Sari la conținut

Andreeabubu 0735271854

Vizitator andreeabubu

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
  • Oras:Micul Paris(Outcal)

M -am întâlnit și eu zilele trecute cu  Raissa . Acum are locația undeva vis-a-vis de Cora Lujerului . M-am încurcat puțin cu locația până am găsit-o dar la indicațiile fetei i-am dat de cap, chiar m-a  sunat și  mi-a explicat pe unde să o iau . Ajuns in locatie m-a intampinat o doamna in jur de 37-40 ani, aprox 1.70 m înălțime , bruneta , păr lung , ochi verzi, plăcută la chip , sâni micuți , un pic de burtică , cur de braziliancă . Am fost invitat in camera unde am schimbat cateva vorbe in timp ce ma dezbracam de hainele de iarna, deja obosisem 🤣. Primit prosop curat si dus la duș. ( are boiler , m-a atenționat să am grijă cu apa caldă ca opărește dacă nu o reglezi cum trebuie ).Revenit , apoi s-a dus si ea pentru împrospătare, o bilă albă din partea mea. A inceput cu un oral din partea ei pret de vreo 10 min pe pat , atenție la bijuterii , alternat outele cu castravetele ,apoi montat cauciucul și escaladat muntele in lady on top . După o perioadă m-a  invitat să o iau și pe spate căpriță  . Am executat-o la marginea patului în mare fel , solduri și fund wow , piesa de rezistență , gemete , acum nu știu cat de adevărate au fost dar mie mi-a plăcut mai ales ca ai de ce să te ții 🤣 

Am renunțat la prezervativ după o perioadă  de pompat, soldatul dădea semne de oboseală  și am decis să termin cu un CIM de toata frumusetea. Cu gura plina de laptic mi-a înmânat cateva servetelele umede ca apoi sa se duca sa-si clateasca gurita.

Ca nota generală: 8  preț / servicii 150 Ron finalizarea 👍 , foarte atenta pe tot parcursul întâlnirii, se face plăcută , chiar m-a impresionat lucru  asta. 

Prestează în apartament împreună cu o colegă , n-am întrebat dacă intră și împreună , ar fi tentant pe viitor un trio .

De revenit pentru o descărcare rapidă 😜👍😍

• Like 4
  • Inimioara 1

Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! 

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Am fost de doua ori la Raisa, le povestesc pe amandouă. Zona Calea Vitan/Strada Zizin. Locaţia nu e vreun lux, dar are apă caldă 🙂

Raisa este destul de înaltă, ceea ce mi-a plăcut. În plus, a purtat şi sandale cu platformă şi tocuri, ceea ce a fost şi mai bine, pentru mine. A fost surpinzător că avea. Însă nu cu mare tragere de inimă, le-a ţinut în picioare de gura mea, dar abia aştepta să scape de ele. Deci nu creează vreo super iluzie sexoasă, dar nici nu e ca şi cum nu vrea să facă nimic, este îngăduitoare. La faţă este normală, expresie binevoitoare, Are păr drept, brunet, îi stă mai bine cu el desfăcut, dar şi-l prinde. Şolduri late, picioare solide, sâni nu am văzut, poartă un corset. Iar eu, citind ce s-a scris mai demult pe topic am lăsat-o să stea cu el.

Nu foloseşte lubrifiant. Din această cauză, prima oară am făcut doar sex în misionar şi mă simţeam destul de înţepenit în loc, nu aveam glisare. De altfel, nici n-am ţinut îndeajuns ca să evolueze situaţia, am finalizat şi aia a fost. Cred că eram mai stătut, nu ştiu.

A doua oară am reuşit mai mult, mi se părea semnificativ mai bine, de altfel. Adică am apucat să obosesc la misionar, ca să pot schimba pe la spate, să-mi recapăt suflul astfel, stând în picioare lângă pat, iar ea în patru labe la marginea patului. Pot să respir aşa, merge treaba. Mi-am făcut şi numărul acesta, apoi am revenit în misionar şi am terminat.

Oralul a fost ok, nu extraordinar. De un 7, daca e să dau note, ceea ce, de obicei nu fac. Si normal tot de 7, poftim, că tot m-am apucat. Dar ţineţi cont că 10 e ceva super raritate. Uite de aia nu dau note, că nu e matematică.

Eu mai revin, daca se iveşte ocazia, apare nevoia etc.

250/h

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Error 404: Not found.
15 minutes ago, curios11 said:

Nu foloseşte lubrifiant. Din această cauză, prima oară am făcut doar sex în misionar şi mă simţeam destul de înţepenit în loc, nu aveam glisare.

Pentru asta există preludiu. Fetele se umezesc și singure dacă le ajuți cât de cât.

Link spre comentariu

După câteva nepotriviri de program am reușit să ajung la Andreea.

Contact: programare făcută cu câteva (2-3) ore înainte pe whatsapp, respectată de amândoi. A sunat ca să-mi ofere ultimele detalii (ap și etaj) odată ce am ajuns la bloc.

Apartament: curat și primitor. Cred că are o colegă, că a ținut ușile închise cât am fost al duș. Nimic rău de remarcat.

Andreea: este mai înaltă decât mă așteptam. Dacă nu insista că are 1.70 eu aș fi zis că aer 1.75. În rest pozele sunt relevante, de recomandat pentru iubitorii de fete înalte. Ca atitudine, nu țin minte să fi stat prea mult la discuții, m-a trimis destul de repede la duș. Totuși, am făcut niște glume și a răspuns bine. Nu este distantă, ai cu cine vorbi. A făcut duș și ea, după mine.

Preludiu: te lasă să o descoperi dar cu mine mine nu a acceptat sărutări. Este de remarcat că a ținut sutienul pe ea când a venit de la duș și, din curiozitate, l-am dat jos. Nu am regretat, deoarece am dat de niște sâni mici și fermi, plăcuți la atingere și care răspundeau la stimuli. Pare să se excite și ea la preludiu.

Oral: neprotejat și nu foarte lung, dar destul cât să mă pregătească pt normal. Nu țin minte să fi ieșit cu ceva în evidență, nici de rău, nici de bine.

Normal: Am început misionar, care pare să îi placă, apoi am trecut la legs up missionary (unde priveliștea este frumoasă) și am terminat în prone. Nu a obiectat nimic la propunerile mele.

Post acțiune: m-am igienizat, am mai stat câteva minute la discuții și am plecat.

DtD: 1h. Nu am fost grăbit, nu s-a uitat la ceas în timpul acțiunii. Chiar și așa, se vede că este obișnuită cu clienții mai grăbiți, pentru că, dacă nu insistam eu pe preludiu, ar fi trecut direct la oral.

Halat: 250/1h.

De revenit: nu a fost o experiență chiar GFE (ceea ce caut de obicei) dar nu a a fost rău. Aș mai trece ocazional pe la ea.

• Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...