larisssa Reputație: 8905 Postat Mai 4, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Mai 4, 2017 Cum sa zic eu...pnm... REALLY?!?!M-am distrat, e adevarat, citind , da' tot nu pricep DE CE?!?!?!( Si nu ma intreb de ce nu da @sp1nu limbi la curve, ca eu am asa un nas mare si fin si sunt sceptica, URBEA e mica, pasarelele ciripesc ) 2
larisssa Reputație: 8905 Postat Mai 4, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Mai 4, 2017 Double.post!Ptr @sp1nu - omule, urbe =oras, aduca e sinonim cu oras, adica urbea lui Ovidiu inseamna orasul lui Ovidiu, adica CONSTANTA!!!!!!!!!! 1
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 O kam dai di gard !!! )))))) Later edit: io fiind la tara...nu pria am semnal bun di net...asa ka raspund ku antarziere. Tu oi raspuns la antribarea mia antre timp, asa ka nui la rind raspunsu mieu. Dieci...asadar si prin urmare...dak nu poti sa baji mina an fok ka nivasta o vazut doar pulisica ta...atunsea tat topingu asta ii cam dat di gard. Nu ??? nu!Nu e dat de gard fraticule!pai hai sa iti explic,damezele noastre se fut cu 20 de barbati pe zii..hai 15 alea fara experienta.Pai tu compari sula cu prefectura?Damezele noastre fut intr-un an cat e Arena Nationala plina cu barbati.Si smekerul de tine se duce cu limba sa faca curat dupa mii de barbati
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 4, 2017 Si nu ma intreb de ce nu da @sp1nu limbi la curve, ca eu am asa un nas mare si fin si sunt sceptica, URBEA e mica, pasarelele ciripesc )Eeeeee nu da...da dal an lindicu mieu...da vria si iel sa fii interesant si sa nu recunoaska !!! ))))))) 1 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 4, 2017 nu!Nu e dat de gard fraticule!pai hai sa iti explic,damezele noastre se fut cu 20 de barbati pe zii..hai 15 alea fara experienta.Pai tu compari sula cu prefectura?Damezele noastre fut intr-un an cat e Arena Nationala plina cu barbati.Si smekerul de tine se duce cu limba sa faca curat dupa mii de barbatiTu oi fost la vrun meci pi arena nationala ? Oi vizut kum ti ia asaaa...ku fiori ? Da ia gandiestiti akumma sai pupi an pula pi tati baeti aia di colea ! Zi ka nui iexcitant !!! ))))))
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 Cum sa zic eu...pnm... REALLY?!?!M-am distrat, e adevarat, citind , da' tot nu pricep DE CE?!?!?!( Si nu ma intreb de ce nu da @sp1nu limbi la curve, ca eu am asa un nasmare si fin si sunt sceptica, URBEA e mica, pasarelele ciripesc )DE CE?ce?De ce nu dau limbi in pizda la damele de companie?sau de ce ciripesc pasarelele?
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 Tu oi fost la vrun meci pi arena nationala ? Oi vizut kum ti ia asaaa...ku fiori ? Da ia gandiestiti akumma sai pupi an pula pi tati baeti aia di colea ! Zi ka nui iexcitant !!! ))))))Vai de plm...cum dracu sa nu fie.Iti lasa gura apa cand te gandesti cate dute-vino au fost in pizda aia!
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 Ai dat la gaini?ai muls vacile?:)tot la tara e Ovidiu.Chiar de ce nu zici tu ca esti in vecinatatea bucurestiului?Ca plm sunt doar 250 de km.Foarte frumos poate fii si cartier al bucurestiului.pai no?Eu cedez, nu pot sa cred cât de prost poți fii!Unde am spus eu ca sunt din Ovidiu!? Dacă îmi arați, promit ca îți îndeplinesc o dorința. BTW, suntem vecini - stau la bloc I5! 1 4
victor24ct Reputație: -359 Postat Mai 4, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 4, 2017 Pana la urma mai mult ca sigur mananci saorma si visezi la functii de conducere la care sigur nu ai cum sa ajungi. CE PULA MEA PROBLEMA AI CU SHAORMA ??? 3 3
victor24ct Reputație: -359 Postat Mai 4, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 4, 2017 Pana la urma mai mult ca sigur mananci saorma si visezi la functii de conducere la care sigur nu ai cum sa ajungi. CE PULA MEA PROBLEMA AI CU SHAORMA ??? 1
larisssa Reputație: 8905 Postat Mai 4, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Mai 4, 2017 nu!Si smekerul de tine se duce cu limba sa faca curat dupa mii de barbatiWoooooW ! Suntem in 2017,in durerile mele! Vb lui guru, zici ca pula lasa cicatrici ca fierul inrosit! Ma' man...apa, sapun, d'astea normale...Si nu sar de cur in sus doar ptr ca sunt prostituata, pe de o parte te si inteleg. Daca curvele pe care le-ai platit se futeau cu cate 15-20 pe zi, ai gusturi cam ciudate dpmdv. Si iti inteleg frustarile, e normal sa ramai oarecum marcat! 5
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 CE PULA MEA PROBLEMA AI CU SHAORMA ???Cine dracu a zis ma ca are problema cu saorma?Salutare Victorash..de mult nu am mai purtat noi o discutie:))
larisssa Reputație: 8905 Postat Mai 4, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Mai 4, 2017 CE PULA MEA PROBLEMA AI CU SHAORMA ??? :) 1
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 WoooooW ! Suntem in 2017,in durerile mele! Vb lui guru, zici ca pula lasa cicatrici ca fierul inrosit! Ma' man...apa, sapun, d'astea normale...Si nu sar de cur in sus doar ptr ca sunt prostituata, pe de o parte te si inteleg. Daca curvele pe care le-ai platit se futeau cu cate 15-20 pe zi, ai gusturi cam ciudate dpmdv. Si iti inteleg frustarile, e normal sa ramai oarecum marcat!Pai si atunci de ce sari de cur in sus domnisoara?
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 WoooooW ! Suntem in 2017,in durerile mele! Vb lui guru, zici ca pula lasa cicatrici ca fierul inrosit! Ma' man...apa, sapun, d'astea normale...Si nu sar de cur in sus doar ptr ca sunt prostituata, pe de o parte te si inteleg. Daca curvele pe care le-ai platit se futeau cu cate 15-20 pe zi, ai gusturi cam ciudate dpmdv. Si iti inteleg frustarile, e normal sa ramai oarecum marcat!Domnisoara larissa.Ai auzit de Nae Nicolae?Plm nu esti prostituata esti coarda:)).Scuze de aluzie..era o gluma
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 WoooooW ! Suntem in 2017,in durerile mele! Vb lui guru, zici ca pula lasa cicatrici ca fierul inrosit! Ma' man...apa, sapun, d'astea normale...Si nu sar de cur in sus doar ptr ca sunt prostituata, pe de o parte te si inteleg. Daca curvele pe care le-ai platit se futeau cu cate 15-20 pe zi, ai gusturi cam ciudate dpmdv. Si iti inteleg frustarile, e normal sa ramai oarecum marcat!Domnisoara Larissa,dar de unde stii ca nu am fost si la tine?Poate am fost si am sa mai vin!Asta inseamna ca am gusturi ciudate?
larisssa Reputație: 8905 Postat Mai 4, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Mai 4, 2017 Nu sunt fan stand up comedy, mie imi place sa zambesc dintr-un motiv real, nu in acelasi timp cu o sala intreaga.2- serios, investeste intr-un DEX cand mai vrei sa te iei cu lumea, de cand e lumea si pamantul cea care ofera servicii sexuale contra unor.sume de bani(sau bunuri) se numeste prostituata !3- stiu ca ai fost...chiar vrei sa depanam amintiri? Toti au priceput , mai putin tu!Si 4- sar de cur in sus ca nu pot sa tac! Mai lipseste sa spui si ca toate prostituatele sunt largi in p*zda de la atata trafic! 3
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 Double.post!Ptr @sp1nu - omule, urbe =oras, aduca e sinonim cu oras, adica urbea lui Ovidiu inseamna orasul lui Ovidiu, adica CONSTANTA!!!!!!!!!!Nu am inteles,poti sa mai explici odata daca esti draguta?Adica Ovidiu e Constanta si Constanta e Ovidiu.Incurcate sunt caile domnului!
larisssa Reputație: 8905 Postat Mai 4, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Mai 4, 2017 Nu am inteles,poti sa mai explici odata daca esti draguta?Adica Ovidiu e Constanta si Constanta e Ovidiu.Incurcate sunt caile domnului!Sunt,da-ma dracu', sunt prea draguta chiar! Ovidiu e Ovidius, poetul exilat, ti-a spua si guru, beleste ochii prin Piata ovidiu, e ditai statuia, e simbol al orasului! Si piata, si Constanta si oraselul Ovidiu ii poarta numele! 1
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 Nu sunt fan stand up comedy, mie imi place sa zambesc dintr-un motiv real, nu in acelasi timp cu o sala intreaga.2- serios, investeste intr-un DEX cand mai vrei sa te iei cu lumea, de cand e lumea si pamantul cea care ofera servicii sexuale contra unor.sume de bani(sau bunuri) se numeste prostituata !3- stiu ca ai fost...chiar vrei sa depanam amintiri? Toti au priceput , mai putin tu!Si 4- sar de cur in sus ca nu pot sa tac! Mai lipseste sa spui si ca toate prostituatele sunt largi in p*zda de la atata trafic!Nu esti fan stand up.Dar stiai ca nae face stand up!Asa si care e problema ca exista curve?Mai nou ca sa para ceva mai frumos trebuie sa gasim sinonime la cuvintele vulgare!plm..prostituata este o curva.Corect?Pai nu stiu daca sunt toate largi in pizda.Inca nu am ajuns la toate!
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 Sunt,da-ma dracu', sunt prea draguta chiar! Ovidiu e Ovidius, poetul exilat, ti-a spua si guru, beleste ochii prin Piata ovidiu, e ditai statuia, e simbol al orasului! Si piata, si Constanta si oraselul Ovidiu ii poarta numele!Pana la urma Ovidiu e Constanta sau Constanta e Ovidiu.Daca Ovidiu e Constanta,si Constanta e Ovidiu.De ce nu se numeste Constanta Ovidiu si Ovidiu Constanta:)))
larisssa Reputație: 8905 Postat Mai 4, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Mai 4, 2017 Nu am inteles,poti sa mai explici odata daca esti draguta?Adica Ovidiu e Constanta si Constanta e Ovidiu.Incurcate sunt caile domnului!Sunt,da-ma dracu', sunt prea draguta chiar! Ovidiu e Ovidius, poetul exilat, ti-a spua si guru, beleste ochii prin Piata ovidiu, e ditai statuia, e simbol al orasului! Si piata, si Constanta si oraselul Ovidiu ii poarta numele! 1
larisssa Reputație: 8905 Postat Mai 4, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Mai 4, 2017 Vai!!!!!!Da! I'm out!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum