valicico Reputație: -59 Postat Mai 17, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Mai 17, 2017 Nu.i identific anuntul...
andral Reputație: 2201 Postat Mai 17, 2017 Oras:Decebal Oras:Decebal Postat Mai 17, 2017 😂😂😂😂mai asa numita Cristina ma dezamagesti fetita...1.in primul rand nu stii sa scrii gramatical,vezi ca unele cuvinte se scriu cu liniuta 2.Minti de rupi randurile cu oralul tau protejat cand pt 50 lei in plus ai acceptat fara caciulita ce naiba si 3 cum poti minti iarasi ca nu-l cunosti pe Balan Mihai zis si Rechinul de la Gugesti care e pestisorul tau si al colegei tale.Nu ai reusit sa gasesti nimic de mine si m-ai bagat in aceeasi oala sau cum? 😂😂😂
suntvagabont Reputație: 23 Postat Mai 17, 2017 Postat Mai 17, 2017 Nu ai reusit sa gasesti nimic de mine si m-ai bagat in aceeasi oala sau cum? Din pacate astazi a pus niste profiluri de Facebook, care ulterior au fost sterse de adimn! acum na asta e viata , multi turbati pe lume.
andral Reputație: 2201 Postat Mai 18, 2017 Oras:Decebal Oras:Decebal Postat Mai 18, 2017 Din pacate astazi a pus niste profiluri de Facebook, care ulterior au fost sterse de adimn! acum na asta e viata , multi turbati pe lume.Ce profiluri? Eu sunt singura si pe Facebook 😂😂😂
valicico Reputație: -59 Postat Mai 18, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Mai 18, 2017 Ce profiluri? Eu sunt singura si pe Facebook 😂😂😂Buna replica pustoaica serioasă!Uite că Facebook.ul tau nu mi.ar strica Macar sa te vad, dacă nu te.am vizitat...
andral Reputație: 2201 Postat Mai 19, 2017 Oras:Decebal Oras:Decebal Postat Mai 19, 2017 Buna replica pustoaica serioasă!Uite că Facebook.ul tau nu mi.ar strica Macar sa te vad, dacă nu te.am vizitat...Nu pot sa t-il dau dar nu este nicio suparare daca vii doar sa ma vezi și pleci 😉😙
valicico Reputație: -59 Postat Mai 19, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Mai 19, 2017 Normal ca am glumit si sunt convins ca ai inteles ! Numai bine !
andral Reputație: 2201 Postat Mai 19, 2017 Oras:Decebal Oras:Decebal Postat Mai 19, 2017 Normal ca am glumit si sunt convins ca ai inteles ! Numai bine !Stiu dragule dar oricum poți venii 😂😂😂😊💋
andral Reputație: 2201 Postat Mai 22, 2017 Oras:Decebal Oras:Decebal Postat Mai 22, 2017 Pfff... Urat nu se face...bine parerea mea : manevre de la concurenta! Si din stilul de scris cam intuiesc cine ar fi! )Si eu cred ca știu cine e ....suntem "prietene" 😂😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 22, 2017 Postat Mai 22, 2017 Si eu cred ca știu cine e ....suntem "prietene" da nume activeaza in domeniu?
andral Reputație: 2201 Postat Mai 24, 2017 Oras:Decebal Oras:Decebal Postat Mai 24, 2017 da nume activeaza in domeniu?Nu am cum sa dau nume ținând cont ca este doar o bănuială
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum