest lucru. 6 Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1046 Postat Mai 30, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2017 suna si zii daca vrea in 4 😂😂😂 platesc eu 😂😂😂😅😅😅😅 1 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Mai 30, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Mai 30, 2017 suna si zii daca vrea in 4 platesc eu Interesant!Se profilează un mini gangbang? 1 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Mai 30, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Mai 30, 2017 suna si zii daca vrea in 4 😂😂😂 platesc eu 😂😂😂😅😅😅😅Ar fi o idee ca Eveline sa o faca cu 3 tipi deodata. 😊 6 Link spre comentariu
sweet glory Reputație: -366 Postat Mai 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2017 suna si zii daca vrea in 4 platesc eu Bravo ma si eu raman singur ?? Chiar nu va ganditi si la mine un pic ? I'm in ! Dar mi-ar conveni mai mult in Bucuresti decat la mare. Aici mai gasim un hotel ceva mai accesibil sau un apartament in regim hotelier. La mare e totul scump. Ca deh in Romania e ca la Saint Tropez. 2 5 Link spre comentariu
stefanion0 Reputație: 0 Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 un mail se poate? Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1046 Postat Mai 31, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2017 daca arunci o privire gasesti un nr de telefon 😀 Link spre comentariu
sweet glory Reputație: -366 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2017 un mail se poate? Un numar de fax nu vrei ? Sau un telex ? Sau un porumbel calator ..... 1 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum