minimaya Reputație: 4 Postat Aprilie 24, 2017 Postat Aprilie 24, 2017 Buna! Numele meu este Maya am 20 de ani, 46 kg 1,65 si vin din lumea mea, eu sunt Bisexuala Accept intalnirii atat cu barbati cat si cu femei. NEW!!! acest anunt se adreseaza domnilor generosi cu bunele maniere care stiu sa fie discreti. Miniona experta in arta sexului,te invit pe tine sa ma descoperi,sa ne descoperim reciproc Ca servicii: Oral,normal,masaj erotic si de relaxare,la pretul de 150 finalizarea oral protejat,normal protejat,250 ora:*Poti veni la mine (zona oraselul copiilor) . Pozele imi apartin, Sunt o femeie frumoasa nu am de ce sa folosesc poze false. Suna ma si voi face tot posibilul sa ne vedem in cel mai scurt timp. Imi rezerv dreptul de a mi selecta clientii si asta nu inseamna ca am figuri ...doar ca imi place igiena si bunul simt. se poate si la tine doar ca este 350 cu taxi inclus. Ofer companie intima Doamnelor si Domnilor open minded.serviciile mele sunt: Pentru Ea: Nu am limite, prefer sa discutam detaliile la telefon, sau te invit la o cafeluta unde ne putem cunoaste mai bine.Pentru El: sex oral protejat sau ne-protejat (daca igiena permite) sex normal doar protejat. Locatia mea se afla in zona Brancoveanu, pentru programari 0727293844 sunt disponibila de luni pana sambata 11:00 - 00:00 3
no_body Reputație: 6681 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:outside Oras:outside Postat Aprilie 24, 2017 Nu prea înțeleg...La cei care vin fără nevastă oralul e doar protejat?
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2017 La cei cu nevasta, oralul e doar cunilingus
no_body Reputație: 6681 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:outside Oras:outside Postat Aprilie 24, 2017 Asta-nseamnă să fii mafiot... să mergi cu nevasta la curve. 4
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2017 Si curvele sa o serveasca doar pe ea:)) 2
liviu95 Reputație: 2258 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2017 Vii din lumea ta?! Wtf?! Esti un fel de Dumnezeu 2, tu, ti ai facut o proprie lume. Ce iti e si cu balariile astea. Iti dau niste trip uri mama, mama. ) 2
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2017 E klingoniana!) 2
liviu95 Reputație: 2258 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2017 Mai bine spus cunilingusoliana )
codered Reputație: 3190 Postat Aprilie 25, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 25, 2017 NEW!!! acest anunt se adreseaza domnilor generosi cu bunele maniere care stiu sa fie discreti. Miniona experta in arta sexului,te invit pe tine sa ma descoperi,sa ne descoperim reciproc Ca servicii: Oral,normal,masaj erotic si de relaxare,la pretul de 150 finalizarea oral protejat,normal protejat,250 ora:*Poti veni la mine (zona oraselul copiilor) . Pozele imi apartin, Sunt o femeie frumoasa nu am de ce sa folosesc poze false. Eu am fost si ii sfatuiesc pe toti rauvoitorii sa-si reconsidere afirmatii defaimatoare. Am incercat mai multe pozitii,, cel mai mult mi-a placut in roata si caracatita. Am stat doar o singura tura,data viitoare poate voi sta o ora intreaga. Decartat 50lei, pentru prima oara in viata am primit si BFE (Bon Fiscal Experience, nu ce credeti voi) 8
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 25, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Aprilie 25, 2017 Adica tinere tu ai futut-o si in roata si in caracatita! Urat! foarte urat! Ai spurcat distractiile copiilor. 4
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Aprilie 25, 2017 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Aprilie 25, 2017 Chiar daca anuntul e cam haotic, i-am dat un + pentru incurajare si poze (in speranta ca ii apartin).
codered Reputație: 3190 Postat Aprilie 25, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 25, 2017 Chiar daca anuntul e cam haotic, i-am dat un + pentru incurajare si poze (in speranta ca ii apartin). Pozele imi apartin, sunt toate facute in Orasel! Multumesc pentru incurajare, daca poti te rog sa-mi donezi si niste bani pentru trenulet. 2
masaj_iony Reputație: -425 Postat Aprilie 25, 2017 Postat Aprilie 25, 2017 Buna! Numele meu este Maya am 20 de ani, 46 kg 1,65 si vin din lumea mea, eu sunt Bisexuala Accept intalnirii atat cu barbati cat si cu femei. NEW!!! acest anunt se adreseaza domnilor generosi cu bunele maniere care stiu sa fie discreti. Miniona experta in arta sexului,te invit pe tine sa ma descoperi,sa ne descoperim reciproc Ca servicii: Oral,normal,masaj erotic si de relaxare,la pretul de 150 finalizarea oral protejat,normal protejat,250 ora:*Poti veni la mine (zona oraselul copiilor) . Pozele imi apartin, Sunt o femeie frumoasa nu am de ce sa folosesc poze false. Suna ma si voi face tot posibilul sa ne vedem in cel mai scurt timp. Imi rezerv dreptul de a mi selecta clientii si asta nu inseamna ca am figuri ...doar ca imi place igiena si bunul simt. se poate si la tine doar ca este 350 cu taxi inclus. Ofer companie intima Doamnelor si Domnilor open minded.serviciile mele sunt: Pentru Ea: Nu am limite, prefer sa discutam detaliile la telefon, sau te invit la o cafeluta unde ne putem cunoaste mai bine.Pentru El: sex oral protejat sau ne-protejat (daca igiena permite) sex normal doar protejat. Locatia mea se afla in zona Brancoveanu, pentru programari 0727293844 sunt disponibila de luni pana sambata 11:00 - 00:00 Trenulețul,faci? 1
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 25, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 25, 2017 Pozele mi se par cunoscute...Maya, ai activat pe Ghencea si esti din Constanta?
bojoci Reputație: -397 Postat Mai 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 1, 2017 Sunat, a raspuns un barbat care a injurat si mi-a spus ca NU MAI E VALABIL ANUNTUL. 4
laury Reputație: 24071 Postat Mai 1, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 1, 2017 Sunat, a raspuns un barbat care a injurat si mi-a spus ca NU MAI E VALABIL ANUNTUL.Pescarul din Constanta...😆😆😆 5
al dracu Reputație: 218 Postat Mai 1, 2017 Oras:Printre Oameni Oras:Printre Oameni Postat Mai 1, 2017 Sunat, a raspuns un barbat care a injurat si mi-a spus ca NU MAI E VALABIL ANUNTUL.Era taximetristul care o ducea la outcall
argintul_v Reputație: 613 Postat Mai 1, 2017 Oras:București Oras:București Postat Mai 1, 2017 Si mie mi se parea cunoscuta. Pacat, pozele erau dragute.
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2017 voi reveni cu recenzie 22 20
indubitabil1 Reputație: 128 Postat Mai 2, 2017 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat Mai 2, 2017 voi reveni cu recenzie Tu erai? Ai luat-o de nevasta sau ai luat-o pentru nevasta? 1
codered Reputație: 3190 Postat Mai 2, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 2, 2017 e 10 lei o tura la fiecare din aparate, numai ca la cel din al doilea din poza, va sfatuiesc sa nu mancati inainte Tie care ti-a placut cel mai mult? Asteptam o recenzie ca la carte. 2
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2017 Am fost la fatuca asta pe Bd-ul Lacul Tei .Micuta de statura eu apreciez ca nu are mai mult de 1.55 deci in nici un caz 1.65.Pentru inaltimea ei este bine proportionat,FK la greu,Anal pentru amatori,foarte stramta.Locatie 8GFE 10Oral Normal 7 Cadou 250O recomand doar constantenilor pentru ca urmeaza sa se reintoarca in Constanta din spusele ei 18 20
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2017 Mai avea o colega bruneta pe care am recenzat-o si i-am recomandat-o si lui Laury 10 16
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 2, 2017 voi reveni cu recenzie Am fost la fatuca asta pe Bd-ul Lacul Tei .Micuta de statura eu apreciez ca nu are mai mult de 1.55 deci in nici un caz 1.65.Pentru inaltimea ei este bine proportionat,FK la greu,Anal pentru amatori,foarte stramta.Locatie 8GFE 10Oral Normal 7 Cadou 250O recomand doar constantenilor pentru ca urmeaza sa se reintoarca in Constanta din spusele ei Cand eu zic ca minti frumos , nu ma crezi . Asta zice ca are locatie in zona Oraselul Copiilor si tu te-ai dus in Lacul Tei Iti reamintesc si discutia avuta acum cateva ore , unde spuneai ca ai fost doar la Andrea (aia babana) toata saptamana nu am cum ca nu sunt liber decat de luni pana miercuri iar saptamana asta nu am fost decat la Andreea si mai aveam o programare dar duminica am plecat rupt de oboseala de la munca pe la 5.30 dimineata si nu am mai fost unde trebuia sa merg ,dar am reprogramat pentru sambata noapte sperand sa plec de la munca pe la cel tarziu 4 dimineata Acum realizez ce boala ai , aceea de MINCINOS NOTORIU PS : Hai baga minciuna , ca de fapt ai fost acum o saptamana , inainte sa inceapa pestele sa injure la telefon si sa spuna ca nu mai este valabil anuntul Sa sara punctarii la joc : "singurii" care iti mai halesc Recenziile False 10 14
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum