Sari la conținut

Servicii pentru Ea si El Maya BiSexuala 0727293844

Postări Recomandate

Postat

Buna! Numele meu este Maya am 20 de ani, 46 kg 1,65 si vin din lumea mea, eu sunt Bisexuala :blushing2  Accept intalnirii atat cu barbati cat si cu femei.    post-233916-0-18129900-1493060932_thumb.jpg                                  

NEW!!! acest anunt se adreseaza domnilor generosi cu bunele maniere care stiu sa fie discreti. Miniona experta in arta sexului,te invit pe tine sa ma descoperi,sa ne descoperim reciproc Ca servicii: Oral,normal,masaj erotic si de relaxare,la pretul de 150 finalizarea oral protejat,normal protejat,250 ora:*Poti veni la mine (zona oraselul copiilor) . Pozele imi apartin, Sunt o femeie frumoasa nu am de ce sa folosesc poze false. Suna ma si voi face tot posibilul sa ne vedem in cel mai scurt timp. Imi rezerv dreptul de a mi selecta clientii si asta nu inseamna ca am figuri ...doar ca imi place igiena si bunul simt. se poate si la tine doar ca este 350 cu taxi inclus. post-233916-0-97782600-1493060202_thumb.jpg

Ofer companie intima Doamnelor si Domnilor open minded.

serviciile mele sunt: 

Pentru Ea: Nu am limite,  prefer sa discutam detaliile la telefon, sau te invit la o cafeluta unde ne putem cunoaste mai bine.

Pentru El: sex oral protejat sau ne-protejat (daca igiena permite) sex  normal doar protejat. post-233916-0-00849300-1493060878_thumb.jpg

Locatia mea se afla in zona Brancoveanu, pentru programari 0727293844 sunt disponibila de luni pana sambata 11:00 - 00:00

• Like 3
  • Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Nu prea înțeleg...La cei care vin fără nevastă oralul e doar protejat?

• Oras:Bucuresti
Postat

Vii din lumea ta?! Wtf?! Esti un fel de Dumnezeu 2, tu, ti ai facut o proprie lume. Ce iti e si cu balariile astea. Iti dau niste trip uri mama, mama. :))

• Like 2
  • Oras:Oradea
Postat

NEW!!! acest anunt se adreseaza domnilor generosi cu bunele maniere care stiu sa fie discreti. Miniona experta in arta sexului,te invit pe tine sa ma descoperi,sa ne descoperim reciproc Ca servicii: Oral,normal,masaj erotic si de relaxare,la pretul de 150 finalizarea oral protejat,normal protejat,250 ora:*Poti veni la mine (zona oraselul copiilor) . Pozele imi apartin, Sunt o femeie frumoasa nu am de ce sa folosesc poze false.

Eu am fost si ii sfatuiesc pe toti rauvoitorii sa-si reconsidere afirmatii defaimatoare.

Am incercat mai multe pozitii,, cel mai mult mi-a placut in roata si caracatita. Am stat doar o singura tura,data viitoare poate voi sta o ora intreaga.

Decartat 50lei, pentru prima oara in viata am primit si BFE (Bon Fiscal Experience, nu ce credeti voi)

post-1192-0-06972700-1493114250_thumb.jpg

post-1192-0-08275800-1493114257_thumb.jpg

post-1192-0-90842200-1493114262_thumb.jpg

post-1192-0-96661200-1493114266_thumb.jpg

• Like 8
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Adica tinere tu ai futut-o si in roata si in caracatita! Urat! foarte urat! Ai spurcat distractiile copiilor.

• Like 4
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

Chiar daca anuntul e cam haotic, i-am dat un + pentru incurajare si poze (in speranta ca ii apartin). :)

Postat

Chiar daca anuntul e cam haotic, i-am dat un + pentru incurajare si poze (in speranta ca ii apartin). :)

Pozele imi apartin, sunt toate facute in Orasel! Multumesc pentru incurajare, daca poti te rog sa-mi donezi si niste bani pentru trenulet.

• Like 2
Postat

Buna! Numele meu este Maya am 20 de ani, 46 kg 1,65 si vin din lumea mea, eu sunt Bisexuala :blushing2 Accept intalnirii atat cu barbati cat si cu femei. 

NEW!!! acest anunt se adreseaza domnilor generosi cu bunele maniere care stiu sa fie discreti. Miniona experta in arta sexului,te invit pe tine sa ma descoperi,sa ne descoperim reciproc Ca servicii: Oral,normal,masaj erotic si de relaxare,la pretul de 150 finalizarea oral protejat,normal protejat,250 ora:*Poti veni la mine (zona oraselul copiilor) . Pozele imi apartin, Sunt o femeie frumoasa nu am de ce sa folosesc poze false. Suna ma si voi face tot posibilul sa ne vedem in cel mai scurt timp. Imi rezerv dreptul de a mi selecta clientii si asta nu inseamna ca am figuri ...doar ca imi place igiena si bunul simt. se poate si la tine doar ca este 350 cu taxi inclus.

Ofer companie intima Doamnelor si Domnilor open minded.

serviciile mele sunt:

Pentru Ea: Nu am limite, prefer sa discutam detaliile la telefon, sau te invit la o cafeluta unde ne putem cunoaste mai bine.

Pentru El: sex oral protejat sau ne-protejat (daca igiena permite) sex normal doar protejat.

Locatia mea se afla in zona Brancoveanu, pentru programari 0727293844 sunt disponibila de luni pana sambata 11:00 - 00:00

Trenulețul,faci?

• Minus 1
  • Oras:Los Angeles
Postat

Pozele mi se par cunoscute...

Maya, ai activat pe Ghencea si esti din Constanta?

Reputație: -397
Postat

Sunat, a raspuns un barbat care a injurat si mi-a spus ca NU MAI E VALABIL ANUNTUL.

• Minus 4
Reputație: 24071
Postat

Sunat, a raspuns un barbat care a injurat si mi-a spus ca NU MAI E VALABIL ANUNTUL.

Pescarul din Constanta...😆😆😆
  • Like 5
  • Oras:Printre Oameni
  • Oras:Printre Oameni
Postat

Era taximetristul care o ducea la outcall =))

Reputație: 3190
Postat

e 10 lei o tura la fiecare din aparate, numai ca la cel din al doilea din poza, va sfatuiesc sa nu mancati inainte :)

Tie care ti-a placut cel mai mult? Asteptam o recenzie ca la carte. :innocent

• Like 2
Postat

Am fost la fatuca asta pe Bd-ul Lacul Tei .Micuta de statura eu apreciez ca nu are mai mult de 1.55 deci in nici un caz 1.65.Pentru inaltimea ei este bine proportionat,FK la greu,Anal pentru amatori,foarte stramta.

Locatie 8

GFE 10

Oral 

Normal 7 

Cadou 250

O recomand doar constantenilor pentru ca urmeaza sa se reintoarca in Constanta din spusele ei

• Like 18
  • Minus 20
Postat

Mai avea o colega bruneta pe care am recenzat-o si i-am recomandat-o si lui Laury 

• Like 10
  • Minus 16

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

:date voi reveni cu recenzie  :clap2

Am fost la fatuca asta pe Bd-ul Lacul Tei .Micuta de statura eu apreciez ca nu are mai mult de 1.55 deci in nici un caz 1.65.Pentru inaltimea ei este bine proportionat,FK la greu,Anal pentru amatori,foarte stramta.

Locatie 8

GFE 10

Oral 

Normal 7 

Cadou 250

O recomand doar constantenilor pentru ca urmeaza sa se reintoarca in Constanta din spusele ei

Cand eu zic ca minti frumos  , nu ma crezi . :laugh2

Asta zice ca are locatie in zona Oraselul Copiilor si tu te-ai dus in Lacul Tei  :slap2

Iti reamintesc si discutia avuta acum cateva ore , unde spuneai ca ai fost  doar la Andrea (aia babana)  toata saptamana

nu am cum ca nu sunt liber decat de luni pana miercuri iar saptamana asta nu am fost decat la Andreea si mai aveam o programare dar duminica am plecat rupt de oboseala de la munca pe la 5.30 dimineata si nu am mai fost unde trebuia sa merg ,dar am reprogramat pentru sambata noapte sperand sa plec de la munca pe la cel tarziu 4 dimineata 

Acum realizez ce boala ai , aceea de MINCINOS NOTORIU  :laugh2

PS : Hai baga minciuna , ca de fapt ai fost acum o saptamana , inainte sa inceapa pestele sa injure la telefon si sa spuna ca nu mai este valabil anuntul

Sa sara punctarii la joc :                 "singurii" care iti mai halesc Recenziile False :laugh2

• Like 10
  • Minus 14

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...