yren23 Reputație: 30967 Postat Iulie 28, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2017 Muncești și in weekend?Merci oricum ca ai răspuns? Am sa revin cu un mesaj zilele următoare?Te pup dulce!!!!!Da,ma gasesti și in Weekend. Link spre comentariu
nwacompton77 Reputație: 381 Postat Iulie 28, 2017 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat Iulie 28, 2017 wow ce prajiturica are Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Iulie 29, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Iulie 29, 2017 ❤Da apoi nu e mai bine sa te bronzezi natural acuma ca tot ii vara. Faine unghiutze! ? 1 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Iulie 29, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2017 Buna dimineața.💋â¤ï¸ðŸ’•ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ 29 Link spre comentariu
spartan79 Reputație: 7 Postat Iulie 29, 2017 Oras:United States of Transylvania Oras:United States of Transylvania Partajează Postat Iulie 29, 2017 Sunt șanse să te vedem și în Baia Mare ? 1 Link spre comentariu
btk Reputație: 404 Postat Iulie 29, 2017 Partajează Postat Iulie 29, 2017 e chiar asa greu sa cititi umpic topicu inainte de a tot intreba😓😓😓 1 Link spre comentariu
haroun Reputație: -440 Postat Iulie 30, 2017 Partajează Postat Iulie 30, 2017 Alt subiect de a te baga aiurea in seama nu ai găsit?Tu ai prezentat marfa eu am analizat-o. Nu de aceea ai pus pozele? 4 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Iulie 31, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2017 Buna dimineața.Sunt disponibilă pentru programari pana la ora 21. 29 Link spre comentariu
123slevin Reputație: 156 Postat Iulie 31, 2017 Oras:Alba iulia Oras:Alba iulia Partajează Postat Iulie 31, 2017 Daca nu ajungi la alba iulia, ajunge alba iulia la tine...:-* 1 Link spre comentariu
mario83 Reputație: -387 Postat Iulie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 31, 2017 Acum imi dau seama mai bine,buna rau de pula pitica asta. 1 5 Link spre comentariu
tzutzu Reputație: 140 Postat Iulie 31, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Iulie 31, 2017 Pentru mine Yren este o fata care imbina... look-ul adolescentin cu privirile provocatoare de cuceritoare. Prima data m-au atras pozele din fata oglinzii. Mi-am dat seama, mai apoi, ca oglinda joaca un rol important in desfasurarea actiunii. Un rol placut, daca stii sa intri in rol si sa faci ce trebuie sa faci cand ajungi la Yren. Adica mai putina filosofie si anatomie... si mai mult sex/amor/dragoste la purtator - spune-i cum vrei - cu o superba femeie. Rochita cu dungi pe un corp micut, bronzat si armonios, ii sta bine de tot, asa ca, a avut asupra mea efectul scontat: prietenul meu din pantaloni nu s-a speriat de prezervativ ... asa ca treaba a mers perfect. Sani micuti, cu sfarcuri erectile si senzitive... bune de pupat si lins; gura cu buze potrivite pentru sarutat; ochi de cuceritoare, zambet frumos; Ea a zis ca are un pic de burtica... eu n-am vazut asa ceva si ne-am comparat burticile. (ghici cine a castigat...); despre pasarica doar de bine si foarte bine; despre picioare si cur... vazute din oglinda cum se ridicau si coborau peste prietenul meu care se pierdea printre ele... ce sa mai zic? N-am avut timp sa gust din toate bunataturile Yrenei, timpul se contracta uimitor cand esti impreuna cu o fata ca ea... dar n-au intrat zilele in sac, asa ca ramane sa o descopar in continuare data viitoare. Note? Am plecat multumit... as mai fi stat. 10 peste tot. A! Si conversatia a fost buna, cred ca ne-am inteles bine. Sexul nu este doar o chestie fizica este si o chestiune de comunicare, asa cum stim toti cei care credem ca ne pricepem... 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 1, 2017 Partajează Postat August 1, 2017 Buna dimineața.Mai sunt disponibilă pentru programari doar azi pana la ora 21.💋💋💕🔞Păsărica nu se bronzează? 😀😀😜😜😜 Link spre comentariu
cmircea86 Reputație: 177 Postat August 1, 2017 Oras:Lat. 46.57 Long. 23.78 Oras:Lat. 46.57 Long. 23.78 Partajează Postat August 1, 2017 Păsărica nu se bronzează? 😀😀😜😜😜 mai mult ca sigur ca se bronzează.. doar ca ii e rușine când vede aparatul foto ) Link spre comentariu
Vizitator sapphirecutb2 Reputație: 0 Postat August 2, 2017 Partajează Postat August 2, 2017 Nu mai este in Cluj? Link spre comentariu
horatiu1977 Reputație: 289 Postat August 3, 2017 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat August 3, 2017 Pacat Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat August 3, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Partajează Postat August 3, 2017 Revin saptamana viitoare. 31 Link spre comentariu
horatiu1977 Reputație: 289 Postat August 4, 2017 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat August 4, 2017 Abia astept 1 Link spre comentariu
dandanielbis Reputație: -1 Postat August 4, 2017 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Partajează Postat August 4, 2017 Buna Yren. Accepti si fete? Cupluri? 1 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat August 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Partajează Postat August 5, 2017 Buna Yren. Accepti si fete? Cupluri?Am scris cu vre o 2 pagini in urma ca nu accept virgini/cupluri. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2017 Partajează Postat August 5, 2017 De când ma"ameninți" ca mi l faci...Când te întorci îmi rezerv o oră doar sa te ameninț "oral", "normal", ma gândesc la 69 de variante anymatorule ma lasi pe mine sa-i fac buletinu de Cluj City ? stii ca nu raman dator...iti dau nr lui fosta daca vrei(de acolo te descurci) Cât timp ai fost în concediu, am "tras" -o deja în chip ( pt Yren, regionalism din Ardeal pt a fotografia). Damonprince, Be my guest! 1 1 Link spre comentariu
mihai19ab Reputație: 81 Postat August 6, 2017 Oras:p'aci Oras:p'aci Partajează Postat August 6, 2017 Revin saptamana viitoare.Buna yren, pe la alba nu mai treci? Am avut nesansa sa te ratez la precedenta vizita... Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat August 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Partajează Postat August 6, 2017 Buna yren, pe la alba nu mai treci? Am avut nesansa sa te ratez la precedenta vizita...Nu revin in Alba. Link spre comentariu
mihai19ab Reputație: 81 Postat August 6, 2017 Oras:p'aci Oras:p'aci Partajează Postat August 6, 2017 No atunci-i musai sa dăm pe la Cluj in viitorul apropiat, zic eu! 🙂 1 Link spre comentariu
addicted69 Reputație: 1076 Postat August 6, 2017 Partajează Postat August 6, 2017 Abia astept sa te savurez iubire.... haide.. 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat August 6, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat August 6, 2017 Cât timp ai fost în concediu, am "tras" -o deja în chip ( pt Yren, regionalism din Ardeal pt a fotografia). Damonprince, Be my guest!bai nu-i corect si eu vreau sa le fac la altii in ciuda ca is cu ea )))))) ai profitat ca am fost plecat prin vacante. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum