Sari la conținut

YREN NCALL/OUTCALL 0731463972

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Pentru mine Yren este o fata care imbina... look-ul adolescentin cu privirile provocatoare de cuceritoare. Prima data m-au atras pozele din fata oglinzii. Mi-am dat seama, mai apoi, ca oglinda joaca un rol important in desfasurarea actiunii. Un rol placut, daca stii sa intri in rol si sa faci ce trebuie sa faci cand ajungi la Yren. Adica mai putina filosofie si anatomie... si mai mult sex/amor/dragoste la purtator - spune-i cum vrei - cu o superba femeie. Rochita cu dungi pe un corp micut, bronzat si armonios, ii sta bine de tot, asa ca, a avut asupra mea efectul scontat: prietenul meu din pantaloni nu s-a speriat de prezervativ ... asa ca treaba a mers perfect. Sani micuti, cu sfarcuri erectile si senzitive... bune de pupat si lins; gura cu buze potrivite pentru sarutat; ochi de cuceritoare, zambet frumos; Ea a zis ca are un pic de burtica... eu n-am vazut asa ceva si ne-am comparat burticile. (ghici cine a castigat...); despre pasarica doar de bine si foarte bine; despre picioare si cur... vazute din oglinda cum se ridicau si coborau peste prietenul meu care se pierdea printre ele... ce sa mai zic? 

N-am avut timp sa gust din toate bunataturile Yrenei, timpul se contracta uimitor cand esti impreuna cu o fata ca ea... dar n-au intrat zilele in sac, asa ca ramane sa o descopar in continuare data viitoare. Note? Am plecat multumit... as mai fi stat. 10 peste tot. A! Si conversatia a fost buna, cred ca ne-am inteles bine. Sexul nu este doar o chestie fizica este si o chestiune de comunicare, asa cum stim toti cei care credem ca ne pricepem... :) 

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Buna dimineața.

Mai sunt disponibilă pentru programari doar azi pana la ora 21.💋💋💕🔞

Păsărica nu se bronzează? 😀😀😜😜😜
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

De când ma"ameninți" ca mi l faci...

Când te întorci îmi rezerv o oră doar sa te ameninț "oral", "normal", ma gândesc la 69 de variante :*

anymatorule ma lasi pe mine sa-i fac buletinu de Cluj City ? 

stii ca nu raman dator...iti dau nr lui fosta daca vrei(de acolo te descurci) :laugh2

Cât timp ai fost în concediu, am "tras" -o deja în chip ( pt Yren, regionalism din Ardeal pt a fotografia). Damonprince, Be my guest!
  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...