Sari la conținut

Postări Recomandate

Reputație: 2201
  • Oras:Decebal
Postat

Apropo,vezi ca se vede si faptul ca te-ai inscris cu o zi inainte de a face recenzia 😉

Postat

A spus zilele trecute ,nu azi ...

Da cum se face ca raspunzi tu repede? 😂😂😂
  • Oras:Focsani
Postat

Da cum se face ca raspunzi tu repede? 😂😂😂

E un fenomen paranormal,n ai cum sa îl intelegi.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

E un fenomen paranormal,n ai cum sa îl intelegi.

Ok 😂👌
Postat

Asa e Alesandra...zilele trecute am spus.Si mai precis era vb de 2 sapt in urma.Vreau sa ajung si pe la tine cat de curand pup.

Si dupa doua saptamani te-ai gandit sa scri si tu o aberatie,sau cum? O curiozitate am si eu...tu ai viata sau traiesti din frustrari de genul? 😂😂
Postat

Si dupa doua saptamani te-ai gandit sa scri si tu o aberatie,sau cum? O curiozitate am si eu...tu ai viata sau traiesti din frustrari de genul? 😂😂

Adica daca te apuci sa jignesti un om negresindu-ti cu nimic nu pot sa trag alta concluzie decat ca esti un/o frstrat/a
Postat

Asa e Alesandra...zilele trecute am spus.Si mai precis era vb de 2 sapt in urma.Vreau sa ajung si pe la tine cat de curand pup.

Deja furi curent ești un frustrat
Postat

Andra sau alina,cum te o chema,omul nu a jignit cu nimic . Dacă o făcea proasta, psihopata, impertinenta etc .pe prietena ta,atunci da,o jignea . Dar așa,nu vad unde este jignirea Frustrat este cu totul și cu totul altceva . Pune mana pe DEX și mai citește o data recenzia,poate îți vei da seama că nu e nici o jignire in ea . Fiecare scrie după cum are timp . Nu e nimeni obligat să scrie in ziua aceea . Că să intelegi,recenziile sunt făcute pentru a ajuta alti useri să-și de-a seama daca ești sau nu ceea ce ei doresc. Pozele sunt pistol cu apa in aceasta meserie . Pupiciii

Draga mea,a spus niste detalii pe care doar un frustrat le-ar spune . M-a jignit pe mine,eu fiind colega ei . Si ca sa iti dai seama de anumite lucruri mai citesti si printre randuri iar eu stiu sa fac diferenta dintre o recenzie reala fie ea buna sau rea si una rau intentionata. Si las-o balta ca pana la urma nu e treaba ta
Postat

Smecheras cum se face ca colega si cu mine eram la Bacau cand tu "ai fost la ea" ? Ai dat cu batul in balta si cand ai spus ca a facut oral neprotejat (sper sa se sezizeze cine a fost la fata) . Pararea mea este ca esti vreun pestisor si iti stricam treaba cu "i ubita"

deja furi rau curent eu in primul rand fac totul protejat nare cum sa scrii așa aberati că tiam facut oralul neprotejat

Aberezi foarte mult .eu fac totul protejat și nu cunosc pe nimeni mihai .

Postat

😂😂😂😂mai asa numita Cristina ma dezamagesti fetita...1.in primul rand nu stii sa scrii gramatical,vezi ca unele cuvinte se scriu cu liniuta 2.Minti de rupi randurile cu oralul tau protejat cand pt 50 lei in plus ai acceptat fara caciulita ce naiba si 3 cum poti minti iarasi ca nu-l cunosti pe Balan Mihai zis si Rechinul de la Gugesti care e pestisorul tau si al colegei tale.

Postat

Pai de ce sa dam report,daca se vede treaba ca pe ele nu le doare . oricum cine a făcut manevra asta a gandit-o bine si a tăiat potențiali clienți de pe lista .ca multora le e frica când aud de "pesti" , a se înțelege de ce am pus pesti in ghilimele :)) . si bineînțeles si tie ca a zis de băiatu ala codruț ,tot din același motiv pe care l-am prezentat mai sus...asta e viata

• Like 1
Postat

Pai de ce sa dam report,daca se vede treaba ca pe ele nu le doare . oricum cine a făcut manevra asta a gandit-o bine si a tăiat potențiali clienți de pe lista .ca multora le e frica când aud de "pesti" , a se înțelege de ce am pus pesti in ghilimele :)) . si bineînțeles si tie ca a zis de băiatu ala codruț ,tot din același motiv pe care l-am prezentat mai sus...asta e viata

• Like 1
Postat

Pe mine protectia unui peste nu ma deranjeaza deoarece la un moment dat dameza poate avea nevoie de ajutor. Nu cred ca un peste te scoate din pizda neterminat doar pt ca asa vrea el, iar daca fata vrea sa imparta banii e treaba ei.

Aici fata a gresit pentru ca trebuia sa nu raspunda provocarii si sa nu minta. A cerut dovezi, le are ! Cert e ca pozele fac bine.... imi place bruneta si ma duc !

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...