Sari la conținut

0760936960 0764900217 - pustoaica unirii

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Salut,

In cautare de experiente teen skinny am gasit anuntul care apare la nr de mai sus in AT. Am sunat si m.am programat in 45 de min, la tel era o voce de copilasa plictisita. Locatia e vis a vis de zara, de coposu, e un bloc cu un germanos la tel. Cand am ajuns am revenit cu tel, mi.a rasp imediat si mi.a dat adresa exacta! Am urcat si in spatele usii am gasit o fetita micuta, 1.55 max, 40 kg max(nu am luato in brate sa o cantaresc:)) ), era pe tocuri si lenjerie intima, dar de etnie clar, se vede si in poze. Atentie, nu e skinny, e mai mult petite, amatorii genului stiu despre ce vorbesc, nu i se vede nici un os, care sa deranjeze privirea. Am lasat banii 60 ron pt o fin (150h), i.a sunat tel, nu a vrut sa rasp, chiar daca i.am ingaduit acest lucru, a dus banii si s.a intors sa incepem.

Oral np, asa am vrut, nu cine stie ce, plictisitor, nota 5, mai mult ma exitam la gandul ca o sa fut ceva atat de mic :), s.a intarit, am pus prez, si am trecut deasupra. Era putin umeda, am dat cu mana, apoi am mirosit (nici un miros suspect), am penetrato destul de usor, ce sa vezi, e destul de larga pt formatul ei (dar se vedea ca o jeneaza cand dadeam mai tare). Am terminat in caprita (a doua pozitie) cu ea inconvoiata, se intelege de ce, dar destul de ascultatoare. Asta mi.a si placut, faptul ca o fost destul de ascultatoare si zambareata (sau macar incerca). Am mers la baie dupa, m.am spalat in ghiuveta repede.

Oral: slabut, nici nu are loc in gura daca e mai groasa. Nu face cim

Normal: 7 , daca te intalnesti de mai multe ori cu ea cred ca e si mai deschisa

Nu face fk

Nu face anal, dar funduletul cat palma nu e plat, e usor bombat

La al doilea nr tariful e 70 ron fin.

PS: am intrebato in timpul actului daca are 18, si mi.a rasp razand ca da, sincer nu cred.

post-44510-0-59763000-1492183412_thumb.jpg

post-44510-0-39382600-1492183422_thumb.jpeg

post-44510-0-49502200-1492183432_thumb.jpg

post-44510-0-14446000-1492183444_thumb.jpg

post-44510-0-03153000-1492183452_thumb.jpg

post-44510-0-41310400-1492183459_thumb.jpg

• Like 8
Postat

felicitari pentru recenzie si informare! 

dar daca nu are 18 ani ce facem? dam asa cu pula in copile de 15-16 ani? (dupa poze asa pare)

mie unul nu prea mi-ar veni, avem variante de pustoaice pe forum.. :no2

• Like 2
Postat

Salut,

In cautare de experiente teen skinny am gasit anuntul care apare la nr de mai sus in AT. Am sunat si m.am programat in 45 de min, la tel era o voce de copilasa plictisita. Locatia e vis a vis de zara, de coposu, e un bloc cu un germanos la tel. Cand am ajuns am revenit cu tel, mi.a rasp imediat si mi.a dat adresa exacta! Am urcat si in spatele usii am gasit o fetita micuta, 1.55 max, 40 kg max(nu am luato in brate sa o cantaresc:)) ), era pe tocuri si lenjerie intima, dar de etnie clar, se vede si in poze. Atentie, nu e skinny, e mai mult petite, amatorii genului stiu despre ce vorbesc, nu i se vede nici un os, care sa deranjeze privirea. Am lasat banii 60 ron pt o fin (150h), i.a sunat tel, nu a vrut sa rasp, chiar daca i.am ingaduit acest lucru, a dus banii si s.a intors sa incepem.

Oral np, asa am vrut, nu cine stie ce, plictisitor, nota 5, mai mult ma exitam la gandul ca o sa fut ceva atat de mic :), s.a intarit, am pus prez, si am trecut deasupra. Era putin umeda, am dat cu mana, apoi am mirosit (nici un miros suspect), am penetrato destul de usor, ce sa vezi, e destul de larga pt formatul ei (dar se vedea ca o jeneaza cand dadeam mai tare). Am terminat in caprita (a doua pozitie) cu ea inconvoiata, se intelege de ce, dar destul de ascultatoare. Asta mi.a si placut, faptul ca o fost destul de ascultatoare si zambareata (sau macar incerca). Am mers la baie dupa, m.am spalat in ghiuveta repede.

Oral: slabut, nici nu are loc in gura daca e mai groasa. Nu face cim

Normal: 7 , daca te intalnesti de mai multe ori cu ea cred ca e si mai deschisa

Nu face fk

Nu face anal, dar funduletul cat palma nu e plat, e usor bombat

La al doilea nr tariful e 70 ron fin.

PS: am intrebato in timpul actului daca are 18, si mi.a rasp razand ca da, sincer nu cred.

Bravo si multumim pt informatie!
  • Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Bucharest
Postat

Bravo si multumim pt informatie!

E fosta locatie a dianei de pe coposu, vis a vis de zara! La etajul unu, nu??

Da, daca-ti plac astea mici...daca nu accepta cim, nu merita!

• Minus 1
Postat

Si inca o-ntrebare: e singura sau e un cuib?? Imi vine greu sa cred ca e solo si nepestita!

• Minus 1
Postat

Am sunat de 3 ori dar nu a raspuns. Poti lasa un link de pe publi24? Nu vad sa aiba ceva postat de pe nr ei

Postat

Sunt multe care spun va fac total in anunt si cand suni spun altceva si la fata locului altceva...strategie de marcheting!

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:everywhere
Postat

Am sunat-o si eu azi pe toate numerele de telefon,nu raspunde..

I-am lasat inclusive sms.

Postat

Ajuns cu ceva treburi prin capitala,mi-am luat inima in dinti si am vizitat-o ieri,locatie p-ta Unirii vis a vis de Zara.

In apartament este cuib,mai erau inca 3 prestatoare de diferite vârste,2 din ele tot de etnie exact ca d-ra din acest topic.

Frumușică la fata,foarte micuta la corp...am mai fost cu fete mici,imi plac..dar parca ca ea atat de mica nu a fost niciuna.

Platit 60 lei ptr o finalizare,cum e vorba cat dai atata face,dar pot spune ca au meritat banii,ptr o descarcare rapida merge.

Cum a zis si colegul mai sus,oralul extrem de slab,maxim 30 secunde,a zis ca ai e scârbă(dar banii sa-i iei,nu iti e scarba?am vrut sa o întreb)

Trecut la normal,misionar doar atat am facut.La inceput intra greu dar dupa 4-5 miscari de du-te vine pasarica se lubrefiaza si intra bine.Probabil daca ar mari tariful la 100 ar creste putin si calitatea prestatiei...nu stiu,zic si eu.

• Like 2
  • Minus 6
Postat

Ajuns cu ceva treburi prin capitala,mi-am luat inima in dinti si am vizitat-o ieri,locatie p-ta Unirii vis a vis de Zara.

In apartament este cuib,mai erau inca 3 prestatoare de diferite vârste,2 din ele tot de etnie exact ca d-ra din acest topic.

Frumușică la fata,foarte micuta la corp...am mai fost cu fete mici,imi plac..dar parca ca ea atat de mica nu a fost niciuna.

Platit 60 lei ptr o finalizare,cum e vorba cat dai atata face,dar pot spune ca au meritat banii,ptr o descarcare rapida merge.

Cum a zis si colegul mai sus,oralul extrem de slab,maxim 30 secunde,a zis ca ai e scârbă(dar banii sa-i iei,nu iti e scarba?am vrut sa o întreb)

Trecut la normal,misionar doar atat am facut.La inceput intra greu dar dupa 4-5 miscari de du-te vine pasarica se lubrefiaza si intra bine.Probabil daca ar mari tariful la 100 ar creste putin si calitatea prestatiei...nu stiu,zic si eu.

In primul rand...felicitari pt recenzie. In al 2-lea rand cum pula mea sugerezi ca o prostituata sa mareasca tariful? Esti nebun?. Crezi ca daca face 100 finalizarea ii dispare scarba de a suge pula? Nu varule se va mari tariful si servicile vor ramane aceleas de proasta sau buna calitate! Parerea mea pe viitor nu le mai da ideei la curve! Bafta in continuare!
  • Like 3
  • Minus 2

Vizitator fedor14
Reputație: 0
Postat

Ba deci am fost la ele, dar am plecat ca miroasea a tigare de m-am luat ameteala.A trebuie sa trag pe dreapta cand am venit cu masina de la atata fum.

Ea arata praf, undeva de nota 6.

Mai are o colega, putin mai cat de cat... 7+.

Colega ei din cate am auzit de la o persoana, ( de pe forum aicea, care fute cat cineste dar nu a facut in viatza lui recenzie ), colega ei ii place sa o suga si prestatie a fost ok.

"(dar banii sa-i iei,nu iti e scarba?am vrut sa o întreb)"

Ba ce rau esti haha  :laugh2  Dak ii scarba fetei de pula ... ii e scarba nai ce face. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...