Sari la conținut

Fetele de pe seekingarrangement

bbg

Postări Recomandate

Vizitator shadowkiss
Reputație: 0
Postat

De Andreea09 din Timisoara stie cineva ceva? Niste informatii va rog daca se poate, arata bestial

Am vorbit eu cu ea mi-a cerut 400 euro pentru o noapte la hotel.....si atat, am incheiat discutia nu am mai vb cu ea

Vizitator shadowkiss
Postat

Rebecca1906?

Vorbisem cu ea in vara vroia 200 euro 3-4 ore la hotel acum cateva zile am vorbit iarasi cu ea si zicea 1000 ron pentru o ora. Cred ca se crede diva sau nu stiu de ce cer aceste preturi.

• Like 1
Vizitator mcb988
Postat

11Kitty:

Hello.. Im a bustty model.. Super hot.. And look or fun.. For Mens generous.. I like vacation and gifts expensive.. I like to meet new people.. . Lot of adventure.. I know 3languages.. Im smart.. And open mind.. I want find a sugar daddy rich.. Im honest too.. Hope u want join me”

Asta cu 3 limbi e pe modelul “ Me sex for money, me 500 euro”

• Telefon: madalina.mm11
  • Oras:Kalamata
  • Telefon: madalina.mm11
  • Oras:Kalamata
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :slap2

Postat

Vorbisem cu ea in vara vroia 200 euro 3-4 ore la hotel acum cateva zile am vorbit iarasi cu ea si zicea 1000 ron pentru o ora. Cred ca se crede diva sau nu stiu de ce cer aceste preturi.

fa-i oferta de 1000 de lei cu un zero taiat dupa ce intra in criza o sa primesti si cuni :))

• Like 1
  • Oras:Genova
Postat

Am vorbit eu cu ea mi-a cerut 400 euro pentru o noapte la hotel.....si atat, am incheiat discutia nu am mai vb cu ea

salut

m-ar interesa nr ei, pot sa Ofer la schimb alte nr.

Vizitator shadowkiss
Postat

salut

m-ar interesa nr ei, pot sa Ofer la schimb alte nr.

Imi pare rau nu am acceptul ei sa dau numarul si altor persoane.

• Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

Imi pare rau nu am acceptul ei sa dau numarul si altor persoane.

Asta cu ,,nu am acceptul", pare o remarca invechita si un fel de scuza.

La cati o fi dat tipa nr, crezi ca ii mai pasa daca apare unul care o contacteaza si sare cu banul, sa afle de unde are respectivul nr.?

Eu cred ca nu. Banul sa iasa, este principiul la majoritatea.

Vizitator shadowkiss
Postat

Asta cu ,,nu am acceptul", pare o remarca invechita si un fel de scuza.

La cati o fi dat tipa nr, crezi ca ii mai pasa daca apare unul care o contacteaza si sare cu banul, sa afle de unde are respectivul nr.?

Eu cred ca nu. Banul sa iasa, este principiul la majoritatea.

Eu am vorbit cu fata si m-a rugat sa nu dau numarul la nimeni, dar daca acest raspuns nu te multumeste atunci dau unul pe placul tau. Nu vreau sa dau numarul de telefon. Multumit?

• Like 1
Postat

Eu am vorbit cu fata si m-a rugat sa nu dau numarul la nimeni, dar daca acest raspuns nu te multumeste atunci dau unul pe placul tau. Nu vreau sa dau numarul de telefon. Multumit?

eu sunt ok, inteleg.

doar propuneam un trade echitabil, fara a te implica in conversatia cu ea :D . ma descurc eu

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Hello,

Stie cineva ceva de Foxy_Roxy20  din Cluj?

Multumesc!

• Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...