Sari la conținut

Umflatura pe soldatel

Postări Recomandate

• Telefon: n-am
  • Oras:Cluj
Postat

La nici o ora de la contact am observat ca o portiune de piele din zona capului s-a umflat de jur imprejur, bts?

O ora de când ai luat-o in cur?

Poate în sfârșit a început să ți se scoale

• Oras:in spatele tau
Postat

are scrotu gros

mai poponache ma uimesti de unde sti atatea detalii de pula mea si zonele adiacente.

App nu e asa gros, ai tu gura mica si de aia ti se pare..

se mangaia lasciv pe coae

Daca gura ta era ocupata cu penisul meu ce era sa fac sa te mangai lasciv pe nas?

O ora de când ai luat-o in cur?

Poate în sfârșit a început să ți se scoale

nu stiu de ce am impresia ca esti foarte iritat si esti aceasi persoana..

Deocamdata eu sunt in pauza, dar poti pune anunt ca pui curu si gura la bataie sa ai ocupatie vad ca esti nerabdator faci ce faci dar nu te poti abtine sa nu dai un reply cu detalii la scrotu, ma mir ca ai rezistat atatea ore fara sa scri.

are scrotu gros

mai poponache ma uimesti de unde sti atatea detalii de pula mea si zonele adiacente.

Postat

App nu e asa gros, ai tu gura mica si de aia ti se pare..

Daca gura ta era ocupata cu penisul meu ce era sa fac sa te mangai lasciv pe nas?

nu stiu de ce am impresia ca esti foarte iritat si esti aceasi persoana..

Deocamdata eu sunt in pauza, dar poti pune anunt ca pui curu si gura la bataie sa ai ocupatie vad ca esti nerabdator faci ce faci dar nu te poti abtine sa nu dai un reply cu detalii la scrotu, ma mir ca ai rezistat atatea ore fara sa scri.

cu cati ca tine mam sters la cur nici floci nam sati dau sai sugi

Postat

Nu exista asa ceva.la bts ma refer.e doar o iritatie de la suprasolicitarea organului sexual.doar daca a avut venin pe dint

Eram sigur ca raspunsul o sa vina de la o doamna si chiar asa este, totul a fost protejat, de asta eram si eu in dubii intre timp am fost la consultatie si mi-a confirmat.

Tot respectul!

cu cati ca tine mam sters la cur nici floci nam sati dau sai sugi

Indicat era sa faci si un dus, nu doar sters ca daca erau asa multi pe banda rulanta.. 

Gauaza ta , tu sti..

Nu exista asa ceva.la bts ma refer.e doar o iritatie de la suprasolicitarea organului sexual.doar daca a avut venin pe dinti

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hai ma Lica29, nu te mai supăra și tu atât :)

Postat

Eram sigur ca raspunsul o sa vina de la o doamna si chiar asa este, totul a fost protejat, de asta eram si eu in dubii intre timp am fost la consultatie si mi-a confirmat.

Tot respectul!

Indicat era sa faci si un dus, nu doar sters ca daca erau asa multi pe banda rulanta.. 

Gauaza ta , tu sti..

pu-lica o ai asa de mica ca nici microbi nuncape pe dansa

Vizitator
Postat

lasal cai ca javran lant de foame urla la gard

Nu s-a prins ca esti haios.Sa speram ca se prinde :)

• Like 1
Postat

e prea prost casanvete cum e paicea

dacavea macar un neuron functional nu sarea ca broascan beton

• Like 1
Vizitator
Postat

e prea prost casanvete cum e paicea

dacavea macar un neuron functional nu sarea ca broascan beton

csf...ncsf :)

• Like 1
Postat

Gata m-am prins..

Intre voi e ceva, nu imi dau seama inca daca e doar sex sau ceva mai mult.

Nu imi dau seama nici care e cel dominant , pare mai mult mult o relatie echilibrata sa ii zic asa

http://www.worldoftomoffinland.com/tomsblog/wp-content/uploads/2014/02/Laaksonen_69.jpg

Vizitator
Postat

Gata m-am prins..

Nu imi dau seama nici care e cel dominant , pare mai mult mult o relatie echilibrata sa ii zic asa

http://www.worldoftomoffinland.com/tomsblog/wp-content/uploads/2014/02/Laaksonen_69.jpg

ei nici chiar asa :)

Postat

Gata m-am prins..

ai luat multe ciuboten cur sin mecla de ai fantezi dastea

• Like 1
  • Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

Domnule Lica, se poate spune ca te a mincat in cur sa te adresezi, aici, cu aceasta intrebare...si ai primit ce nu te asteptai.

Postat

Data viitoare bagă-ți piuneze în cur ca să se înțepe fraierul :))))

Postat

Domnule Lica, se poate spune ca te a mincat in cur sa te adresezi, aici, cu aceasta intrebare...si ai primit ce nu te asteptai.

Ba da, ma asteptam, totusi am zis ca poate primesc si un raspuns util , ca doar  nu or fi doar labari plictisiti pe forum si chiar am primit un raspuns cat de cat ok

Vizitator
Postat

Ba da, ma asteptam, totusi am zis ca poate primesc si un raspuns util , ca doar  nu or fi doar labari plictisiti pe forum si chiar am primit un raspuns cat de cat ok

Mai Lica29, e totuși un forum,nu-i bordel legal care are medici la datorie.Orice om de aici face exact ce trebuie sa facă-sa te trimită la doctor.De fapt,asta trebuia sa faci tu a doua zi,ce,ți-e rușine sa arăți "organu' " la medic?

Deci,dacă problema încă mai este,ia-o din loc,luni,la prima ora,și spune totul,detaliile pot face diferența la diagnostic cât mai precis.

Du-te la doctor!

• Like 3
Postat

Mai Lica29, e totuși un forum,nu-i bordel legal care are medici la datorie.Orice om de aici face exact ce trebuie sa facă-sa te trimită la doctor.De fapt,asta trebuia sa faci tu a doua zi,ce,ți-e rușine sa arăți "organu' " la medic?

Deci,dacă problema încă mai este,ia-o din loc,luni,la prima ora,și spune totul,detaliile pot face diferența la diagnostic cât mai precis.

Du-te la doctor!

tre sa gaseasca un doctor cu microscop casai vada organu

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Organu' are cascheta?
  • Like 1
Postat

Organu' are cascheta?

http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/artmark.ro/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/4/3/43_53.jpg

• Like 1
Vizitator
Postat

Asa mic o fi?

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Nu exista asa ceva.la bts ma refer.e doar o iritatie de la suprasolicitarea organului sexual.doar daca a avut venin pe dinti

Vezi...Cine stie,cunoaste.

Cine poarta,nu mai zic..........................................

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...