lorena summerland Reputație: 4749 Postat Noiembrie 16, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 16, 2020 confirm treaba cu "un pup acolo unde trebuie, nu va mai fi nevoie de nimic" Lorena, pwwp! :*💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2020 Postat Noiembrie 16, 2020 vezi ca si tu daca stii unde sa dai pupicul, nu mai trebuie nimic, cel putin la mine! :D
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Noiembrie 17, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 17, 2020 🌹🌹🌹🌹 7
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Noiembrie 17, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 17, 2020 🌸🌸🌸 8
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2020 Postat Noiembrie 17, 2020 au, ca ma ia cu dureri de cap! :*
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2020 Postat Noiembrie 17, 2020 perfectiunea intruchipata! tiganco :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
Vizitator valjean Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2020 Postat Noiembrie 17, 2020 Lorena este ce-a mai frumoasa fata din Constanta,eu o iubesc din umbra,il las pe futac sa o iubeasca pe fatza.Am fost la ea la indemnul lui,am avut femei celebre,maritate si dornice de ce nu aveau acasa.Stiti de ce au nevoie femeile,de pula,de vorbe frumoase chiar daca nu sint adevarate,si de caldura sufleteasaca.Eu am fost la Lorena si m-am simtit in dificultate,ea nu are nevoie de ce pot sa ofer eu.Eu sint un trubadur ea este o pragmaticaO respect,ea divina eu de vina,incercati macar odata si o sa muriti fericiti 3
gica 1955 Reputație: 4371 Postat Noiembrie 17, 2020 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Noiembrie 17, 2020 Lorena este ce-a mai frumoasa fata din Constanta,eu o iubesc din umbra,il las pe futac sa o iubeasca pe fatza.Am fost la ea la indemnul lui,am avut femei celebre,maritate si dornice de ce nu aveau acasa.Stiti de ce au nevoie femeile,de pula,de vorbe frumoase chiar daca nu sint adevarate,si de caldura sufleteasaca.Eu am fost la Lorena si m-am simtit in dificultate,ea nu are nevoie de ce pot sa ofer eu.Eu sint un trubadur ea este o pragmaticaO respect,ea divina eu de vina,incercati macar odata si o sa muriti fericitieste nimic de zis ...dar sa nu exageram ,pe aici mai exista si o LIA ,KMA ,BETRICE DREAM GIRL ,NOIEMI ...si altele ....pe la ele n-oi fi fost ?Fiecare din ele este frumoasa ....in felul ei 1
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Noiembrie 17, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 17, 2020 Cu siguranta nu a spus sa ofenseze pe nimeni si cu siguranta fetele enumerate de catre tine, sunt foarte frumoase. 🌹🦋 Si-a spus strict parerea personală în ceea ce ma priveste. Nu a facut-o comparativ cu nimeni. 😘 1
Vizitator alexlakers0 Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2020 Postat Noiembrie 17, 2020 Cu siguranta nu a spus sa ofenseze pe nimeni si cu siguranta fetele enumerate de catre tine, sunt foarte frumoase. Si-a spus strict parerea personală în ceea ce ma priveste. Nu a facut-o comparativ cu nimeni. Pe la Timisoara o scurta vizita in viitoru apropiat?
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Noiembrie 17, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 17, 2020 🦋 6 1
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Noiembrie 17, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 17, 2020 🦋🌺 4
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Noiembrie 17, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 17, 2020 Pe la Timisoara o scurta vizita in viitoru apropiat?Curând 🥳
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2020 Postat Noiembrie 17, 2020 Curând pe bune?!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 17, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 17, 2020 Curând 🥳 "Cole" și eu ce fac? Plătesc chiria în continuare, sau merg și eu la Timișoara? 😀
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Noiembrie 17, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 17, 2020 "Cole" și eu ce fac? Plătesc chiria în continuare, sau merg și eu la Timișoara?Mergem împreună, în turneu 😅😅
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 17, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 17, 2020 Eu mi-am făcut bagajul. Ma duc sa fac plinul la Oltcit. 😀... sau mergem cu rata. 😀 1
Vizitator valjean Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2020 Postat Noiembrie 17, 2020 Nebunie pe hartie ,dar cine naiba mai scrie,scriem doar pe tastatura si d-am toti tare din gura,Lorena multumesc ptr ca existi.Esti ce isi doresc toti oameni sa intalneasca in viata,.Esti fata frumoasa din visele noastre.
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2020 Postat Noiembrie 17, 2020 ce imi place este faptul ca Lorena este mult mai frumoasa si sexy in realitate!
Vizitator alexandrucristian1948 Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2020 Postat Noiembrie 17, 2020 Bună, Lorena ! Răspunzi si pe whatsapp ? Ti-am scris la numărul din titlu , astept un raspuns când ai posibilitatea . Mersi !
lexluthor Reputație: 1206 Postat Noiembrie 17, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Noiembrie 17, 2020 Eu mi-am făcut bagajul. Ma duc sa fac plinul la Oltcit. ... sau mergem cu rata. Iti împrumut Austin Martinul meu daca vrei..vin si il iau eu inapoi ca și așa plec câteva zile din țară..
wavetrex Reputație: 1049 Postat Noiembrie 18, 2020 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Postat Noiembrie 18, 2020 Daca tot sunteti toti astia cu "Hai in Brasov; Nu vii in Timisoara; Te asteptam la Bucuresti..." ... sa mai arunc si eu una: Hai pana in Enschede, Overijsel ;-) 1
s3f Reputație: 922 Postat Noiembrie 18, 2020 Oras:cta Oras:cta Postat Noiembrie 18, 2020 Mai bine se duce in orasul PULA , aka Croatia si scapa de toate grijile bosilor. Stiti ce zice jadorica ?!
carlos886 Reputație: 86 Postat Noiembrie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 18, 2020 Lorena , cu o escala de o săptămâna la București e mai rentabil decât o luna de ct + tm
marcujan Reputație: 347 Postat Noiembrie 18, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Noiembrie 18, 2020 Nebunie pe hartie ,dar cine naiba mai scrie,scriem doar pe tastatura si d-am toti tare din gura,Lorena multumesc ptr ca existi.Esti ce isi doresc toti oameni sa intalneasca in viata,.Esti fata frumoasa din visele noastre.Aici te lauzi! 😉🤣😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum