cuculdinpadure84 Reputație: -2 Postat August 15, 2019 Partajează Postat August 15, 2019 Buna alice imi poti face si mie o programare astăzi??? Ți-am dat si un sms cu 5010 la urma ...ms 1 Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat August 15, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat August 15, 2019 Buna alice imi poti face si mie o programare astăzi??? Èši-am dat si un sms cu 5010 la urma ...msCred ca ne-am văzut 💋💋💋💗 Link spre comentariu
cuculdinpadure84 Reputație: -2 Postat August 15, 2019 Partajează Postat August 15, 2019 Da da .... asa este in sfarsit ne-am sincronizat :)) Esti o fata de nota 10 1 Link spre comentariu
cuculdinpadure84 Reputație: -2 Postat August 15, 2019 Partajează Postat August 15, 2019 Dar să știi că astept confirmarea ultimului sms 🤗 Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat August 15, 2019 Partajează Postat August 15, 2019 Dar să știi că astept confirmarea ultimului sms Zil și noua mesajul, noi cum ți-am zis de Alice? dacă tot ai transformat topicul în chat. Și deși te-ai folosit de forum (programare și recenziile noastre) și nu vrei a face o recenzie. Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat August 15, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat August 15, 2019 Da da .... asa este in sfarsit ne-am sincronizat :)) Esti o fata de nota 10Mulțumesc mult ! 💋💗💗💋 te mai aștept ! Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat August 15, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat August 15, 2019 Dar să știi că astept confirmarea ultimului sms 🤗Probabil încă nu a ajuns la mine 🤣( îmi închid telefonul după ce termin programul) â¤ï¸ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ 1 Link spre comentariu
andrew00 Reputație: 7 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Cu intarziere vin cu recenzia. Alice,o fata de nota 10++ , drăguță , corp superb și sociabilă. Locația cam vechiuță dar curată. Note : Aspect 10 Oral 10 Normal 9 Igiena 10 Anal nu am încercat A fost un pic pe repede înainte ,deja se pregătea pentru următoarea programare . De revenit : Da.. doar că nu reușesc să te mai prind la telefon. 1 Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat August 16, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat August 16, 2019 Cu intarziere vin cu recenzia. Alice,o fata de nota 10++ , drăguță , corp superb și sociabilă. Locația cam vechiuță dar curată. Note : Aspect 10 Oral 10 Normal 9 Igiena 10 Anal nu am încercat A fost un pic pe repede înainte ,deja se pregătea pentru următoarea programare . De revenit : Da.. doar că nu reușesc să te mai prind la telefon.Mulțumesc mult ! 💋💋💋🤗 te mai aștept ! Sper sa ma prinzi la telefon, in caz ca nu răspund îmi poți lasă și mesaj 💋💋 voi face programările din ora in ora 😠ca sa nu întâmpin probleme 🤷â€â™€ï¸ðŸ’‹ te pup Link spre comentariu
cuculdinpadure84 Reputație: -2 Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 Salutare....observ ca unii pe aici cam o iau prin păstăi ...1 Eu dacă vreau las recenzie, dacă nu nu 2 Unii o fac pe agenții imobiliari ( mergeți la fete sa le cumpărați apartamentul ??? De va dați cu parerea despre locația???3 note gen +++ ( domnisoarele sunt cumva vreun electrocasnic???) Eu dacă sunt pe aceiasi lungime cu fata X de pe acest forum dau o nota pe intreaga ședință...restul sunt detalii ce țin de fiecare individ in parte..... 2 Link spre comentariu
mrtexx Reputație: -10 Postat August 17, 2019 Oras:Mures Oras:Mures Partajează Postat August 17, 2019 Maine lucrezi? Daca da, care e intervalul orar? 1 Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 Maine lucrezi? Daca da, care e intervalul orar? Mortexx ai chef de glume. Ia-ți cucul și du-te-n pădure. Sunt păstăi acolo. Dacă tot nu lăsați recenzii. Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat August 17, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat August 17, 2019 Voi fi disponibilă de luni ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜ Link spre comentariu
