anisa_nisa Reputație: 87 Postat Mai 3, 2017 Oras:mioveni, arges Oras:mioveni, arges Postat Mai 3, 2017 Doamna draguta, 38 de ani ofer placeri vinovate si nevinovate domnilor generosi.... Se ofera.... - sex oral (protejat sau neprotejat) in functie de igiena - sex normal protejat - diferite alte fantezii in limita bunului simt - nu fac sex anal Tarife.....100 ron o finalizare 200 ron o ora. Program de lucru flexibil...daca nu raspund la telefon inseamna ca sunt ocupata si puteti reveni cu un telefon mai tarziu. 3
cyupyx Reputație: 89 Postat Mai 3, 2017 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Mai 3, 2017 Parca s a mai vorbit despre ea.cica ar fi de fapt cuplu.
anisa_nisa Reputație: 87 Postat Mai 3, 2017 Oras:mioveni, arges Oras:mioveni, arges Autor Postat Mai 3, 2017 Poate cu alta ocazie...pentru moment sunt suficiente pozele astea....
anisa_nisa Reputație: 87 Postat Mai 3, 2017 Oras:mioveni, arges Oras:mioveni, arges Autor Postat Mai 3, 2017 Da cyupyx la inceput am fost cuplu iar acum prestez doar eu....
cyupyx Reputație: 89 Postat Mai 3, 2017 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Mai 3, 2017 Am inteles,doar ca se zvoneste ca la intalniri vine si sotul....
anisa_nisa Reputație: 87 Postat Mai 3, 2017 Oras:mioveni, arges Oras:mioveni, arges Autor Postat Mai 3, 2017 Nu suntem acel cuplu de care se vorbeste....am citit si eu acele discutii si de aceea am hotarat sa imi fac cont aici pentru a clarifica aceste lucruri....eu prestez singura si nu vin insotita...si nu ma deplasaz la hotel....
supermax Reputație: 283 Postat Mai 3, 2017 Postat Mai 3, 2017 Sotul Razvan care avea si el cont pe forum nu locuieste tot in locatia unde prestezi?
anisa_nisa Reputație: 87 Postat Mai 3, 2017 Oras:mioveni, arges Oras:mioveni, arges Autor Postat Mai 3, 2017 Nu...de prestat o fac in alta locatie si nu acasa
anisa_nisa Reputație: 87 Postat Mai 3, 2017 Oras:mioveni, arges Oras:mioveni, arges Autor Postat Mai 3, 2017 Sper ca v-am lamurit in legatura cu locatia care nu este aceeasi cu cea unde locuiesc... nu fac deplasari la hotel...cei interesati de prestatia mea puteti incerca...si apoi va puteti spune parerea voastra in legatura cu decursul intalnirii.....nu cred ca are rost sa aruncam cu pietre in cineva pana nu vedem de ce anume este instare sa faca... 1
cyupyx Reputație: 89 Postat Mai 3, 2017 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Mai 3, 2017 In concluzie...a fost cineva la doamna?
intens Reputație: 1681 Postat Mai 3, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Mai 3, 2017 Poti sa ne spui ce inaltime si greutate ai?Multumesc!
anisa_nisa Reputație: 87 Postat Mai 3, 2017 Oras:mioveni, arges Oras:mioveni, arges Autor Postat Mai 3, 2017 169cm si 73kg.
anisa_nisa Reputație: 87 Postat Mai 3, 2017 Oras:mioveni, arges Oras:mioveni, arges Autor Postat Mai 3, 2017 Nu sunt fotomodel....ca orice alta femeie am si eu plusuri si minusuri....cred ca este normal.... 1
anisa_nisa Reputație: 87 Postat Mai 3, 2017 Oras:mioveni, arges Oras:mioveni, arges Autor Postat Mai 3, 2017 Dupa cum se vede si in pozele postate aici cred ca sunt destul de elocvente pozele.... 1
Vizitator elvisxxx80 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2017 Postat Mai 3, 2017 Sper ca v-am lamurit in legatura cu locatia care nu este aceeasi cu cea unde locuiesc... nu fac deplasari la hotel...cei interesati de prestatia mea puteti incerca...si apoi va puteti spune parerea voastra in legatura cu decursul intalnirii.....nu cred ca are rost sa aruncam cu pietre in cineva pana nu vedem de ce anume este instare sa faca...Buna si bine ai venit pe forum, tentante pozele ,totusi la hotel de ce nu te deplasezi? Banuiesc ca sotul sau cine este nu sta pitit prin vreo camera atunci cand tu prestezi nu? Eu unul sunt reticent sa vin la tine tocmai din cauza "partenerului" tau..la hotel a-si merge cu tine daca ai vrea )
pickammer Reputație: 12 Postat Mai 3, 2017 Postat Mai 3, 2017 arata foarte bine doamna,chiar merita incercata,dar problema e sa nu fie si sotul
anisa_nisa Reputație: 87 Postat Mai 3, 2017 Oras:mioveni, arges Oras:mioveni, arges Autor Postat Mai 3, 2017 Se pare ca voi nu intelegeti ceea ce am spus mai sus in legatura cu locatia.... 1
anisa_nisa Reputație: 87 Postat Mai 3, 2017 Oras:mioveni, arges Oras:mioveni, arges Autor Postat Mai 3, 2017 Daca cineva a fost la mine poate confirma ca nu a fost deranjat de nimeni....si poate spune cum s-a simptit....
supermax Reputație: 283 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 Si nu ai poze din noua locatie?Pozele sunt tot din cea veche...https://nimfomane.com/forum/topic/79209-cineva-care-a-fost/
anisa_nisa Reputație: 87 Postat Mai 4, 2017 Oras:mioveni, arges Oras:mioveni, arges Autor Postat Mai 4, 2017 Nu am facut poze in noua locatie...
cyupyx Reputație: 89 Postat Mai 4, 2017 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Mai 4, 2017 Sa intelegem ca nu te a vizitat nimeni care sa confirme serviciile tale....
anisa_nisa Reputație: 87 Postat Mai 4, 2017 Oras:mioveni, arges Oras:mioveni, arges Autor Postat Mai 4, 2017 Vizite am avut....dar probabil nu cei de pe acest site....
Postări Recomandate