raissa_ Reputație: 416 Postat August 8 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 8 Neața dragii mei, disponibila pentru programări 😘
raissa_ Reputație: 416 Postat August 8 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 8 Disponibila azi pentru programări până la ora 18:00
raissa_ Reputație: 416 Postat August 9 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 9 Neața, weekend plăcut tuturor 😘
raissa_ Reputație: 416 Postat August 9 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 9 3
raissa_ Reputație: 416 Postat August 10 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 10 Bună dimineața! Disponibila pentru programări până la ora 16:00
raissa_ Reputație: 416 Postat August 11 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 11 Neața, disponibila pentru programări începând cu ora 10:00. O săptămână frumoasă tuturor 😘😘😘
raissa_ Reputație: 416 Postat August 11 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 11 Disponibila pentru programări 😘
raissa_ Reputație: 416 Postat August 12 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 12 Bună dimineața! Disponibila pentru programări 😘 1
liv85 Reputație: 55 Postat August 12 Oras:Unde e de treabă Oras:Unde e de treabă Postat August 12 Bună seara, Andreeabubu Salutare domnilor Am vizitat-o pe titulara topicului in zona Vitan. Este o tipă brunetă, frumușică ,înaltă peste medie, corp bine proporționat, sănii micuți, dar sfârcuri receptive, fundul foarte frumos. Mi s- a părut prea reținută, dar serviciile au fost corecte comparativ cu prețul, 250 ora Oral neprotejat 7,5 Normal 8 Aș mai reveni și nu prea. 1
raissa_ Reputație: 416 Postat August 13 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 13 9 hours ago, liv85 said: Bună seara, Andreeabubu Salutare domnilor Am vizitat-o pe titulara topicului in zona Vitan. Este o tipă brunetă, frumușică ,înaltă peste medie, corp bine proporționat, sănii micuți, dar sfârcuri receptive, fundul foarte frumos. Mi s- a părut prea reținută, dar serviciile au fost corecte comparativ cu prețul, 250 ora Oral neprotejat 7,5 Normal 8 Aș mai reveni și nu prea. Mulțumesc pentru vizită 😘
raissa_ Reputație: 416 Postat August 13 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 13 Disponibila pentru programări 😘😘
raissa_ Reputație: 416 Postat August 13 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 13 Disponibila până la orele 20:00
raissa_ Reputație: 416 Postat August 14 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 14 Disponibila pentru programări 😘
raissa_ Reputație: 416 Postat August 15 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 15 Disponibila pentru programări 😘
raissa_ Reputație: 416 Postat August 15 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 15 Disponibila pentru programări până la ora 20:00 😘😘
raissa_ Reputație: 416 Postat August 16 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 16 Disponibila pentru programări până la ora 16:00
Catelus12 Reputație: 0 Postat August 16 Oras:București Oras:București Postat August 16 Acum 4 minute, raissa_ a spus: Disponibila pentru programări până la ora 16:00 Bună Raissa incerc sa dau de tine .Nr la sfârșit 315
raissa_ Reputație: 416 Postat August 16 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 16 2 hours ago, Catelus12 said: Bună Raissa incerc sa dau de tine .Nr la sfârșit 315 Poți suna s-au lasa mesaj pe WAPP
Catelus12 Reputație: 0 Postat August 16 Oras:București Oras:București Postat August 16 Am lăsat pe WhatsApp... posibil să fiu blocat
raissa_ Reputație: 416 Postat August 18 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 18 Bună dimineața! Disponibila pentru programări 😘
fxlx Reputație: 1530 Postat August 18 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat August 18 Zi caniculara! Revenind acum câteva zile spre zona Vitan, am zis sa vad dacă pot face ceva cu cel mic…. Locația: 8.5, Calea Vitan, pe care o știți. Baie ok cu tot ce vrei in ea. Camera de lucru este curată, aranjata, oglinda pe ușa dacă ai vreo fantezie. Corp/față: 7.5 o fata drăguță Oral: 8 supt de testicule, lins pe penis, semi deep. Am vrut sa termin la oral dar nu s a putut. Am fost destul de obosit asa ca nu am mai terminat si nici nu am vrut sa pompez mai adânc pana n gat. Am testat diferite poziții la oral dar are gura micuța. Cred ca ii dădeau lacrimile dacă intram mai adânc. Normal : Nu am făcut Anal : Nu face Gfe/Atitudine : destul de ok, servit cu o cafea si un pic de vb. Bete de chibrit : 150 /1 bat scurt de chibrit De revenit/recomandat : DA! Este o tipa ok, m am simțit bine cu ea. 1
raissa_ Reputație: 416 Postat August 18 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 18 Disponibilitate pentru programări până la ora 20:00😘 2
raissa_ Reputație: 416 Postat August 19 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 19 Bună dimineața! Disponibila pentru programări 😘
raissa_ Reputație: 416 Postat August 19 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 19 On 8/18/2025 at 1:46 PM, fxlx said: Zi caniculara! Revenind acum câteva zile spre zona Vitan, am zis sa vad dacă pot face ceva cu cel mic…. Locația: 8.5, Calea Vitan, pe care o știți. Baie ok cu tot ce vrei in ea. Camera de lucru este curată, aranjata, oglinda pe ușa dacă ai vreo fantezie. Corp/față: 7.5 o fata drăguță Oral: 8 supt de testicule, lins pe penis, semi deep. Am vrut sa termin la oral dar nu s a putut. Am fost destul de obosit asa ca nu am mai terminat si nici nu am vrut sa pompez mai adânc pana n gat. Am testat diferite poziții la oral dar are gura micuța. Cred ca ii dădeau lacrimile dacă intram mai adânc. Normal : Nu am făcut Anal : Nu face Gfe/Atitudine : destul de ok, servit cu o cafea si un pic de vb. Bete de chibrit : 150 /1 bat scurt de chibrit De revenit/recomandat : DA! Este o tipa ok, m am simțit bine cu ea. Mulțumesc pentru vizită 😘 1
raissa_ Reputație: 416 Postat Sâmbătă la 07:05 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Sâmbătă la 07:05 Bună dimineața! Disponibila pentru programări 😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum