Membru Premium il pupparo Reputație: 22553 Postat Mai 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Mai 3, 2017 Apreciez sinceritatea ta . FK oferi ? Mulțumesc.
chelios Reputație: 374 Postat Mai 3, 2017 Oras:Into thin air Oras:Into thin air Postat Mai 3, 2017 Daca ma astepti, dupa cum spui, nu se face sa ma las asteptat prea mult! Ne vedem in zilele urmatoare daca reusim sa ne potrivim la program.
chelios Reputație: 374 Postat Mai 3, 2017 Oras:Into thin air Oras:Into thin air Postat Mai 3, 2017 Pana una alta, ai un PLUS pentru atitudinea pro-client afisata.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2017 Postat Mai 3, 2017 Apreciez sinceritatea ta . FK oferi ? Mulțumesc. Da. Ofer si FK. Insa ca sa iasa bine, o sa am nevoie si de implicarea ta, caci este un serviciu greu de oferit. Ceva imi spune ca nu o sa avem probleme. 1
gogu80 Reputație: 922 Postat Mai 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2017 Degajata in raspunsur, imi place ...ceva poze mai noi ne oferi si noua !!!
Membru Premium il pupparo Reputație: 22553 Postat Mai 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Mai 3, 2017 Mulțumesc pentru răspuns Teodora. Cred ca iti zice bine acel ceva...
gogu80 Reputație: 922 Postat Mai 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2017 Nu am multe poze noi. Pe cea de mai jos nu imi aduc aminte sa o fi postat, asa ca e in premiera pentru tine. Ce-i frumos și lui Dumnezeu ai place!! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2017 Postat Mai 3, 2017 Mulțumesc pentru răspuns Teodora. Cred ca iti zice bine acel ceva... Te astept atunci. Cu putin ajutor din partea ta o sa iasa bine.
soare valentin Reputație: 42 Postat Mai 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 5, 2017 ☺ Sa faces dragoste...scuza.ma pe mine 1
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2017 Nu promit marea cu sarea, dar cateva clipe de relaxare va pot oferi.Incantat de reclama asta,in cautare de cateva clipe de relaxare fara sare ca n-am voie,m-am prezentat la domnita.Bloc peste drum de Hala Unirii(asa se numea pe vremea mea),etaj superior,colega cu Yren,am inteles...care nu cred ca era in locatie.Voce placuta la telefon,m-a atras.Si n-am gresit,fata e chiar frumusica la fata,se exprima usor si corect,e destinsa,glumeata,te face sa-ti dispara incordarea de la prima intalnire(pentru cine sufera de asa ceva).La corp,ce sa zic,nu are fizic de diva,are cateva kg in plus,are cam 1 70 inaltime,sani mari putin lasati si moi,dar frumosi.Bronzata la solar.Ea este in poze,daca vreti ceva slim,nu e cazul.Prosop,curat si mare,papuci,dar nu mai insist,se va muta de acolo.Este o fata foarte placuta,tot ce face,face bine si cu implicare maxima.Se uda natural,o simti ca este acolo,cu tine.Daca se preface,se preface bine,iti da senzatia ca esti tauras....Mi-a placut.Sa dau si note.Locatia-nu mai are rost,se mutaFata-per total zic nota 8(8+ la chip, 7+ la corp).Igiena-Nota 9+(ca nu a facut dus in prezenta mea,altfel,nimic de reprosat)Oral NP- Nota 8(mai are de lucrat,jumate de punct am dat pentru CIM)Normal P -Nota 9,aici m-a lucrat bine si imi place ca este foarte participativa,cu strangeri in brate,cu FK,etcGFE-Nota 9 ,cred ca la urmatoarea intalnire o sa fie 10,chiar m-am simtit bine cu ea.Am platit 250 pentru o ora cu CIM,nu am fost grabit nici o clipa,a mai stat cuibarita cu mine in pat,pana m-am hotarat eu sa plec.Nu a cerut banii inainte,nu au sunat telefoane.Din punctul meu de vedere este o experienta mai mult decat reusita si o sa revin. 11 8
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 Iti multumesc pentru recenzie si te mai astept. Sper ca data viitoare sa zici ca te-ai simtit cel putin la fel de bine. 1
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 8, 2017 Iti multumesc pentru recenzie si te mai astept. Sper ca data viitoare sa zici ca te-ai simtit cel putin la fel de bine.Ma așteptam sa-mi mulțumești si mie,eu te-am creștinat si te-am prezentat enoriașilor. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 Ma așteptam sa-mi mulțumești si mie,eu te-am creștinat si te-am prezentat enoriașilor. Sarut mana parinte. O sa duc cuvantul tau mai departe enoriasilor care vin la mine. 1
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 8, 2017 Sarut mana parinte. O sa duc cuvantul tau mai departe enoriasilor care vin la mine. Binecuvântările mele te vor însoți si te vor călăuzi pe drumul cel bun. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 Maine si poimaine nu voi disponibila si voi reveni abia joi. Puteti sa imi lasati mesaje pe site, pentru cei care doresc programari, sau SMS. Eventual, puteti specifica daca va pot contacta inapoi, daca doriti asta, si cand. 1
shark864 Reputație: 4021 Postat Mai 8, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Mai 8, 2017 Ce-i frumos și lui Dumnezeu ai place!! Ce-i frumoasă îmi place și mie,aş completa eu!! 2
homeboy88 Reputație: 6 Postat Mai 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2017 Hello, Vizitat si eu domnisoara Teodora, am ramas surprins de ceea ce am gasit, o fata super misto, bruneta inalta, bronzata si pe deasupra frumoasa... Programarea facuta destul de usor, ajuns in locatie am fost intampinat de Teodora intr-un body negru, foarte atragatoare. Am socializat putin dupa care am primit papucei,prosop si am fugit la dus, actiunea a urmat cu un oral neprotejat foarte senzual, sarutari si am preluat initiativa la normal , pe la spate ,in picioare, geme fantastic. Atmosfera creata de domnisoara te face sa o doresti tot mai mult, totul a decurs fara graba. Note, Locatie 8, curatenie, liniste Oral 9, are o tehnica cu limbutza de te topesti Normal 9,5 foarte excitant Gfe 10 data viitoare sper sa fie cu plus Am ramas cu un sentiment placut ce ma face sa o revad neaparat, te pup de nu te vezi, baiatul cu masajul x 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2017 Postat Mai 10, 2017 Iti multumesc pentru vizita si pentru recenzie si te mai astept. Daca viitoare sper sa fie un GFE cu plus. Inceputul e intotdeauna mai greu, dar pe parcurs e din ce in ce mai bine. 1
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Mai 11, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Mai 11, 2017 Hello, Vizitat si eu domnisoara Teodora, am ramas surprins de ceea ce am gasit, o fata super misto, bruneta inalta, bronzata si pe deasupra frumoasa... Programarea facuta destul de usor, ajuns in locatie am fost intampinat de Teodora intr-un body negru, foarte atragatoare. Am socializat putin dupa care am primit papucei,prosop si am fugit la dus, actiunea a urmat cu un oral neprotejat foarte senzual, sarutari si am preluat initiativa la normal , pe la spate ,in picioare, geme fantastic. Atmosfera creata de domnisoara te face sa o doresti tot mai mult, totul a decurs fara graba. Note, Locatie 8, curatenie, liniste Oral 9, are o tehnica cu limbutza de te topesti Normal 9,5 foarte excitant Gfe 10 data viitoare sper sa fie cu plus Am ramas cu un sentiment placut ce ma face sa o revad neaparat, te pup de nu te vezi, baiatul cu masajul xCotizația cât a fost ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 11, 2017 Postat Mai 11, 2017 Dupa doua zile de pauza, m-am intors astazi cu forte proaspete. Va astept cu drag! +40764588482
burgman4 Reputație: 1810 Postat Mai 11, 2017 Oras:. Oras:. Postat Mai 11, 2017 Preturile mai mari au fost valabile doar in perioada cand am fost plecata in cele doua orase si asta din cauza unor cheltuieli in plus. Pentru moment preturile vor fi de 100 RON pentru o finalizare si 200 RON pentru o ora, cu extraoptiunea de 50 RON pentru CIM. Deocamdata fiind relativ noua in meserie nu exista nici un motiv sa maresc pretul si cred ca tu esti de acord cu mine. Dar in cazul deplasarilor au fost niste cheltuieli in plus care au trebuit acoperite. Modifica si semnatura , induce in eroare , nu toti reusesc sa citeasca toate postarile tale . Succesuri ! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 11, 2017 Postat Mai 11, 2017 Modifica si semnatura , induce in eroare , nu toti reusesc sa citeasca toate postarile tale . Succesuri ! Multumesc ca mi-ai semnalat problema. As dori sa imi citeasca toti postarile. Oricum ar trebui sa le reamintesc serviciile si preturile din cand in cand. Nu sunt sigur ca semnatura se vede in varianta pentru mobil.
burgman4 Reputație: 1810 Postat Mai 12, 2017 Oras:. Oras:. Postat Mai 12, 2017 NU toti citesc tot postul , iar in varianta de mobil nu se vede semnatura . Posteaza lista cu servicile si tarifele pe care le practici pe post de UP in topic. Succes !
robert323 Reputație: -142 Postat Mai 12, 2017 Postat Mai 12, 2017 Iti multumesc pentru vizita si pentru recenzie si te mai astept. Daca viitoare sper sa fie un GFE cu plus. Inceputul e intotdeauna mai greu, dar pe parcurs e din ce in ce mai bine. Ce scoala ai... 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 12, 2017 Postat Mai 12, 2017 Ce scoala ai... Vino sa vezi cate clase am.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum