Sari la conținut

YREN NCALL/OUTCALL 0731463972

Postări Recomandate

M-ai zăpăcit cu pozele acestea ☺️.Dacă nu e prea mare deranjul, îți mai etalezi încă odată serviciile și cadou. Mersi

Buna dimineața.

200RON/fin

300RON/h

-oral neprotejat(in funcție de igiena)

-sex normal(protejat)

-FK,CIM,COB,masaj,dus împreuna ,footfetish,dominare soft

• Like 31
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Pam-pam

De data această am prins-oðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜,dacă aflam mai devreme ca rămâne pana la sf săptămâni poate alegeam altă zi, nu am fost în apele mele,dar am zis sa nu o ratez.

Programarea am făcut-o telefonic, cu un apel înainte cu 30 de min pentru confirmare, ajuns la locatie, complex nou Park Lake, apartamentul frumos, curat, modern. ÃŽmi deschide ușa o păpușă de fată😘😘😘. Miniona, corp slim, sâni frumoși, fund obraznic, față frumoasă. Ii acord o mică atenție, sa vadă cum sunt ardelenii :) poate rămâne mai multðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜. Puțină conversație, primit de toate pentru duș, prosop mare, papuci de casă. Lăsat cadou 300 RON pentru o oră. Acțiunea s-a petrecut într-un dormitor cu pat matrimonial destul de mare, a început cu un ON bun, cu tendințe de deep, atentă la zonele adiacente. După a urmat NP câteva poziții, se mișcă bine, mai ales la LOT,geme, finalizat în balon.La GFE nu a excelat,bineînțeles și din cauza mea, nu aveam starea necesară,fără FK. Am mai făcut un duș pentru runda doi, dar am întârziat inițial vreo 15 minute, când mam uitat la ceas mai erau vreo 5 minute :). Nici o șansă pentru a doua finalizare în 5 minute 😂😂😂. Greșeala a fost a mea, dar data viitoare voi fi mai punctual.

Note:

Aspect 10

ON 9

NP 9

GFE 7,poate data viitoare va fi mai bine😘😘😘

Locație 10

De recomandat: as reveni cu drag data viitoare când ne mai vizitezi

Te pup😘😘😘

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Pam-pam

De data această am prins-o,dacă aflam mai devreme ca rămâne pana la sf săptămâni poate alegeam altă zi, nu am fost în apele mele,dar am zis sa nu o ratez.

Programarea am făcut-o telefonic, cu un apel înainte cu 30 de min pentru confirmare, ajuns la locatie, complex nou Park Lake, apartamentul frumos, curat, modern. Îmi deschide ușa o păpușă de fată. Miniona, corp slim, sâni frumoși, fund obraznic, față frumoasă. Ii acord o mică atenție, sa vadă cum sunt ardelenii :) poate rămâne mai mult. Puțină conversație, primit de toate pentru duș, prosop mare, papuci de casă. Lăsat cadou 300 RON pentru o oră. Acțiunea s-a petrecut într-un dormitor cu pat matrimonial destul de mare, a început cu un ON bun, cu tendințe de deep, atentă la zonele adiacente. După a urmat NP câteva poziții, se mișcă bine, mai ales la LOT,geme, finalizat în balon.La GFE nu a excelat,bineînțeles și din cauza mea, nu aveam starea necesară,fără FK. Am mai făcut un duș pentru runda doi, dar am întârziat inițial vreo 15 minute, când mam uitat la ceas mai erau vreo 5 minute :). Nici o șansă pentru a doua finalizare în 5 minute . Greșeala a fost a mea, dar data viitoare voi fi mai punctual.

Note:

Aspect 10

ON 9

NP 9

GFE 7,poate data viitoare va fi mai bine

Locație 10

De recomandat: as reveni cu drag data viitoare când ne mai vizitezi

Te pup

Te pup și eu și îți Multumesc pentru floare.Frumos gest.
  • Like 23
Link spre comentariu

Azi ma găsiți la birou pana la ora 21.

Dacă nu răspund înseamnă ca sunt indisponibilă in acel moment și v as ruga sa mi lăsați un mesaj cu ora la care doriți o programare sau in cât timp va pot contacta înapoi.

P.S:Anunțul este adresat doar domnilor peste 30 de ani.Va pup

• Like 25
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Azi ma găsiți la birou pana la ora 21.

Dacă nu răspund înseamnă ca sunt indisponibilă in acel moment și v as ruga sa mi lăsați un mesaj cu ora la care doriți o programare sau in cât timp va pot contacta înapoi.

P.S:Anunțul este adresat doar domnilor peste 30 de ani.Va pup

Cei drept, bărbați se maturizează mai greu,la peste 30+, unii deloc😂,alții încă mai joacă CS 1.6😂😂😂. Radem și glumim, dar ai dreptul sa îți selectezi clientela, nu întru în detalii ca le cunoaștem deja.
  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...