valicico Reputație: -59 Postat August 28, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat August 28, 2017 La 28.08.2017 la 16:16, rcm76 a spus: Salutare, da faza e adevărată, nu aveam nici un rost să debitez prostii aici,am fost și la altele și m-am simțit bine și da am plecat cu coaiele umflate, ba mai mult în timp ce mă imbracam o alta tipă a deschis ușa și mi-a zis să mă grăbesc că așteaptă alt client afară și să nu dau nas în nas cu elEu am patit.o cu baba- matura( zici că.i mătura...O atmosfera acolo de iti e teama sa pleci si sa spui ca nu.ti place persoana mai ales ca te baga imediat in cameră ..... rezultat.... nefinalizat..
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 9, 2017 La 24.08.2017 la 13:32, germanezul a spus: Ia uite ma cum unii platesc bani si mai au si pretentii...Tipa trebuia sa dea traseul sa ajunga Traseista cu acte in regula.Tare faza asta daca chiar s-a intamplat.. Vezi ce "baiat bun" esti tu cu altele si aleessandra te aplauda din spate !? Dubiosule. Faceati diversiuni ieftine cu altele ca sa aveti de castigat Ti-am spus ca esti cu beneficii dar continui sa minti ca si prostaloaica asta de aleessandra (aka Mararul) 17 14
germanezul Reputație: 40 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Septembrie 9, 2017 Tot ai ramas prost Miky. Nu stii ce-i ala sarcazm.Asta e.. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum