Sari la conținut

Limbi la curve

Vizitator sp1nu

Postări Recomandate

Vizitator sp1nu
Reputație: 0
Postat

Bai sa mor eu!oare atat de ..... sunteti incat sa nu va dati seama ca eu fac caterinca de voi?:))Pe bune!! 

Vizitator sp1nu
Postat

Vai!!!!!!

Gurule ..vezi ca te suna Brokerul de la bursa din China.Lasa dracu formul si raspunde

• Oras:Constanta
Postat

Spinule...asai ka ierai nivorbit di vro saptamina...doua ??? :)))))))

Vizitator sp1nu
Postat

Spinule...asai ka ierai nivorbit di vro saptamina...doua ??? :)))))))

Asai:))aveam chef de caterinca.Imediat le*am dat foc:))

Dar eu tot nu am inteles..poate nne rezolva Larissa ca de obicei.De ce se Numeste Constanta -Constanta si Ovidiu -Ovidiu..De ce nu e invers?ca doar e statuia puli in piata ovidiu.Normal era ca sa se numeasta Ovidiu.Nu?ca doar e statuia lu ovidiu in Constanta.

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

Stau si ma minunez,sincer iti zic.Pe siteul asta toti sunt gandaci de birou.Toti lucreaza in fata calculatorului,toti sunt directori,project manageri plm.Nu ma laud eu cu ce functie am eu,nici pe tine nu te-am intrabat.Dar vad ca iti place sa iti sugi pula singur.Toti aveti aere de oameni intelingenti in spatele tastaturii,chiar crezi ca te pune intr-o pozitie mai buna ca scrii povestiri de adormit copii aici?Asta doar imi consolideaza ideea ca cine se scuza se acuza.Pana la urma mai mult ca sigur mananci saorma si visezi la functii de conducere la care sigur nu ai cum sa ajungi.

bla bla bla...pot scrie mult si bine.Dar in fine concluzia e ca esti un smeker care lucreaza la birou si castiga mii si mii de euro doar cu creierasul ala mic al tau.Muncind 7-8 ore pe zi.Plm,daca ar fii sa punem toti botul la cate auzim pe forumul asta,toata Constanta ar lucra numai in corporatii si la birouri,mai ceva ca pe Wall Street. Te-am pupat si vise placute

Marinare, acum numa` sa-ntre noi. Tu zici ca lucrezi pe vapor, pai bine dar poti sa fi si hamal....ca doar nu vei fi fiind ´....stii ceva? Trimite-ne o poza intr-un sacou cu epoleti d-aia auriti Btw.

ai o semnatura destul de ambugua....daca si ginecologii castiga bani din...pula...offf ce natie de pederasti mai suntem :))

No ofense dar esti simpatic, daca tot esti "valet" d-ala pe vas de croaziera, inseamna ca ai putea scrie din fiecare port din lume cate-o recenzie....deh....internetul bata-l vina, ca balta e mare :))

• Like 2
Postat

De ce se Numeste Constanta -Constanta si Ovidiu -Ovidiu..De ce nu e invers?ca doar e statuia puli in piata ovidiu.Normal era ca sa se numeasta Ovidiu.Nu?ca doar e statuia lu ovidiu in Constanta.

Mda. Cind ai driptate ai...cie lindicu mieu !!!

Da dak tat batiem cimpii...dice ii zise la pula pula si nu ii zise pizda ? Si cind termini ku aia...rizolva si pasta: dice ii zise la pizda pizda cind ar putia sai zik pula ???

;)

Vizitator sp1nu
Postat

Marinare, acum numa` sa-ntre noi. Tu zici ca lucrezi pe vapor, pai bine dar poti sa fi si hamal....ca doar nu vei fi fiind ´....stii ceva? Trimite-ne o poza intr-un sacou cu epoleti d-aia auriti Btw.

ai o semnatura destul de ambugua....daca si ginecologii castiga bani din...pula...offf ce natie de pederasti mai suntem :))

No ofense dar esti simpatic, daca tot esti "valet" d-ala pe vas de croaziera, inseamna ca ai putea scrie din fiecare port din lume cate-o recenzie....deh....internetul bata-l vina, ca balta e mare :))

Cumetre,pe bune?Daca eram ospatar aveam timp de futut pe forum?Daca eram ospatar faceam contracte de 2 luni?Hai zi sa mori tu ca asa e!Sunt ospatar,barban,bucatar.Nu vrei sa iti fac poza si la coitze?Hai ca o sa imi fac special pt tine poza cu epoletii direct pe coaie sa vezi si tu.

Vizitator guru_
Postat

Prostule care ești prost, când îți cade fisa vorbești de caterinca. Pana una alta când mai folosești pula la cazul genitiv, mai pune-i un "i"!

Mai ia o tema se caterinca: dacă Constanta este Tomis dar l-a ținut pe Ovidiu, tu cum te numești ca locuitor al acestei hrube in care stai (atenție hrube nu este egal cu urbe)!

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator guru_
Postat

editat.

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator guru_
Postat

Editat.

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator sp1nu
Postat

:slap2  :slap2  :slap2 vai pula mea!hai sa iti desenez ce inseamna semnatura mea.Ok..esti pregatita?Deci: (doua puncte) curvele castiga bani cu pizda.Corect?ca se fut pe bani!Ginecologii castiga bani tot cu pizda!Ca le consulta!Priceput?

Vizitator guru_
Postat

Câștiga Din pizda...doar dacă nu sunt de genul feminin și își pun și ele pizda la treaba.

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator sp1nu
Postat

Prostule care ești prost, când îți cade fisa vorbești de caterinca. Pana una alta când mai folosești pula la cazul genitiv, mai pune-i un "i"!

Mai ia o tema se caterinca: dacă Constanta este Tomis dar l-a ținut pe Ovidiu, tu cum te numești ca locuitor al acestei hrube in care stai (atenție hrube nu este egal cu urbe)!

intelectualule...in pula mea e prea greu pt tine sa vezi ca am vb cu tine doar la misto!in pula mea de capcaun!:))

Vizitator sp1nu
Postat

Tu pana la urma unde stai ma?te-ai laudat ca stai la tara.Acum o arzi cu mucii in par,ca si Ovidiu e Constanta ca e statuia lu` pula mea in piata Ovidiu.Ba ca stai la i5.ba ca dai la gaini!Ba ca esti access gate project manager.Iti dau un sfat.Dute in fata oglinzii si dati 2 palme si ai sa vezi ca iti revii!

Vizitator sp1nu
Postat

Tu pana la urma unde stai ma?te-ai laudat ca stai la tara.Acum o arzi cu mucii in par,ca si Ovidiu e Constanta ca e statuia lu` pula mea in piata Ovidiu.Ba ca stai la i5.ba ca dai la gaini!Ba ca esti access gate project manager.Iti dau un sfat.Dute in fata oglinzii si dati 2 palme si ai sa vezi ca iti revii!

Vizitator guru_
Postat

Ok, cif! Roger! Ești tare caterincos! Acum am înțeles.

Mai mult îmi doresc sa te cunosc personal sa ma distrezi și mai mult de atât!

Când ajungi acasă sa mergem cu vaporașul pe insula Ovidiu ( pula mea, are și insula asta), la o bere și multa caterinca!?

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator guru_
Postat

Editat.

Ma fut in forumul tai pisicule.

De când permiți accesul la toți prostii, forumul funcționează precum ei.

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator sp1nu
Postat

Vizitator sp1nu
Postat

Zii di masa Spinule ! Hai...fi ambetios. :)))))

eee plm cumetre o fortezi si tu !:))

Vizitator sp1nu
Postat

Editat.

Ma fut in forumul tai pisicule.

De când permiți accesul la toți prostii, forumul funcționează precum ei.

Il doare la basca pe pisicutu ala de tine.Sincer..nici acolo.Ce treaba are el ca am deschis eu un topic si tu ca guvidele o iei din toate pozitiile?e vina lui ca esti tu de la tara?Sincer acum

Vizitator sp1nu
Postat

Ok, cif! Roger! Ești tare caterincos! Acum am înțeles.

Mai mult îmi doresc sa te cunosc personal sa ma distrezi și mai mult de atât!

Când ajungi acasă sa mergem cu vaporașul pe insula Ovidiu ( pula mea, are și insula asta), la o bere și multa caterinca!?

Pai stai linistit cumetre,doar ai zis ca stai la I5,nu?

Vizitator sp1nu
Postat

Domnul meu,unde am varsat eu coaiele tu nici nu stii sa arati pe harta!

Postat

Marinare, nu-ti voi raspunde la provocari, nu la modul asteptat, asta ar insemna sa ma cobor la un nivel care nu exista.

1.nici eu nu fut pe forum...ca nu e Bordel online( sintagma ta e ....intelege icine ce vrea)

2.nici pe departe nu aveam intentia de a te jignii cumva....acum poate ca mi-am schimbat parerea.

3.Valet inseamna dupa parerea ta doar ospatar? (vezi ca scrie-n carti)

4. Unde-ti varasi tu pretioasele oua este fucking neinteresant...s-acu pa limab ta... : Tu crezi ca esti singurul care e ejaculat pe unde nu-si poate nimeni imagina??

5. Curvele fac bani din pula. ginecologii dupa cum ai scris tu tot asa. So pls, nu te mai vaita ca exista prosti p.aici.I

iN CONLUZIE, daca esti hamal e o munca si e respectabila, daca esti un soarece de birou prin port tot asa....dar poze cu coitele tale, fa-le si pune-le pe forum...poate ca tu vei fute ceva PE FORM.

• Like 1

Vizitator sp1nu
Postat

Marinare, nu-ti voi raspunde la provocari, nu la modul asteptat, asta ar insemna sa ma cobor la un nivel care nu exista.

1.nici eu nu fut pe forum...ca nu e Bordel online( sintagma ta e ....intelege icine ce vrea)

2.nici pe departe nu aveam intentia de a te jignii cumva....acum poate ca mi-am schimbat parerea.

3.Valet inseamna dupa parerea ta doar ospatar? (vezi ca scrie-n carti)

4. Unde-ti varasi tu pretioasele oua este fucking neinteresant...s-acu pa limab ta... : Tu crezi ca esti singurul care e ejaculat pe unde nu-si poate nimeni imagina??

5. Curvele fac bani din pula. ginecologii dupa cum ai scris tu tot asa. So pls, nu te mai vaita ca exista prosti p.aici.I

iN CONLUZIE, daca esti hamal e o munca si e respectabila, daca esti un soarece de birou prin port tot asa....dar poze cu coitele tale, fa-le si pune-le pe forum...poate ca tu vei fute ceva PE FORM.

:slap2  :slap2  :slap2  :slap2 altu care sufera!Voi doi este surori?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...