calatoru42 Reputație: 571 Postat Ianuarie 16, 2020 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 Nu știe lalala12345 Să citească mai sus unde a postat Alice in data de 07 ianuarie unde spune clar că lipsește o săptămână e greu de citit ai calculat trebuie intales de ce întreabă bouuuuuu Link spre comentariu
blizzzardsv Reputație: -1 Postat Ianuarie 16, 2020 Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 Esti ok alice? Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2020 Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 Esti ok alice?[/quote Poți să o suni și să o întrebi în privat daca e Ok, nu aici, aici nu e whatsapp, s-au dai PM. Link spre comentariu
blizzzardsv Reputație: -1 Postat Ianuarie 17, 2020 Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 Marcus, bro, femeia are si ea viata ei paralela cum de altfel avem si noi, metoda asta de comunicare mi se pare cea mai safe...intreb fiindca o tipa de pe forum a zis ca alice ar fi avut niste probleme cu “scursurile” care incearca sa plaseze marfa de proasta calitate si doresc sa elimine concurenta, poate e fake news, dar trebuie luat atitudine raportat la aspectele astea, fiindca unul din motivele ocolirii orasului de catre domnisoare cu potential e acesta-amenintari,injurii and so on Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2020 Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 Marcus, bro, femeia are si ea viata ei paralela cum de altfel avem si noi, metoda asta de comunicare mi se pare cea mai safe...intreb fiindca o tipa de pe forum a zis ca alice ar fi avut niste probleme cu “scursurile” care incearca sa plaseze marfa de proasta calitate si doresc sa elimine concurenta, poate e fake news, dar trebuie luat atitudine raportat la aspectele astea, fiindca unul din motivele ocolirii orasului de catre domnisoare cu potential e acesta-amenintari,injurii and so on tu nu înțelegi că faci off topic, aici scrii recenzii, problemele ei le discuți în privat. Nuștiu ce tipa tea informat pe tine despre Alice, si ția zis sa scrii pe topicul ei. Link spre comentariu
andrew00 Reputație: 7 Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 Salutare, După o perioada mai lunga de timp azi i-am făcut o scurta vizită lui Alice 😊 Aceleași servicii ireproșabile. Mersi mult pentru momentele petrecute împreună 😊🤗ðŸ‘👌👌😘 1 Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Ianuarie 23, 2020 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 Multumesc și eu ! ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜â¤ï¸te mai aștept Link spre comentariu
made2race Reputație: 62 Postat Ianuarie 31, 2020 Telefon: 07444329 Oras:Cluj-Napoca Telefon: 07444329 Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Buna Alice, miercuri esti disponibila? As dori sa te vizitez mai spre seara. Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Ianuarie 31, 2020 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Buna Alice, miercuri esti disponibila? As dori sa te vizitez mai spre seara.Da 😘, vom discuta telefonic, probabil îmi Cunoști programul 🤗 Link spre comentariu
made2race Reputație: 62 Postat Februarie 2, 2020 Telefon: 07444329 Oras:Cluj-Napoca Telefon: 07444329 Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Februarie 2, 2020 Da , vom discuta telefonic, probabil îmi Cunoști programul Da, doar ca incerc sa iau legatura cu tine de cateva zile atat prin telefon, mesaj, whatsapp... si nimic... Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Februarie 3, 2020 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Februarie 3, 2020 Da, doar ca incerc sa iau legatura cu tine de cateva zile atat prin telefon, mesaj, whatsapp... si nimic...Imi cer scuze probabil eram ocupată ðŸ¤ðŸ˜‡ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
bombonel31 Reputație: -2 Postat Februarie 4, 2020 Oras:România Oras:România Partajează Postat Februarie 4, 2020 Joi la ora 3 Alice ești disponibilă ? :) Link spre comentariu
made2race Reputație: 62 Postat Februarie 5, 2020 Telefon: 07444329 Oras:Cluj-Napoca Telefon: 07444329 Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Februarie 5, 2020 Buna Alice, maine dimineata pe la 9-10 esti disponibila?Poti ma programezi? Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Februarie 5, 2020 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Februarie 5, 2020 Buna Alice, maine dimineata pe la 9-10 esti disponibila?Poti ma programezi?Te rog sa ma contactezi telefonic 🤗😘 Link spre comentariu
made2race Reputație: 62 Postat Februarie 5, 2020 Telefon: 07444329 Oras:Cluj-Napoca Telefon: 07444329 Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Februarie 5, 2020 Made2race, noroc ca ai recenzii altfel te faceam cu ou si cu otet. Foloseste telefonul maine dimineata pe la 10 dar nu-ti fa mari sperante. In schimb bombonel nu are nici o recenzie, doar polueaza forumul, posibil sa fie unul dintre aceia ce au agresat fetele altfel ar fi scris recenzii.Sperante imi fac de mai bine de 2 saptamani, cat despre mesaje, telefoane cred ca deja e la "favorite." Link spre comentariu
made2race Reputație: 62 Postat Februarie 5, 2020 Telefon: 07444329 Oras:Cluj-Napoca Telefon: 07444329 Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Februarie 5, 2020 Te rog sa ma contactezi telefonic Alice draga, am incercat asta, dar fara reusita, am speranta ca maine de dimineata sa imi raspunzi, de aceea mi-am prelungit sederea la Suceava cu inca o zi... Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 Alice draga, am incercat asta, dar fara reusita, am speranta ca maine de dimineata sa imi raspunzi, de aceea mi-am prelungit sederea la Suceava cu inca o zi... Made2race cont verde era mai ușor. 50 de Ron pe luna. Pm aici, mai repede făceai programarea. Știu ca în ultimul timp fetele sunt mai precaute și știu cum sa își aleagă clienții. Cei cu recenzii aici sunt mai ok în zona. Nu par dubioși.:) Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Februarie 8, 2020 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Februarie 8, 2020 Dragii mei , voi reveni luni 😘🤗🤗 Link spre comentariu
johnalex Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 Dragii mei , voi reveni luni buna, Alice! cand ma poti programa? Link spre comentariu
flaviusss Reputație: -5 Postat Februarie 12, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 12, 2020 Degeaba revii de luni dacă ții telefonul închis Nu putem face programări altfel dacă nu îl TUI deschis și nu răspunzi 1 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2020 Partajează Postat Februarie 13, 2020 Degeaba revii de luni dacă ții telefonul închis Nu putem face programări altfel dacă nu îl TUI deschis și nu răspunziTu ai crezut ca revine pentru tine? 🤣 🤣 Are clienții ei, sigur are programări făcute.Programeazăte si tu pe PM, ce nu poți? Link spre comentariu
huskar26 Reputație: -1 Postat Februarie 14, 2020 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Februarie 14, 2020 Buna , ti am trimis un mesaj pe whatsapp dacă ești disponibilă mâine . Nu am mai fost pana acum as vrea sa incerc Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2020 Partajează Postat Februarie 16, 2020 Buna , ti am trimis un mesaj pe whatsapp dacă ești disponibilă mâine . Nu am mai fost pana acum as vrea sa incercBuna , ti am trimis un mesaj pe whatsapp dacă ești disponibilă mâine . Nu am mai fost pana acum as vrea sa incercDacă nu îți răspunde nu vrea clienți noi. Cred că eo fi frică și ei, mai lăsațio să răsufle ca e om si ea cît poate duce fata. Toți vreți la ea si la Adelina da mai lăsațile poate am si eu nevoie de ele. Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Februarie 17, 2020 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Februarie 17, 2020 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
essase Reputație: 32 Postat Februarie 17, 2020 Partajează Postat Februarie 17, 2020 Lasa ca stim noi astia fideli cat poate duce Alice...duce, duce pana ne aduce saptamAnal 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum