andreivip Reputație: 22 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2017 Sunat și programat. Am ajuns mai devreme în zonă și am zis să mai aștept. Între timp m-a sunat ea și mi-a spus cum să ajung la locație. Urc sus, mergem în cameră, mă servește cu un pahar de apă, stăm puțin de vorbă și trecem la fapte: Oral protejat, trece deasupra, schimbat în normal și finalizat așa. Căldură foarte mare 1. Locatia - Pe Corneliu Coposu, vis-a-vis de benzinăria Mol 2. Modalitatea de contact ( telefon ) - 0764588482 3. Detalii despre intalnirea efectiva ( descriere ) - Totul a decurs ok. Este o fată vorbăreață, dorește să te simți bine 4. Programul de lucru - Diferă de la zi la zi, cred 5. Note acordate pentru serviciile de care ati beneficiat:Locatie - 9( a scârțâit puțin patul )Atitudine - 10Oral - 9Normal - 10De revenit - Da6. Tarifare - 100 lei / finalizarea ( asta am ales ) 3
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Iunie 29, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 29, 2017 Buna ..foto si cu colega ta..te pupam
malusdacu Reputație: 82 Postat Iunie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 29, 2017 Am fost acum ceva timp la Teodora, tipa este relativ ok nu as vrea sa ii dau note deoarece este posibil sa o traga in jos. Experentia neplacuta care din punctul meu de vedere a influentat tot ce a urmat de cand am intrat in apartament a fost intalnirea "paznicilor". Din cate am observat unul din ei a intrat in apartament inaintea mea si a iesit in momentul in care am fost la baie pentru igenizare. Inteleg ca fetele mai au nevoie si de protectie dar si noi avem nevoie de intimitate.
Vizitator fedor14 Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2017 Postat Iunie 29, 2017 Am fost acum ceva timp la Teodora, tipa este relativ ok nu as vrea sa ii dau note deoarece este posibil sa o traga in jos. Experentia neplacuta care din punctul meu de vedere a influentat tot ce a urmat de cand am intrat in apartament a fost intalnirea "paznicilor". Din cate am observat unul din ei a intrat in apartament inaintea mea si a iesit in momentul in care am fost la baie pentru igenizare. Inteleg ca fetele mai au nevoie si de protectie dar si noi avem nevoie de intimitate.Esti sigur ca fetele au pesti? Poate erau clienti confuzi.
burgman4 Reputație: 1810 Postat Iunie 29, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iunie 29, 2017 Buna ..foto si cu colega ta..te pupamColega ei este pe forum, nu am timp sa pun link acum, este la testate si este mai scumpa ca Teodora ! Are alte tarife . Cauta in pagonile anterioare ca aspecificat Teo ce nume de scena are .
malusdacu Reputație: 82 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2017 Nu am mentionat cuvantul peste. Am specificat doar ca din acest motiv experienta a fost neplacuta.
yren23 Reputație: 30967 Postat Iunie 30, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Postat Iunie 30, 2017 Am fost acum ceva timp la Teodora, tipa este relativ ok nu as vrea sa ii dau note deoarece este posibil sa o traga in jos. Experentia neplacuta care din punctul meu de vedere a influentat tot ce a urmat de cand am intrat in apartament a fost intalnirea "paznicilor". Din cate am observat unul din ei a intrat in apartament inaintea mea si a iesit in momentul in care am fost la baie pentru igenizare. Inteleg ca fetele mai au nevoie si de protectie dar si noi avem nevoie de intimitate.Tu ești sigur de ceea ce ai spus?Sau doar ai intenția de a ne face o reclama proasta?
malusdacu Reputație: 82 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2017 Nu am intentia de a face reclama proasta. Teodora chiar a incercat sa se faca placuta si a fost ok per total, doar ca eu am fost stresat de situatie. Sunt destule fete care au protectie si nu cred ca duc lipsa de clienti atata timp cat totul este discret.Oricum un barbat in espadrile a intrat inaintea mea in apartament si a iesit dupa ce am intrat la baie si a primit ok-ul ca sunt normal.
vardevar Reputație: -514 Postat Iulie 10, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 10, 2017 Buna femeia de iubit,ai pe ce pune mana😉😉😉scula sa te tina😄😡 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2017 Postat Iulie 11, 2017 Buna femeia de iubit,ai pe ce pune manascula sa te tina;*;*
ionelsimanco Reputație: 2869 Postat Iulie 11, 2017 Postat Iulie 11, 2017 fost acum cateva saptamani. programat din scurt, pt o varianta rapida, am ajuns in locatie (vis a vis de benzinaria Mol de pe Calarasi/coposu), un bloc vechi, care da fiori. dar inauntru, camera luminoasa, baie cu tot ce trebuie, prosop curat. locatie 8 (imi e totusi frica...de cutremur)ea, o fata inalta, cu picioare f frumoase, cu fund apetisant, cu tate lasate, intr-un body de plasa, care lasa sa se vada marfa faina, draguta la fata, mereu zambitoare si placuta in discutie. per total 9 (picioare, fund 10, fata 9, tate 7...) atitudine 10dus eu, dus ea, apoi la treaba, ca trebuia sa fug inapoi la serviciu.am stabilit ca stau doar o finalizare, in care mi-a facut doar un oral ne, cu CIM, foarte bun. oralul 9, cu oua, viteze, umed, foarte bun.am platit 100+50 (pt finalizarea orala), okde revenit si pt normal, cand voi avea timp de o ora.per total o tipa ok, care stie treaba, la care voi reveni 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Ma bucur că te-ai simțit bine alături de mine şi te mai astept cand poți ,,fugi de la servici"te pup
incepator2017 Reputație: 416 Postat Iulie 14, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Iulie 14, 2017 Mult bun simt si o femeie care stie sa te faca sa te simti bine.data viitoare iti aduc o ciocolata 😜 2 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2017 Postat Iulie 14, 2017 Mult bun simt si o femeie care stie sa te faca sa te simti bine.data viitoare iti aduc o ciocolata Ma bucur ca am putut fi pe placul tau si te mai astept te pup.
gabi de la muncii Reputație: 26 Postat Iulie 15, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 15, 2017 Buna Teodora. Se poate azi o programare?As dori sa trec pe la tine.
burgman4 Reputație: 1810 Postat Iulie 15, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 15, 2017 Buna Teodora. Se poate azi o programare?As dori sa trec pe la tine.I-ai pus gand rau lu` ala mic ? bagi doua portii de pasarica azi ??
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2017 Postat Iulie 15, 2017 I-ai pus gand rau lu` ala mic ? bagi doua portii de pasarica azi ??Buna
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2017 Postat Iulie 15, 2017 BunaSigur ca da depinde la ce ora vrei sa vi?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2017 Postat Iulie 15, 2017 Buna Teodora. Se poate azi o programare?As dori sa trec pe la tine.Buna
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum