keyser söze Reputație: -1833 Postat August 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2017 Vino la mine si iti dau câte perechi de chiloți vrei tuvezi ca aia purtati, cu aroma de veverita sunt mai scumpi decat aia noi. Ai grija sa nu te pacaleasca! 1
denisa1986 Reputație: 1090 Postat August 25, 2017 Oras:București Oras:București Autor Postat August 25, 2017 vezi ca aia purtati, cu aroma de veverita sunt mai scumpi decat aia noi. Ai grija sa nu te pacaleasca! O sa țin minte😉😉😉😉 3 1
denisa1986 Reputație: 1090 Postat August 25, 2017 Oras:București Oras:București Autor Postat August 25, 2017
denisa1986 Reputație: 1090 Postat August 25, 2017 Oras:București Oras:București Autor Postat August 25, 2017 Disponibilă pentru programări pana la ora 23:00
denisa1986 Reputație: 1090 Postat August 25, 2017 Oras:București Oras:București Autor Postat August 25, 2017
sens Reputație: 450 Postat August 25, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 25, 2017 Nu a fost rautate, jur, dar politica de marketing e total depasita daca postezi N poze cu o singura pereche..nu vreau sa ma intelegi gresit.
denisa1986 Reputație: 1090 Postat August 26, 2017 Oras:București Oras:București Autor Postat August 26, 2017 Nu a fost rautate, jur, dar politica de marketing e total depasita daca postezi N poze cu o singura pereche..nu vreau sa ma intelegi gresit.Stai linistit va nu sunt asa suparacioasa
denisa1986 Reputație: 1090 Postat August 26, 2017 Oras:București Oras:București Autor Postat August 26, 2017 Disponibilă pentru programări pana la ora 24:00
keyser söze Reputație: -1833 Postat August 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 26, 2017 Nu a fost rautate, jur, dar politica de marketing e total depasita daca postezi N poze cu o singura pereche..nu vreau sa ma intelegi gresit.da, poate fata a luat un set de 10 aceeasi culoare. Si eu iau la set ... ( bineinteles ca nu modelul asta si nici culoarea asta ) 4 12
denisa1986 Reputație: 1090 Postat August 26, 2017 Oras:București Oras:București Autor Postat August 26, 2017 da, poate fata a luat un set de 10 aceeasi culoare. Si eu iau la set ... ( bineinteles ca nu modelul asta si nici culoarea asta )ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 2 1
ciocolataaa Reputație: 225 Postat August 27, 2017 Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Postat August 27, 2017 Am fost la denisa acum fix o saptamana, o pandeam de cateva zile pentru sex anal dar eram putin indoit. Pana la urma m`am hotarat si am facut o programare, am gasit foarte usor celebrul apartament cu biblioteca. Mai are o colega care nu ne`a deranjat pe parcursul intalnirii, baia e ok, apartamentul e ok, actiunea insa....ce pot sa zic, o bunaciune de femeie cu abdomenul plat si fundul frumos, care mi`a oferit un sex normal si anal cum nu am mai avut parte de foarte mult timp. Oralul a fost protejat, nici nu a trebuit sa cer ceva anume ca ne`am inteles pur si simplu din priviri. Se vede ca are experienta si nu cred ca are doar 30 de ani cum spune ea, dar le da clasa la multe in materie de futut. La prima cat si la a doua finalizare a curs apele pe mine si am dat pana nu am mai avut putere sa dau din cur, ca sa zic asa ). A fost o experienta extraordinara, stramta si in cur si in pizda. Daca sa urcat pe mine si am crezut ca si`a bagat`o in cur:)). Analul a fost cel mai tare , te lasa sa dai ca surdu in clopot ca sa zic asa. Actiunea a durat vreo 1 h si ceva cred nu m`am uitat la ceas cand am plecat,dar este sigur de recomandat si de incercat. Am platit 200 de lei la inceput din proprie initiativa, am fost servit cu suculet rece, iar notele sunt de prisos. Te pup nasa , poate dupa asta o sa iti dai seama cine sunt. 4
denisa1986 Reputație: 1090 Postat August 28, 2017 Oras:București Oras:București Autor Postat August 28, 2017 Am fost la denisa acum fix o saptamana, o pandeam de cateva zile pentru sex anal dar eram putin indoit. Pana la urma m`am hotarat si am facut o programare, am gasit foarte usor celebrul apartament cu biblioteca. Mai are o colega care nu ne`a deranjat pe parcursul intalnirii, baia e ok, apartamentul e ok, actiunea insa....ce pot sa zic, o bunaciune de femeie cu abdomenul plat si fundul frumos, care mi`a oferit un sex normal si anal cum nu am mai avut parte de foarte mult timp. Oralul a fost protejat, nici nu a trebuit sa cer ceva anume ca ne`am inteles pur si simplu din priviri. Se vede ca are experienta si nu cred ca are doar 30 de ani cum spune ea, dar le da clasa la multe in materie de futut. La prima cat si la a doua finalizare a curs apele pe mine si am dat pana nu am mai avut putere sa dau din cur, ca sa zic asa ). A fost o experienta extraordinara, stramta si in cur si in pizda. Daca sa urcat pe mine si am crezut ca si`a bagat`o in cur:)). Analul a fost cel mai tare , te lasa sa dai ca surdu in clopot ca sa zic asa. Actiunea a durat vreo 1 h si ceva cred nu m`am uitat la ceas cand am plecat,dar este sigur de recomandat si de incercat. Am platit 200 de lei la inceput din proprie initiativa, am fost servit cu suculet rece, iar notele sunt de prisos. Te pup nasa , poate dupa asta o sa iti dai seama cine sunt.Te pup si eu,multumesc pentru vizita si pentru recenzie😘😘😘
denisa1986 Reputație: 1090 Postat August 28, 2017 Oras:București Oras:București Autor Postat August 28, 2017 Disponibilă pentru programări până la ora 22:00
denisa1986 Reputație: 1090 Postat August 29, 2017 Oras:București Oras:București Autor Postat August 29, 2017 Disponibilă pentru programări pana la ora 22:00 7 1
denisa1986 Reputație: 1090 Postat August 29, 2017 Oras:București Oras:București Autor Postat August 29, 2017 😘😘😘😘
brettt Reputație: -441 Postat August 29, 2017 Oras:// Oras:// Postat August 29, 2017 Disponibilă pentru programări pana la ora 22:00 you worth it 2
denisa1986 Reputație: 1090 Postat August 30, 2017 Oras:București Oras:București Autor Postat August 30, 2017 you worth it ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
denisa1986 Reputație: 1090 Postat August 30, 2017 Oras:București Oras:București Autor Postat August 30, 2017 😘😘😘 5 1
denisa1986 Reputație: 1090 Postat August 30, 2017 Oras:București Oras:București Autor Postat August 30, 2017 😘😘😘 3
brettt Reputație: -441 Postat August 30, 2017 Oras:// Oras:// Postat August 30, 2017 din linsa te-ai facut creata 2
denisa1986 Reputație: 1090 Postat August 30, 2017 Oras:București Oras:București Autor Postat August 30, 2017 din linsa te-ai facut creataðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜daaaa😉😉😉
apocalipsus Reputație: 341 Postat August 31, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat August 31, 2017 Salutare, Am trecut și eu pe la domnisoara din topic zilele trecute. Sunat cu câteva ore înainte pentru programare, stabilit ora ( undeva pe seara) și așteptat momentul pana sa plec către ea. Ajung la ora stabilita la MaxNet, nerva Traian, o sun, ma ghidează undeva la niște blocuri prin spatele cazinoului. Urc, sun la usa, sunt primitor în casa și invitat în dormitor. Tipa arata bine, chiar se întreține bine, se vede de la departare ca merge la sala. Ma invit la dus, mi se oferă prosop, revin în camera, se duce și ea la dus și ne reîntâlnim în pat. A început cu un oral demential, sincer asa oral nu am mai primit pana acum și nu vreau sa ii fac prea multa reclama dar este punctul ei forte. Abtinandu-ma sa finalizez la oral, am zis sa trecem puțin și la sex. Montat cauciucul, vine ea deasupra, aici iar mi-a plăcut fiindcă a stat în pozitia squat... Iar privelistea drob oglinda asupra actiunii e dementiala. Schimbat apoi în putin doggy dar tot la oral îmi era gândul. Ii propun sa scoatem cauciucul și sa ma termine la oral, ceea ce s-a și întâmplat ( fără CIM) . Cerut servetelw umede, trecut pe la baie și am mai stat puțin la bucătărie la o tigara de vorba ca apoi sa parasesc incinta. Notele : Locația : 9, curata, pat mare, oglinda pt voyeurism Fata : 9, piele catifelata, corp misto, se vede putin varsta la fațăActiunea: 10, oral demential, squat minunat Halat : 100 ron finalizarea (puteam alege varianta 150 / cu anal dar nu mi a stat gândul) Concluzie: Recomand cu placere pt acțiunile descrise mai sus. Cu stima, Apo 1 1
denisa1986 Reputație: 1090 Postat August 31, 2017 Oras:București Oras:București Autor Postat August 31, 2017 Salutare, Am trecut și eu pe la domnisoara din topic zilele trecute. Sunat cu câteva ore înainte pentru programare, stabilit ora ( undeva pe seara) și așteptat momentul pana sa plec către ea. Ajung la ora stabilita la MaxNet, nerva Traian, o sun, ma ghidează undeva la niște blocuri prin spatele cazinoului. Urc, sun la usa, sunt primitor în casa și invitat în dormitor. Tipa arata bine, chiar se întreține bine, se vede de la departare ca merge la sala. Ma invit la dus, mi se oferă prosop, revin în camera, se duce și ea la dus și ne reîntâlnim în pat. A început cu un oral demential, sincer asa oral nu am mai primit pana acum și nu vreau sa ii fac prea multa reclama dar este punctul ei forte. Abtinandu-ma sa finalizez la oral, am zis sa trecem puțin și la sex. Montat cauciucul, vine ea deasupra, aici iar mi-a plăcut fiindcă a stat în pozitia squat... Iar privelistea drob oglinda asupra actiunii e dementiala. Schimbat apoi în putin doggy dar tot la oral îmi era gândul. Ii propun sa scoatem cauciucul și sa ma termine la oral, ceea ce s-a și întâmplat ( fără CIM) . Cerut servetelw umede, trecut pe la baie și am mai stat puțin la bucătărie la o tigara de vorba ca apoi sa parasesc incinta. Notele : Locația : 9, curata, pat mare, oglinda pt voyeurism Fata : 9, piele catifelata, corp misto, se vede putin varsta la fațăActiunea: 10, oral demential, squat minunat Halat : 100 ron finalizarea (puteam alege varianta 150 / cu anal dar nu mi a stat gândul) Concluzie: Recomand cu placere pt acțiunile descrise mai sus. Cu stima, ApoMultumesc pentru vizită,te mai astept cu drag😘😘😘
denisa1986 Reputație: 1090 Postat August 31, 2017 Oras:București Oras:București Autor Postat August 31, 2017 Disponibilă până la ora 2
denisa1986 Reputație: 1090 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 2, 2017 Disponibilă pentru programări pana la ora 22:00
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum