siam Reputație: 45 Postat Mai 11, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Partajează Postat Mai 11, 2017 salut...sper sa nu fie persoana cu care am avut un mic flirt.....tot bmw, genul milf dupa care iti cam fug ochiicine stie?si eu sper sa nu fi fost.cum o chema(initialele)?si ultimele 3 cifre de telefon ca daca se potrivesc iti pot da un raspuns clar. Link spre comentariu
siam Reputație: 45 Postat Mai 13, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Partajează Postat Mai 13, 2017 Se pare ca doamna a citit acest topic si a considerat ca masina prietenului meu e de vina....asa ca azi noapte a fost vandalizata ( o oglinda rupta si 4 urme mari de cuie de la un capat la altul al masinii).Si mai mult ca sigur ca nu ea este "autoarea",ci pestele ei. Link spre comentariu
tetrix Reputație: 42 Postat Ianuarie 5, 2020 Partajează Postat Ianuarie 5, 2020 Acum sa iti zic parerea mea.1. Ce cauta tipul ala insurat singur fara femeie prin carciumile respective?2. Cat de prost este sa ai escapade si sa te pozezi filmezi cand sti ca trebuie ca cineva sa nu afle nici cea mai mica informatie.3. Dupa ce ca esti prost, o mai bagi si pe net, ca sa ce, sa vorbesti cu ea de acasa cand sotia e plecata?4. Cum iti asterni asa dormi.5. Sa fie invatatura de minte pentru toti ce vor sa isi bata joc de persoana de acasa. Link spre comentariu
andreicst Reputație: -18 Postat Ianuarie 16, 2020 Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 Acum sa iti zic parerea mea.1. Ce cauta tipul ala insurat singur fara femeie prin carciumile respective?2. Cat de prost este sa ai escapade si sa te pozezi filmezi cand sti ca trebuie ca cineva sa nu afle nici cea mai mica informatie.3. Dupa ce ca esti prost, o mai bagi si pe net, ca sa ce, sa vorbesti cu ea de acasa cand sotia e plecata?4. Cum iti asterni asa dormi.5. Sa fie invatatura de minte pentru toti ce vor sa isi bata joc de persoana de acasa.S-a trezit nea Ion ca e si el om... Link spre comentariu
descoperitor Reputație: 5 Postat Februarie 2, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 2, 2020 E plina Craiova de fete usore care pentru 100 EUR fac tot ce vrei trebuie doar sa stii sa ai un pic de vrajala Jumatate din chelneritele de pe centru vechi accepta asta dupa max 20 de minute de discutii. Cand am chef de ceva nou care nu face asta ca meserie acolo ma adresez Link spre comentariu
eda78 Reputație: -6 Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 Scrie ultimele 2 cifre ( telefonul doamnei) sa stim... Link spre comentariu
siam Reputație: 45 Postat Februarie 9, 2020 Oras:craiova Oras:craiova Autor Partajează Postat Februarie 9, 2020 Scrie ultimele 2 cifre ( telefonul doamnei) sa stim...64 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum