Sari la conținut

TOP:Bruneta sexy - 0758380626

Postări Recomandate

• Oras:Suceava

Vad ca a facut liniste in ultimul timp. Daca ar sta in banca lui nu s-ar lua de el nimeni!!! Nu am sti si noi ca sufera de boli grele saracu.

Alice intreb si eu acum,Doru arata precum gandeste???Daca da inseamna ca e si mai grav pentru el !!!  Poate sa isi faca si alt cont nou,oricum dupa cateva postari ne dam seama ca e el :))

Link spre comentariu

Bai fratilor, sunt normal ca si voi; degeaba zice juarez sa merg la Burdujeni, ar face bine sa mearga el acolo, in locul meu; si nu ca am facut liniste,dar am ales sa nu dau satisfactie unor oameni ,,cu doua clse mai mult ca trenul" sa jicneasca fara motiv si fara altele; Alice ma stie prea bine si nu cred ca ,,pleaca ea urechea" la toti cei ce habar nu au pe ce lume traiesc,sunt prima data pe forum si sunt ,,mari scule pe bascule"; fratilor, mai cugetati inainte sa dati drumul la gura !!!! Va salut si va urez o zi buna !!!!

Link spre comentariu
  • Oras:IASI
  • Oras:IASI

Am vizitat-o si eu  pe Alice si am fost  multumit, fiind la a 2 întâlnire cu ea.
Am sunat, m-am programat peste 1 ora  si m-am prezentat la ora stabilită la locatie (zona lidl g. Enescu). 

AM ajuns la ora stabilita. Suna ocupat. Am mai sunat si cand sa plec. . Am zis sa mai am rabdare si cam in 15 min m-a sunat ea.

Si-o cerut scuze ca nu a fost disponibila cum am discutat si o zis ca ma poate primi.

Mi-a deschis ușa  si era la fel ca ultima data.  Sexy bruneta,  ultra  slim, îmbrăcată   doar in lenjerie intimă neagra, ciorapi negri si pantofi cu tocuri-platforme.

Am sa trec direct la note

Locatie: 8. Un apartament simplu , sapun la dus , primit prosop .

Atitudine/GFE: 10. Foarte amabilă, ma intreba daca imi place daca vreau mai rpd mai incet , mai nuj cum

Sex oral: 8 spre 9 : O tras de ea cum trebuie J

Sex normal: 9.  Rabdatoare.

Preț: 200 lei ora.  Aproximativ 30 min am stat. Ma grabeam

Recomand

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:ici-colo
  • Oras:ici-colo

Ooops I did it again, sau am comis-o din nou  :laugh2 . Avusesem zilele trecute un chef nebun de  :feet si vazand ca nu dispare am pus mana pe tel. si am sunat-o pe Alice. Cu toate ca avea programul incarcat mi-a gasit o portita si la ea am fost. Nu mai intru in detalii, pot spune ca e din ce in ce mai bine :flowers2 dar as fi spus ca e tot mai rau ca prea sariti pe ea  :laugh2 . Te :kiss3  Alice, multumesc  :wink2 

Link spre comentariu

Am vizitat-o ieri pe Alice.

Nu stiu ce ar mai fi de spus avand in vedere ca s-a spus cam tot.

M-am simtit foarte bine in compania ei. Este o fata sociabila si foarte placuta care face totul pentru a te simti bine. Am achitat 120 de lei pt un numar. A inceput cu un oral nep bun apoi normal la fel de ok. Nu am schimbat mai multe pozitii avand in vedere ca nu prea ma impac cu prezervativul.In schimb are un corp foarte frumos, curata, pielea fina si pasarica stramta. Am terminat cu finalizare orala.

Locatia e tot cea de pe G. Enescu, usor de ajuns cu un mare plus la faptul ca gasesti mereu loc de parcare. Desi am vazut unele critici cu privire la locatie, dupa parerea mea e destul de ok.Adica nu vad ce ar trebui mai mult..Baia ok, patul ok..tot ce trebuie.

Ca si note as putea spune:

Locatie - 8(eu nu am nevoie de petale de trandafiri si lumanari parfumate ca sa fac sex)

Atitudine - 10+

Normal - 9(vina este a mea ca nu am incercat mai multe pozitii)

Oral - 9 (parca mi-ar fi placut un pic mai umed si mai deep :p)

Anal - nu am intrebat si imi pare rau ca nu am intrebat daca ma incadrez.

Per total - o prezenta placuta, pt cei slabi de inger e un risc de indragostire :)))

Sigur o sa mai revin!

• Like 1
Link spre comentariu

Alice,iti multumesc frumos atat pentru atitudinea, comportamentul si maleabilitatea de care ai dat dovada ieri ( de fapt, nu numai ieri, de fiecare data cand ne vedem), precum si de cele ale colegei tale (multumesc ca am avut ocazia sa o cunosc si, promit ca de fiecare data cand mai suntem impreuna sa mai experimentez si alte lucruri, idei,cu ea; nu detaliez sa nu fiu luat in colimatoriu de al'de colericul sau alti ,,rasuflatori" ca el). Per total,ieri a fost o experienta care sincer mi-as dori sa se repete intotdeauna cand te vizitez, cu simpla deosebire ca, as dori ca timpul sa fie putin mai mult (dupa cum ne-am inteles, stii tu...). In rest, ce sa zic? Note... nu cred ca are rost sa dau, prestatia ta a fost ca intotdeauna, una ,,no comment"(in sensul bun al cuvantului), recenzia ridicandu-se de la ,,foarte bine" spre ,,excelent", si la colega ta ( din cat am putut sa fiu cu ea); in rest, nu cred ca mai are rost sa vorbim, ne stim prea bine si vreau sa o tii tot asa sau mai bine, daca se poate (si tu, si colega). Iti urez o zi placuta, sa ai parte de tot ce iti doresti tu, si data viitoare, vorbim mai multe ,,face-to-face". Te pupici multi si bafta la serviciul tau de zi cu zi !!!!

Link spre comentariu

Mai paleonor12,ai perfecta dreptate in ceea ce afirmi; eu iti spun sincer, merg la Alice de anul trecut din februarie (cam asa, cred), si am mai fost si la cate una asa, razleata; dar sincer,iti spun de anul asta merg numai la ea, e o tipa cum rar intalnesti ( ca comportament, atitudine, respect fata de client,tot ce vrei); eu personal, in afara de Alice, nu merg nicaieri (doar de vreo trei ori am fost la Sofia, tipa de la intrare in Obcini, langa Lidl). Si, multumesc lui Dumnezeu, gasesc tit ce imi doreste inimioara la Alice,fara falsa modestie. Asa ca, ca client vechi al ei, te sfatuiesc sa mai mergi cu cea mai mare incredere la ea, nu o sa ai ce pierde sau ce regreta. Te salut si iti doresc o zi buna, sa futi cat mai des la Alice, ca se merita...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...