Sari la conținut

Ana - 0765270985 - Fac si deplasari

Vizitator proxenet

Postări Recomandate

Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

Este foarte posibil sa te baneze Motanu' ! Asta vrei? 

• Like 6
  • Minus 3
  • Oras:Constanta
Postat

Paraschivooo...ai driptate...an lok ka umflata sa se duca sa haleasca o tava ku cartofi la cuptor...maninca cacat acilea di alte printese...di oftikoasa ci ie !!!

:)))))))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Io am o sujestiie !!!

Io zik ka unu din flacai di aci sa o suni pi posesoarea topingului...si sai aduca la cunostinta tati aceste ditalii. Cini stii...poati si ia ari civa di zis dispri Umflatel. Sa viezi porma show !!!

:)))))))))))

Vizitator ana paraschiv
Postat

Paraschivooo...ai driptate...an lok ka umflata sa se duca sa haleasca o tava ku cartofi la cuptor...maninca cacat acilea di alte printese...di oftikoasa ci ie !!!

:)))))))

Cred ca e doar o copila fara minte. Oricum reactia clientilor o sa fie pe masura, acum ca au vazut cat este de buna Ana. 

• Like 7
  • Minus 3
Vizitator ana paraschiv
Postat

Io am o sujestiie !!!

Io zik ka unu din flacai di aci sa o suni pi posesoarea topingului...si sai aduca la cunostinta tati aceste ditalii. Cini stii...poati si ia ari civa di zis dispri Umflatel. Sa viezi porma show !!!

Pana atunci Motanu' trebuie sa stearga tot ce este aici. Motanu' sau Corina ....

• Like 5
  • Minus 3
Postat

Daaaaa fataaa...buna an drasi...ku craci...nu ka Umflatel !!! :)))))))

Io fak pariu ka tati flacai or sa zik: "ci copilas frumos....!!!"...si or sa treaca la fututu lu mamica lui !!!

;)

Postat

Cred ca e doar o copila fara minte. Oricum reactia clientilor o sa fie pe masura, acum ca au vazut cat este de buna Ana.

Auzi fataaa...si pi tini tat Ana ti cheama. Io cre ka si tu iesti buna !!! :)))))))

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator ana paraschiv
Postat

A sunat cineva sau a trimis cineva mesaj Anei, cu povestea de aici ? 

• Like 6
  • Minus 3
Reputație: 3230
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

E un idiot care si-a facut cont si scrie asa...plm, atat poate.

Postat

A sunat cineva sau a trimis cineva mesaj Anei, cu povestea de aici ?

Dieci Paraschivooo...si pi tini ti incita ideia di show !!! :))))))))))))

Postat

E un idiot care si-a facut cont si scrie asa...plm, atat poate.

Sorinake...no suni tu pi Ana Tatoata sai zisi di pretena iei Umflatel si di povestea di aci ? Cini stii...poati ari si ia civa di zis...si sa viezi porma show !!!

:))))))))))

Vizitator ana paraschiv
Postat

Sorinake...no suni tu pi Ana Tatoata sai zisi di pretena iei Umflatel si di povestea di aci ? Cini stii...poati ari si ia civa di zis...si sa viezi porma show !!!

:))))))))))

Ana este finuta si nu o sa faca show. Pui pariu? 

• Like 5
  • Minus 3
Postat

Io cre ka ie altciva la mijloc. Si tind sa cre ka ie un pestisor parasit...fara dinti, da si fara zdrente cari sai produca.

Da show ii show...cie lindicu mieu !!! Sa fii circ !!!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Auzi Paraschivoo...da mii imi plasi di tini, kum pui probliema. Iesti cumva lezbi ka mini, ka io cre ka miar plasi sa ma ling ku tini cativa nopti !!!

:))))))

Vizitator ana paraschiv
Postat

Auzi Paraschivoo...da mii imi plasi di tini, kum pui probliema. Iesti cumva lezbi ka mini, ka io cre ka miar plasi sa ma ling ku tini cativa nopti !!!

Cate nopti? Putem sa incercam. Nu imi plac femeile, dar poate fac o exceptie. Trimite poza sa te vaz.

• Like 6
  • Minus 3
Postat

Poza nu tremit, cai tari curios Pisicu...da io zikk doar atita...dak ie sa fasi o iexceptiie, io sint curva ku cari sa o fasi !!!

;)

Postat

Opaaaa...vaz o "ana04" la subsol !!! :)

Ia zi fata...ci zisi di pretina ta Umflatel ??? :))))))

Vizitator ana paraschiv
Postat

Poza nu tremit, cai tari curios Pisicu...da io zikk doar atita...dak ie sa fasi o iexceptiie, io sint curva ku cari sa o fasi !!!

;)

Trimite o poza cu fata - blurata, sa vad si sanii, un tatuaj , doua.... hai, toate curvele au poze din astea!

Postat

Bini fatah...hai cati trimit...da sa sti ka nam tatoaje...ka io is curva moi fricoasa di fiel si ma speriie acele. Da dak iti arat io titili...mi li arati si tu, da ???

:)

Vizitator ana paraschiv
Postat

Bini fatah...hai cati trimit...da sa sti ka nam tatoaje...ka io is curva moi fricoasa di fiel si ma speriie acele. Da dak iti arat io titili...mi li arati si tu, da ???

:)

Trimite tu si pe urma iti trimit si eu. 

Hai ca sunt curioasa. Ai sanii frumosi? Cum sunt sfarcurile ?

• Like 6
  • Minus 3
Postat

Fatah...am sfircuri sensibili ka zmeura...numa ka is atata di dragute di mie frica sa nu ma lase ciniva far di iele !!!

Da ali tali cum sint ? Fak pariu ka au gust di duda coapta !!!

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:ROND ALBA IULIA
Postat

mda ... frumos topic :))) imi place maxim iar pe fata nu o cheama Ana, o cheama Mihaela Toma :))

Postat

Ci numi frumos ari...di artista. Parcai predestinat sa fii vedeta...nu zdrianta ka tini !!!

:)))))

P.s. Si mii imi plasi topingu !!!

Postat

Ci numi frumos ari...di artista. Parcai predestinat sa fii vedeta...nu zdrianta ka tini !!!

P.s. Si mii imi plasi topingu !!!

ms :))) sunt o zdreanta cu talent :D ce sa fac.... si eu...sunt o mare curva....o centurista reala :X

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...