Sari la conținut

Teodora - zona Unirii - 0764588482

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Sunat și programat. Am ajuns mai devreme în zonă și am zis să mai aștept. Între timp m-a sunat ea și mi-a spus cum să ajung la locație. Urc sus, mergem în cameră, mă servește cu un pahar de apă, stăm puțin de vorbă și trecem la fapte: Oral protejat, trece deasupra, schimbat în normal și finalizat așa. Căldură foarte mare

1. Locatia - Pe Corneliu Coposu, vis-a-vis de benzinăria Mol

2. Modalitatea de contact ( telefon ) - 0764588482

3. Detalii despre intalnirea efectiva ( descriere ) - Totul a decurs ok. Este o fată vorbăreață, dorește să te simți bine

4. Programul de lucru - Diferă de la zi la zi, cred

5. Note acordate pentru serviciile de care ati beneficiat:

Locatie - 9( a scârțâit puțin patul )

Atitudine - 10

Oral - 9

Normal - 10

De revenit - Da

6. Tarifare - 100 lei / finalizarea ( asta am ales )

• Like 3
Postat

Am fost acum ceva timp la Teodora, tipa este relativ ok nu as vrea sa ii dau note deoarece este posibil sa o traga in jos. Experentia neplacuta care din punctul meu de vedere a influentat tot ce a urmat de cand am intrat in apartament a fost intalnirea "paznicilor". Din cate am observat unul din ei a intrat in apartament inaintea mea si a iesit in momentul in care am fost la baie pentru igenizare. Inteleg ca fetele mai au nevoie si de protectie dar si noi avem nevoie de intimitate.

Vizitator fedor14
Reputație: 0
Postat

Am fost acum ceva timp la Teodora, tipa este relativ ok nu as vrea sa ii dau note deoarece este posibil sa o traga in jos. Experentia neplacuta care din punctul meu de vedere a influentat tot ce a urmat de cand am intrat in apartament a fost intalnirea "paznicilor". Din cate am observat unul din ei a intrat in apartament inaintea mea si a iesit in momentul in care am fost la baie pentru igenizare. Inteleg ca fetele mai au nevoie si de protectie dar si noi avem nevoie de intimitate.

Esti sigur ca fetele au pesti? Poate erau clienti confuzi.

• Oras:.
Postat

Buna ..foto si cu colega ta..te pupam

Colega ei este pe forum, nu am timp sa pun link acum, este la testate si este mai scumpa ca Teodora ! Are alte tarife . Cauta in pagonile anterioare ca aspecificat Teo ce nume de scena are .

Postat

Nu am mentionat cuvantul peste. Am specificat doar ca din acest motiv experienta a fost neplacuta.

Postat

Tu ești sigur de ceea ce ai spus?Sau doar ai intenția de a ne face o reclama proasta?

Postat

Nu am intentia de a face reclama proasta. Teodora chiar a incercat sa se faca placuta si a fost ok per total, doar ca eu am fost stresat de situatie. Sunt destule fete care au protectie si nu cred ca duc lipsa de clienti atata timp cat totul este discret.

Oricum un barbat in espadrile a intrat inaintea mea in apartament si a iesit dupa ce am intrat la baie si a primit ok-ul ca sunt normal.

Vizitator
Postat

Buna dimineata:*:*

Vizitator
Postat

Buna dimineata:*:*

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna femeia de iubit,ai pe ce pune mana😉😉😉scula sa te tina😄😡

• Minus 4
Vizitator
Postat

Buna femeia de iubit,ai pe ce pune manascula sa te tina

;*;*

Postat

fost acum cateva saptamani. programat din scurt, pt o varianta rapida, am ajuns in locatie (vis a vis de benzinaria Mol de pe Calarasi/coposu), un bloc vechi, care da fiori. dar inauntru, camera luminoasa, baie cu tot ce trebuie, prosop curat. locatie 8 (imi e totusi frica...de cutremur)

ea, o fata inalta, cu picioare f frumoase, cu fund apetisant, cu tate lasate, intr-un body de plasa, care lasa sa se vada marfa faina, draguta la fata, mereu zambitoare si placuta in discutie. per total 9 (picioare, fund 10, fata 9, tate 7...) atitudine 10

dus eu, dus ea, apoi la treaba, ca trebuia sa fug inapoi la serviciu.

am stabilit ca stau doar o finalizare, in care mi-a facut doar un oral ne, cu CIM, foarte bun. oralul 9, cu oua, viteze, umed, foarte bun.

am platit 100+50 (pt finalizarea orala), ok

de revenit si pt normal, cand voi avea timp de o ora.

per total o tipa ok, care stie treaba, la care voi reveni

• Like 4
Vizitator
Postat

Ma bucur că te-ai simțit bine alături de mine şi te mai astept cand poți ,,fugi de la servici"te pup

Vizitator
Postat

Mult bun simt si o femeie care stie sa te faca sa te simti bine.data viitoare iti aduc o ciocolata

Ma bucur ca am putut fi pe placul tau si te mai astept te pup.

Postat

Buna Teodora. Se poate azi o programare?

As dori sa trec pe la tine.

I-ai pus gand rau lu` ala mic ?  bagi doua portii de pasarica azi ??

:D

Vizitator
Postat

I-ai pus gand rau lu` ala mic ?  bagi doua portii de pasarica azi ??

:D

Buna
Vizitator
Postat

Buna

Sigur ca da depinde la ce ora vrei sa vi?

Vizitator
Postat

Buna Teodora. Se poate azi o programare?

As dori sa trec pe la tine.

Buna

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...