claudiuclan Reputație: 32 Postat Iulie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Brasov Telefon: [email protected] Oras:Brasov Postat Iulie 10, 2017 Pana imbatranesti mai vi in Brasov?ca dupa nu mai are rost ))
hodolo20 Reputație: 8 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 20, 2017 Vreun loc intre timp?
hodolo20 Reputație: 8 Postat August 28, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 28, 2019 mai este cineva interesat de gloryhole?
danyclopotma Reputație: -49 Postat August 29, 2019 Postat August 29, 2019 As vrea si wu sa ma incriu dar sunt curios banii pe care gaura se baga ???:p
mihai69bv Reputație: -2 Postat Septembrie 4, 2023 Postat Septembrie 4, 2023 Buna! Pana la urma, are cineva vreun pont de vreo toaleta publica unde exista vreo gaura data in perete? Multumesc anticipat!! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2023 Postat Septembrie 4, 2023 Acum 10 ore, mihai69bv a spus: Buna! Pana la urma, are cineva vreun pont de vreo toaleta publica unde exista vreo gaura data in perete? Multumesc anticipat!! Da
eduardinho Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2023 Postat Septembrie 4, 2023 Acum 3 minute, JamesHunt a spus: Da Unde?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2023 Postat Septembrie 4, 2023 Acum 2 ore, eduardinho a spus: Unde? Scriemi an privat și ați zic
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2023 Postat Septembrie 4, 2023 Schimbati titlul topicului in “private gangbang”, si gasiti fata. De locatie ma ocup eu.
astegas Reputație: 18 Postat Septembrie 5, 2023 Postat Septembrie 5, 2023 Acum 11 ore, JamesHunt a spus: Scriemi an privat și ați zic Si eu sunt interesat.😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2023 Postat Septembrie 5, 2023 1 oră în urmă, astegas a spus: Si eu sunt interesat.😁 An privat a-mi skrii
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2023 Postat Septembrie 5, 2023 7 minutes ago, JamesHunt said: An privat a-mi skrii Te-ai certat cu limba romana?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2023 Postat Septembrie 5, 2023 Acum 1 oră, giacob a spus: Te-ai certat cu limba romana? Nu vai. Dar poate asa se prind ca nu e ok sa scurmi căcatul unui topic asa de vechi.
mihai69bv Reputație: -2 Postat Septembrie 6, 2023 Postat Septembrie 6, 2023 @JamesHunt nu am posibilitate de a da mesaj privat. N ar fi rau daca ai distribui informatia si aici. Eu am o fata dornica care si ar dori un loc public cu o astfel de dotare si chiar ar vrea sa incerce cu mai multi. Deci probabil ca pe aceasta cale, ti ar multumi mai multi colegi. :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2023 Postat Septembrie 6, 2023 Acum 2 ore, mihai69bv a spus: @JamesHunt nu am posibilitate de a da mesaj privat. N ar fi rau daca ai distribui informatia si aici. Eu am o fata dornica care si ar dori un loc public cu o astfel de dotare si chiar ar vrea sa incerce cu mai multi. Deci probabil ca pe aceasta cale, ti ar multumi mai multi colegi. Topic din 2017, te gândești sa îl aduci la viata cu o momeala de doi lei. Lume multa, oameni putini aici pe forum.
mihai69bv Reputație: -2 Postat Septembrie 6, 2023 Postat Septembrie 6, 2023 Nu este momeala, chiar am cumoscut o dornica pe fetlife care are vrea sa incerce un glory cu 2-3. Fiind topicul deja deschis, cu cei care urmaresc si sunt interesati de acest subiect, am zis sa fac o intrebare. E simplu! Ce conteaza din ce an este?
costy03 Reputație: -40 Postat Septembrie 7, 2023 Oras:la munte Oras:la munte Postat Septembrie 7, 2023 Acum 9 ore, mihai69bv a spus: Nu este momeala, chiar am cumoscut o dornica pe fetlife care are vrea sa incerce un glory cu 2-3. Fiind topicul deja deschis, cu cei care urmaresc si sunt interesati de acest subiect, am zis sa fac o intrebare. E simplu! Ce conteaza din ce an este? Mihai, nu exista asa ceva in Brașov, nu te mai chinui sa aduni informații de la James ca este doar un frustrat si o laba trista si cauta bagare in seama aiurea.
mihai69bv Reputație: -2 Postat Septembrie 7, 2023 Postat Septembrie 7, 2023 2 hours ago, costy03 said: Mihai, nu exista asa ceva in Brașov, nu te mai chinui sa aduni informații de la James ca este doar un frustrat si o laba trista si cauta bagare in seama aiurea. Mi-am dat seama, multumesc pentru sustinere. Incercam doar sa ii explic ca am intentii transparente si poate ca, cineva dornic, ma ajuta cu organizarea, ca sa nu lasam fata asa :))
costy03 Reputație: -40 Postat Septembrie 7, 2023 Oras:la munte Oras:la munte Postat Septembrie 7, 2023 1 oră în urmă, mihai69bv a spus: Mi-am dat seama, multumesc pentru sustinere. Incercam doar sa ii explic ca am intentii transparente si poate ca, cineva dornic, ma ajuta cu organizarea, ca sa nu lasam fata asa :)) Intentia nu este rea! Eu m-as băga daca am găsi acel loc potrivit
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2023 Postat Septembrie 7, 2023 Acum 16 ore, costy03 a spus: Mihai, nu exista asa ceva in Brașov, nu te mai chinui sa aduni informații de la James ca este doar un frustrat si o laba trista si cauta bagare in seama aiurea. Am mai multe recenzii decât ai tu reputație. Tot eu sunt labă trista și frustrat? Tot eu caut baga în seamă?
costy03 Reputație: -40 Postat Septembrie 7, 2023 Oras:la munte Oras:la munte Postat Septembrie 7, 2023 Acum 15 minute, JamesHunt a spus: Am mai multe recenzii decât ai tu reputație. Tot eu sunt labă trista și frustrat? Tot eu caut baga în seamă? Ma doare undeva de reputatie, Aveam mult mai multa daca nu ma minusa niste labari de pe aici fix deampulea asa cum vorbești tu! Abia ma abtin sa nu spun totul despre tine pe aici ca o sa vezi atunci cum crește reputatia mea. Hai bafta la gioco di mano!
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Postat Septembrie 8, 2023 Acum 3 ore, costy03 a spus: Ma doare undeva de reputatie, Aveam mult mai multa daca nu ma minusa niste labari de pe aici fix deampulea asa cum vorbești tu! Abia ma abtin sa nu spun totul despre tine pe aici ca o sa vezi atunci cum crește reputatia mea. Hai bafta la gioco di mano! Mai taci acolo. Dacă știi ceva și ai dovezi în acest sens, spune. În caz contrar îmi fac eu cont premium și sa vezi ce minusari îți iei doar pentru căcatul mâncat la adresa mea.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum