catbog1 Reputație: 120 Postat Ianuarie 20, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 20, 2018 Sigura ca da :*:*Buna Teo! In ce zona te putem gasi?
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2018 Postat Ianuarie 20, 2018 Buna Teo! In ce zona te putem gasi?Buna , sunt de gasit in zona Unirii..
brett10 Reputație: -2329 Postat Ianuarie 20, 2018 Oras:// Oras:// Postat Ianuarie 20, 2018 Buna , sunt de gasit in zona Unirii.. daca ai gps se rezolva :) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2018 Postat Ianuarie 22, 2018 daca ai gps se rezolva :)Corect :) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2018 Postat Ianuarie 22, 2018 Hai afara la zapada :)) :) :)
ronny999 Reputație: 63 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:salajan Oras:salajan Postat Ianuarie 22, 2018 Hai afara la zapada :)) :) :)Cu ce sau cum incingi atmosfera ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2018 Postat Ianuarie 22, 2018 Cu o partidă de bulgareala :) :)
ronny999 Reputație: 63 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:salajan Oras:salajan Postat Ianuarie 22, 2018 Cu o partidă de bulgareala :) :)Slabut slabut Ma asteptam la altceva :))
protector841 Reputație: 22 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:buc Oras:buc Postat Ianuarie 22, 2018 Cu o partidă de bulgareala :) :)Si o tavaleala
brett10 Reputație: -2329 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:// Oras:// Postat Ianuarie 22, 2018 Cu o partidă de bulgareala :) :) iti place s-o faci in natura?
ronny999 Reputație: 63 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:salajan Oras:salajan Postat Ianuarie 23, 2018 Poze noi in 2018 cand vedem ?
cristiano80 Reputație: 27 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 23, 2018 Astazi lucrezi?
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2018 Postat Ianuarie 27, 2018 Disponibilă pentru programari :* :* 1
catbog1 Reputație: 120 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 27, 2018 hai sa mai vedem recenzii pe topicul asta, ca ne tinem de :offtopic :laugh2 si de admirat poze frumoasei Teo si uitam de lucrurile importante...Ca sa ajungi sa vrei sa te intalnesti cu Teo...un singur apel telefonic e suficient sa te faca sa ti doresti s-o vezi...insa :laugh2 trebuie insa sa nu fie cineva pe langa tine in timp ce vb la tel cu ea pt ca reuseste sa ti provoace erectie foarte usor...vocea, cuvintele care le foloseste, e o experta, simti cum faci click cu ea (nu numai cu creirul) si vrei doar sa ajungi la ea cat mai repede. :bow Locatie, 9, este de gasit in zona Unirii, bdul Dimitrie Cantemir-Dristor kebab, se tot fataie, pe parcursul unui an am vizitat-o in vreo 3 apartamente, toate ok, nu-mi amintesc sa fi vazut ceva in neregula...locatie curata/aranjata mereu ( avantaj ca lucreaza in echipa si pastreaza amindoua curatenie, asta e clar) ... tin minte ca odata a schimbat cearceaful la plecarea mea pt ca ...il mototolisem:).Modalitate de contact, 10, telefonul din titlu , raspunde la sms-uri, doar in timpul programului, nu e un telefon care sa-l aiba mereu la ea, daca nu lucreaza nu poti sa comunici cu ea … iti raspunde doar daca-i spui pana cand poate sa te apeleze si respecta cu strictete:)Program de lucru : in general ora dupa 11, pana pe la 18-19, trebuie verificat insa posibil sa apara schimbari (nu era pe ora 17 acum cateva saptamani). Am reusit programari de pe o zi pe alta, e serioasaDetalii : imediat ce ai trecut pragul apartamentului, o simti pe Teo ca e cu tine, este atenta, nu-mi amintesc sa fi vorbit la telefon cu cineva vreodata. Teo, clar, face dragoste, e foarte implicata, totul decurge la cote maxime, risti finalizare la oral dupa primele minute, insa trebuie s o lasi deasupra, cred ca asa a slabit ca face prea frumos "infipta acolo"...este vocala, ce or auzi vecinii aia nu stiu! :feetAspect : 9, a slabit, e foarte sexy mereu, stie sa se ajute de vestimentatie, cu un chip intradevar frumos, am avut sansa s-o vad nearanjata - e super draguta, Igiena: 10 - mereu epilata corespunzator si fara mirosuri dubioaseServicii : 10++, aici e punctul ei forte, deobicei gasesti asemenea servicii si atitudine la fetele de la top, GFE foarte bun... bine o simt putin pe Yren la faza asta care a scolit-o.Halatul. : 100 final. - 30 de minute, de fiecare data usor depasite, este o persoana cu care e imposibil sa nu te simti bine, timpul trece prea repede. :clappIn concluzie, este fara indoiala de recomandat :bye 3
ronny999 Reputație: 63 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:salajan Oras:salajan Postat Ianuarie 29, 2018 Disponibilă pentru programari :* :*BunaFolosesti whatsapp ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2018 Postat Ianuarie 29, 2018 hai sa mai vedem recenzii pe topicul asta, ca ne tinem de :offtopic :laugh2 si de admirat poze frumoasei Teo si uitam de lucrurile importante... Ca sa ajungi sa vrei sa te intalnesti cu Teo...un singur apel telefonic e suficient sa te faca sa ti doresti s-o vezi...insa :laugh2 trebuie insa sa nu fie cineva pe langa tine in timp ce vb la tel cu ea pt ca reuseste sa ti provoace erectie foarte usor...vocea, cuvintele care le foloseste, e o experta, simti cum faci click cu ea (nu numai cu creirul) si vrei doar sa ajungi la ea cat mai repede. :bow Locatie, 9, este de gasit in zona Unirii, bdul Dimitrie Cantemir-Dristor kebab, se tot fataie, pe parcursul unui an am vizitat-o in vreo 3 apartamente, toate ok, nu-mi amintesc sa fi vazut ceva in neregula...locatie curata/aranjata mereu ( avantaj ca lucreaza in echipa si pastreaza amindoua curatenie, asta e clar) ... tin minte ca odata a schimbat cearceaful la plecarea mea pt ca ...il mototolisem:).Modalitate de contact, 10, telefonul din titlu , raspunde la sms-uri, doar in timpul programului, nu e un telefon care sa-l aiba mereu la ea, daca nu lucreaza nu poti sa comunici cu ea … iti raspunde doar daca-i spui pana cand poate sa te apeleze si respecta cu strictete:)Program de lucru : in general ora dupa 11, pana pe la 18-19, trebuie verificat insa posibil sa apara schimbari (nu era pe ora 17 acum cateva saptamani). Am reusit programari de pe o zi pe alta, e serioasaDetalii : imediat ce ai trecut pragul apartamentului, o simti pe Teo ca e cu tine, este atenta, nu-mi amintesc sa fi vorbit la telefon cu cineva vreodata. Teo, clar, face dragoste, e foarte implicata, totul decurge la cote maxime, risti finalizare la oral dupa primele minute, insa trebuie s o lasi deasupra, cred ca asa a slabit ca face prea frumos "infipta acolo"...este vocala, ce or auzi vecinii aia nu stiu! :feetAspect : 9, a slabit, e foarte sexy mereu, stie sa se ajute de vestimentatie, cu un chip intradevar frumos, am avut sansa s-o vad nearanjata - e super draguta, Igiena: 10 - mereu epilata corespunzator si fara mirosuri dubioaseServicii : 10++, aici e punctul ei forte, deobicei gasesti asemenea servicii si atitudine la fetele de la top, GFE foarte bun... bine o simt putin pe Yren la faza asta care a scolit-o.Halatul. : 100 final. - 30 de minute, de fiecare data usor depasite, este o persoana cu care e imposibil sa nu te simti bine, timpul trece prea repede. :clapp In concluzie, este fara indoiala de recomandat :byeMa bucur ca te simti bine in prezenta mea te pup si te astept cu drag in continuare :* :*
pansacola77 Reputație: 108 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:Europe Oras:Europe Postat Ianuarie 30, 2018 Au, au inima,Ce sa ma mai fac cu ea?!Am o minte ticaloasaSi-o inima-ambitioasa! :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2018 Postat Ianuarie 31, 2018 Au, au inima,Ce sa ma mai fac cu ea?!Am o minte ticaloasaSi-o inima-ambitioasa! :):) :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2018 Postat Februarie 2, 2018 Disponibilă pentru programari :* :*
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 Buna dimineata :* :* un inceput de saptamana frumos va doresc:*:*
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum