Sari la conținut

Diana din Rond Alab Iulia 0761077797

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare colegi futaciosi,

Vad ca tipa nu are recenzie pe forum si zilele trecute i-am facut o vizita. 

Este o domnisoara tinerica, care are un corp foarte frumos, are un nas asa mai de machidoanca dar in rest e ok. Este in Rond alba Iulia, langa banca Pireuss. |

Pozele ei sunt reale, sanii cred ca nr 2, tari, rotunzi, numai buni de molfait. 

Tipa e inaltuta, cred ca are 1.70m, cracii lungi , fara celulita...samd.

Nu prea ai ce sa vb cu ea, incercase ea sa-mi explice ca a fost ospatarita dar nu mai merge meseria asta si s-a apucat de alceva....pe bune? E mai rentabil sa o sugi???  :slap2

Face totul protejat si incearca sa se implice. Are o miscare interesanta cand este ea sus dar te face sa iti dai drumu. Sta cum o pui, nu comenteaza... e ok...

Pret 100f/200h. 

Note:

Corp: 9 (poate sunt subiectiv ca-mi plac astea tinerele.....si slabute... :laugh2 )

Fata: 7

Oral: 6

Normal: 8

GFO: 6

De revenit...dar nu am mari sperante in a face un click cu ea  :pope si sa iasa o partida marfa de sex....

post-9246-0-52326200-1493726946_thumb.jpg

post-9246-0-38628300-1493726955_thumb.jpg

post-9246-0-41463500-1493726960_thumb.jpg

post-9246-0-65622400-1493726964_thumb.jpg

post-9246-0-78628100-1493726967_thumb.jpg

post-9246-0-25229300-1493726972_thumb.jpg

• Like 5
  • Oras:in spatele monitorului
Postat

LA fata cum arata,e buna sau comuna?

e frumoasa insa nu ceva de genul model,.i-am facut eu recenzie in postul deschis de @kissf pe 16 sau 17 aprilie si se numeste,,077.. blonda,,(nu pot sa pun tot nr ca postez de pe tel si nu ma complic cu copy/paste de obicei,poate itit dau linkul mai tarziu) v-am si ,,avertizat,, ca si-a schimbat nr de tel fata de cel pe care am sunat-o eu.e fast fuck oricum,eu numai revin la ea.

• Like 2
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

e frumoasa insa nu ceva de genul model,.i-am facut eu recenzie in postul deschis de @kissf pe 16 sau 17 aprilie si se numeste,,077.. blonda,,(nu pot sa pun tot nr ca postez de pe tel si nu ma complic cu copy/paste de obicei,poate itit dau linkul mai tarziu) v-am si ,,avertizat,, ca si-a schimbat nr de tel fata de cel pe care am sunat-o eu.e fast fuck oricum,eu numai revin la ea.

DAca e pe fast fuck o scot de pe lista...mersi mult frate!

• Like 4
  • Minus 4
Postat

DAca e pe fast fuck o scot de pe lista...mersi mult frate!

0771130841 blonda asa se numeste topicul.n-ai pt ce.ma bucur ca ti-am fost de ajutor tie sau altora.

• Like 1
Reputație: 24193
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Deci merge de un numar sau mai bine renuntam daca este fast fuck?

Postat

Deci merge de un numar sau mai bine renuntam daca este fast fuck?

vagaboanta nu e rea.acum depinde de tine ce cauti iar  daca nu cauti perfectiunea la mecla(cum ai aflat are putin nasul putin ciudat dar nu deranjant) si te misti si repede :) dute.eu de obicei caut pe una care dupa ce termin sa o mai tin cateva minute in brate si sa o mangai,nu dupe ce am finalizat sa ma imbrac ca si cum ar suna alarma la pompieri  :laugh2 .de aceea n-am sa mai revin la ea

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.