Sari la conținut

0771130841 blonda

Postări Recomandate

Postat

Noua pe site, masaj total blonda, buna ma numesc Ioana si am 23 ani, ofer masaj de toate tipurile la mine, contacteaza-ma sa ma cunosti.
Detalii suplimentare

ROND ALBA IULIA

post-2-0-97275900-1492710448_thumb.jpg

post-2-0-62524000-1492710449_thumb.jpg

post-2-0-38129300-1492710450_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:in spatele monitorului
Postat

recenzie peste cateva zile .  pana atunci tot ce pot spune...pacat ca e FF

Vizitator elmaestro
Reputație: 0
Postat

te rog un pic mai detaliat, e pe lista mea zilele astea. atitudine de kkt? servicii puse aici care de fapt nu le face?

Postat

te rog un pic mai detaliat, e pe lista mea zilele astea. atitudine de kkt? servicii puse aici care de fapt nu le face?

ca atitudine e super ok,poze reale.programare respectata doar ca e pe fast-forward. cel putin la numar.vorbim peste cateva zile 

• Like 1
Postat

deci hai sa facem recenzia.

Locatia o gasitit la rond alba iulia piraeus bank intr-un apartament care s-ar putea sa va fie cunoscut.Ca de obicei nu insist asupra apartamentului,spun doar ca era curat aerisit si se mai auzeau niste vagaboante vorbind pe acolo :) .Cum era normal n-am vazut pe vreuna sau am fost deranjat.

Vagaboanta despre care vorbim are poze reale,o blonda inaltime multumitoare atat daca esti inalt sau mai scurt.frumoasa la fata cu toate ca are un nas putin mai ciudat :)) dar nu deranjeaza.cel putin mie mi s-a parut ca intalnesc o fosta colega de liceu care si ea avea putin nasul ciudat si cu care aveam fantezii necurate :FIREdevil  ,dar din pacate au ramas doar fantezii. De asemenea are o tendinta de skinny dar nu este  iar ca si atitudine este in regula fata.vorbareata si amabila inca de la primul contact...vizual :P Nu stiu daca face FK asta nu ma intereseaza in mod special.

Actiune  aici nu dau note si nu detaliez pozitiile sau ce am simtit, spun doar ca a facut  protejat totul.(binenteles oral ca normalul era din oficiu protejat   :))  )

In incheiere va spun ca la nr cel putin este fast-fuck,chiar m-a grabit putin plus ca nici nu are minimul ca si norma(are 20 de minute nu 30 ).nu stiu la ora dar nici nu ma intereseaza din moment ce nu cred ca o sa mai revin.

Ne  auzim  maine cu o alta recenzie despe o alta vagaboanta  si poate muta cineva topicul la testate :)

• Like 7

Postat

Cat ai platit?

o finalizare 100.ora era 200

@all

vad ca pe vagaboanta o cheama acum diana si are nr 0761 077 797

asta daca nu i-a furat vreuna pozele

http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/diana-noua-pe-site-blonda-fata-frumoasa-stilata-cu-bun-gust-si-rafinament-iti_45432701.html?l=8ba3f91d14857007749d0d8f7b5e3e01

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare