vanessa31 Reputație: -447 Postat Mai 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 15, 2017 nu cred ca tu il crezi pe individul asta. De ce mama mă-sii s-ar lăuda unul că nu poate fute în pizdă și că îl ține două minute?? Care ar fi scopul?
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 15, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Mai 15, 2017 De ce mama mă-sii s-ar lăuda unul că nu poate fute în pizdă și că îl ține două minute?? Care ar fi scopul?Deci el fute in cur 2 min, nu? Si esti invidioasa pe prietana lui pt asta?
vanessa31 Reputație: -447 Postat Mai 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 15, 2017 Deci el fute in cur 2 min, nu? Si esti invidioasa pe prietana lui pt asta? Daaa, clar! Ca femeie, în două minute nici n-apuci să te uzi bine, darămite să mai simți ceva. Nu m-aș mira ca nevastă-sa să caute prin altă parte, cât timp el se frământă sufletește că nu poate fute curve în pizdă. 1 4
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 15, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Mai 15, 2017 Daaa, clar! Ca femeie, în două minute nici n-apuci să te uzi bine, darămite să mai simți ceva. Nu m-aș mira ca nevastă-sa să caute prin altă parte, cât timp el se frământă sufletește că nu poate fute curve în pizdă.Uita-te la avatarul lui si vei gasii acolo orice raspuns. 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 15, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 15, 2017 Doar o postare (de-a lui) am citit si deja m-am convins Are adrenalina prea multa si nu stie in ce sa si-o consume
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 15, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Mai 15, 2017 Doar o postare (de-a lui) am citit si deja m-am convins Are adrenalina prea multa si nu stie in ce sa si-o consume Nici laba nu il ajuta caci acolo ar trebui sa aiba la ce sa-si faca. 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 15, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 15, 2017 Nici laba nu il ajuta caci acolo ar trebui sa aiba la ce sa-si faca.lasa-l !nici nu se apuca bine , ca-i si sare smacul
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum