Sari la conținut

YREN NCALL/OUTCALL 0731463972

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Offff.... cum nu vii tu intr-o mica vizita150 km mai spre vest. 

174 din cluj pana la oradea!!! :laugh2 sau stai in tileagd???propune si tu un spa un masaj la felix sau ceva si cine stie...... :hihat  :138x

• Like 1
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat

Offff.... cum nu vii tu intr-o mica vizita150 km mai spre vest. 

Daca dorinta exista colegu... bati tu drumul ca amu oricum nu-i mai asa cald!

• Like 1
Vizitator
Postat

Daca dorinta exista colegu... bati tu drumul ca amu oricum nu-i mai asa cald!

Dorinta este............cu biletul de voie este mai greu. :D

• Like 1
Vizitator
Postat

Nu sunt 174km.. Am facut des acest drum.

http://distanta.ro/temp/img/logo.png

Oradea - Cluj-Napoca:152 Kmhttp://distanta.ro/temp/img/ceas.png2 h 22 min

cand mai treci in cluj sa te uiti la indicatorul la iesire cand pleci ce scrie :138x na in fine nu asta este ideea stai linistit adriane ca daca esti geatleman o sa ajungi la YRENKE :hihat

Vizitator
Postat

Tot ați adus vorba de orașe, ma zgârie pe retină Locație : București, Yren săptămâna viitoare rezolvăm cu radierea Bucureștiul? :D :*

• Like 1
Vizitator altu2
Postat

cand mai treci in cluj sa te uiti la indicatorul la iesire cand pleci ce scrie :138x na in fine nu asta este ideea stai linistit adriane ca daca esti geatleman o sa ajungi la YRENKE :hihat

Ha, ha, distanta aia de care spui tu, ii trecuta acolo pentru autostrada Cluj - Oradea. Ceea ce-i corect.

Atata doar ca autostrada ... niema!!??!!

Romanica sa traiasca!

P.S.: Tot timpul (ca guvernele se schimba, da' fizica si geofizica raman aceeasi), tot timpul distanta Cluj - Oradea (culmea ca si invers, adica Oradea - Cluj), o fost aceeasi, pe DN (nu pe autostrada fantamagorisca), adica 152 km, asa precum oradeanul Adrian o spune.

Vizitator pavel28
Postat

Vai ce as vizita-o pe domnișoară Yren,dar eu am o problema de asta cu locația.Când mi a zis ca e in Bonjour Residence,deja ma gândesc ca e aglomeratie prin jurul blocului,ca e lume,ca nu e liniștea aceea dintr un cartier retras.Îmi vine sa îmi trag o palma :)))

Vizitator
Postat

Vai ce as vizita-o pe domnișoară Yren,dar eu am o problema de asta cu locația.Când mi a zis ca e in Bonjour Residence,deja ma gândesc ca e aglomeratie prin jurul blocului,ca e lume,ca nu e liniștea aceea dintr un cartier retras.Îmi vine sa îmi trag o palma :)))

În spatele blocului e șantier, mai răsare un bloc, îmbrăcate în salopeta și tzup în scară,  la mine e mai grav, știe Yren, dar merg la ea pe acoperiș, stâlpi, steaguri și întru pe balcon. Ambele variante sunt bune, dar cea mai bună e când ajungi la destinație. 

• Like 1
Vizitator
Postat

Hello.Hotel In Cluj Thursday?

Ăsta caută cazare sau asa rău merge google translate-ul? =))

Vizitator altu2
Postat

💋â¤ï¸ðŸ’‹ðŸ”žðŸ”ž

Dracusor te-ai vopsit? :kiss3

Si mie, din poza aia alb-negru de mai sus, mi s-o parut ca-i roscata (dark red).

Da' se pare ca m-am inselat, dupa cum ea insasi zice.

Nu nu.

• Oras:Blaj
  • Oras:Blaj
Postat

Buna Yren . In Bucuresti cand revii ? Te pup dulce.

Si-a facut buletin de Cluj. :)  Nu revine prea curand in Bucuresti.

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Nu cred ca revin,dar poate dai tu o fuga pana aici. :))

Te pup.

Pana una, alta, ajung eu in Cluj (fara suparare florin90m).

Ti-am scris pe whatsapp pentru programari saptamana viitoare :) sa fie exercitiu zic.

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Din păcate nu am nici o treaba prin Cluj . Poate cand o juca Dinamo cu CFR in play-off daca ne vom califica. Dar asta abia in primavara. Poate intre timp mai faci un drum si prin București. Te pup si eu cu drag Yren.

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...