Sari la conținut

Lorena Summerland 250-400 - 0731647458

Vizitator proxenet

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Eu am sunat-o ieri, o mai sunasem si in urma cu vreo doua saptamani, mi-a raspuns cu amabilitate de fiecare data, dar din pacate nu am avut timp sa ajung la ea. Sumerland, asta-vara era prea aglomerat iar acum mi se pare prea departe. Dar pentru ca pozele sunt incurajatoare si comentariile contradictorii, ca sa ma conving singur de adevar, am sa ma straduiesc :))) si saptamana viitoare o sa-i fac o vizita! Sper sa imi raspunda, ca si pana acum!

Link spre comentariu
  • Oras:All over
  • Oras:All over

am sunat pt detalii si rau am facut ..

preturi actualizate ... se pare  ca a fost la mare cautare vara si o forteaza .. doar ca iarna nu-i ca vara .. vorba aia ..

30 min cu 1 h nu mai e la moda ..

atentie   ..  15 minute  - 300 lei

40 min   - 600  lei

de unde   rezulta   

30 min   - 600  lei  

1h  ... fara numar

WHAT THE FUCK>>>>    

Cred ca ne ia de prosti domnisoara ..

sau se crede la Dubai ..

• Like 2
Link spre comentariu

Huhh. La indrumarea mai multor domni am decis sa intru si sa clarific anumite lucruri. Locatia mea se afla in Summerland,fata in fata cu plaja H2O,locatie pe care o detin din luna mai,neschimbata. Pozele imi apartin in totalitate,nu am lucrat niciodata cu poze false,intradevar am oscilat la inceputuri intre 150 si 200 o finalizare,ceea ce m-a facut sa constant ca 200 o finalizare si 400 o ora nu confera accesibilitate tuturor,iiar eu imi doresc sa lucrez cu o alta categorie de varsta,cea de altfel care isi si permite aceasta suma modesta. 😂. Nu pot fi pe placul tuturor,ceea ce unora li se pare extraordinar altora li se pare ridicol si incearca de asemenea sa ridiculizeze persoana mea si ceea ce sunt eu. Singurul meu nume este Lorena. Singurul site unde activez este Publi24,restul site urilor unde se afla pozele mele sub diferite nume,nu imi apartin,lucrez exclusiv in Mamaia,nu Bucuresti sau Brasov unde mi-am regasit pozele. Am 19 ani,ochi albastrii. Ma bucur sa vad ca pentru multi domni(si cand spun domni ma refer in mod special la atitudine) am fost o experienta placuta,ma dezgusta sa vad ca alti “domni†ridiculizeaza si incearca sa induca lucruri urate. DA intradevar exista oameni cu care ma comport exact asa cum ei se comporta cu mine. Atitudinea mea tine exclusiv de atitudinea lor. Nu selectez,nu am probleme si dificultati in a socializa,spun de la inceput ca timpul pentru o finalizare este de 15 minute (ca sunt 20,25 nu este o problema) tocmai pentru a avea voi de la inceput decizia totala,daca ramaneti sau plecati. Iar pentru cei carora corpul meu paree sub nivelul lor de asteptari,ma intorc la vara cu o pereche de silicoane frumoase si corect executate 😹 bronzata,tonifiata si experimentata. Ganduri bune tuturor â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸

• Like 6
Link spre comentariu

0733297233

0724612048

0726822096

0762382283( numar la care raspund cel mai des) SUNT SINGURELE MELE NUMERE DE TELEFON,nu exista altele la care sa raspund eu. Nu am colega/colege. Nu va asteapta nimeni in dulap,sub dulap,pe dulap 😹😹😹. Suntem doar noi in apartament.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...