Sari la conținut

YREN NCALL/OUTCALL 0731463972

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

nu e ăsta de yren băi sunteți nebuni !? nu am cunoscut-o încă dar după cum îmi dau seama,e de clasă,lux...genu pe care ai vrea să o combini în club,restaurant,supermarket,pe stradă etc.

Da, e o tipă pe care ai vrea sa o agheti printr-un club, sau pe unde o prinzi, arată foarte bine, dar cred ca ar avea răbdarea necesară și pentru unu mai timid, ăsta e feelingul meu, poate ma înșel. Până una alta, Yren când ne mai vizitezi? 😘😘
  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL

nu e ăsta de yren băi sunteți nebuni !? nu am cunoscut-o încă dar după cum îmi dau seama,e de clasă,lux...genu pe care ai vrea să o combini în club,restaurant,supermarket,pe stradă etc.

ba printzule tu faci pe magicianu sti ce zice despre magicieni nu? ca fut si apoi dispar! :laugh2  :bow pupici Irinei scz de off topic :kiss3

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

chiar dacă am faima asta prin oraș că fut și apoi dispar,întotdeauna ele rămân fericite,pâi tu de ce crezi că îi plin iulius mall de gagici.

mi-a zis un amic o dată,zice băi tu indirect finanțezi mallurile din oraș fără să-ți dai seama :))

acum o să creadă yren că-s bagabond :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

Da, e o tipă pe care ai vrea sa o agheti printr-un club, sau pe unde o prinzi, arată foarte bine, dar cred ca ar avea răbdarea necesară și pentru unu mai timid, ăsta e feelingul meu, poate ma înșel. Până una alta, Yren când ne mai vizitezi?

Cred ca in aproximativ o luna voi mai veni puțin.

• Like 27
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

fata ia vino si tu pe la Cta si lasa-i pe baietii din Cluj sa-ti duca dorul pe perioada verii  :)

Pe toate fetele le vreti la voi? Aveti la domnisoare in aceasta perioada...........cata frunza si iarba. :) 

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...