mrtexx Reputație: -10 Postat August 17, 2019 Oras:Mures Oras:Mures Partajează Postat August 17, 2019 Esti un retardat, probabil inegalabil. O persoana care nu detine nimic intelectual. Sunt sigur ca incerci sa demonstrezi nimic prin acest comentariu. Sper ca cineva sa te aprecieze, esti sub nivelul utimului cetatean de pe aceasta planeta. 1 Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat August 19, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat August 19, 2019 Disponibilă ! 💋â¤ï¸ 1 Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat August 20, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat August 20, 2019 ÃŽmi cer scuze programărilor de astăzi și pentru indisponibilitate dar am avut o urgentă și a trebuit sa plec! 💋ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 ÃŽmi cer scuze programărilor de astăzi și pentru indisponibilitate dar am avut o urgentă și a trebuit sa plec! 💋ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Acuma inteleg de ce nu am dat de tine astăzi,sper sa te revăd pana Sambata 😘💗💗💓 Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 Acuma inteleg de ce nu am dat de tine astăzi,sper sa te revăd pana SambataMarcus da tu nu ai pm 👊👊 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 😳😳😳 pai vorbeam cu fata Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat August 20, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat August 20, 2019 Acuma inteleg de ce nu am dat de tine astăzi,sper sa te revăd pana Sambata 😘💗💗💓Sigur , in urma urgentei nu pot lucra mâine , dar de joi promit sa ma revansez fata se toată lumea ! 💋💋💋💗 mulțumesc pentru înțelegere ! 💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat August 22, 2019 Partajează Postat August 22, 2019 Azi am revazuto pe frumoasa Alice,si ea la fel sa schimbat in bine si e mai frumoasă.o schimbare nu mai are silicon in buze,chiar e mai frumoasă,la oral e mai buna ca inainte foarte buna,locația o stiti e acceptabil mie imi place cu ea oriunde ar sta,notele rămân aceleași de 10 pe linie chiar este foarte buna.de data asta a fost foarte primitoare cu mine.Am vizitat toate fetele de la top si mi-am facut o parere ,toate sunt bune isi merita locul unde sunt.nu vreau sa supăr pe nimeni dar ca servici tot Giulia si Alice sunt primele asta este doar parerea mea,inca nu pot spune ca servicii care ar fi prima ,dar tot Giulia rămâne preferată mea .Iti multumesc Alice pentru azi,ceai facut cu mine demult nu m-am simțit asa.timp stat la ea 1 30 m cadou 220 dar nu o inteleg de ce merge cu pretul asta Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat August 22, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat August 22, 2019 Azi am revazuto pe frumoasa Alice,si ea la fel sa schimbat in bine si e mai frumoasă.o schimbare nu mai are silicon in buze,chiar e mai frumoasă,la oral e mai buna ca inainte foarte buna,locația o stiti e acceptabil mie imi place cu ea oriunde ar sta,notele rămân aceleași de 10 pe linie chiar este foarte buna.de data asta a fost foarte primitoare cu mine.Am vizitat toate fetele de la top si mi-am facut o parere ,toate sunt bune isi merita locul unde sunt.nu vreau sa supăr pe nimeni dar ca servici tot Giulia si Alice sunt primele asta este doar parerea mea,inca nu pot spune ca servicii care ar fi prima ,dar tot Giulia rămâne preferată mea .Iti multumesc Alice pentru azi,ceai facut cu mine demult nu m-am simțit asa.timp stat la ea 1 30 m cadou 220 dar nu o inteleg de ce merge cu pretul astaMulțumesc mult ! 💋💋💋â¤ï¸ Te mai aștept ! 🤗 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 Alice frumoaso nu mai imi da puncte te rog eu frumos esti o fata foarte scumpa esti favorita mea,dar eu am gresit iartă-mă că o sa ma rvnsez chiar daca nu ma ajuta nimeni ,te rog eartama smpo Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat August 23, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat August 23, 2019 Alice frumoaso nu mai imi da puncte te rog eu frumos esti o fata foarte scumpa esti favorita mea,dar eu am gresit iartă-mă că o sa ma rvnsez chiar daca nu ma ajuta nimeni ,te rog eartama smpoNu zi așa 🤣 💋🤷â€â™€ï¸ Link spre comentariu
cuculdinpadure84 Reputație: -2 Postat August 26, 2019 Partajează Postat August 26, 2019 Mai pune mana pe carte .... si te iartă... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum