ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 4, 2017 Io scot fata la o saorma, ciei driept ku di tăti...ka doar noi fi tiganca la iextra sos...o plimb o leaca ku caleasca fermecata...si cit ai zisi "poca biliboca" ie ku lindicu pi git !!! )))) Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 4, 2017 Si nişi makar nui arat poze ku cardu !!! ))))) 1 Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Io scot fata la o saorma, ciei driept ku di tăti...ka doar noi fi tiganca la iextra sos...o plimb o leaca ku caleasca fermecata...si cit ai zisi "poca biliboca" ie ku lindicu pi git !!! ))))Eu merg la restaurante bune dl meu,nu duc fata la saorma.Cred ca e satula de saorma.frumos un vin bun.Piept de rata cu piure de trufe.Nu asa orice kkt,ca doar trebuie sa impresionam fata! Link spre comentariu
aleajactaest Reputație: 88 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Bai spinule ai grija la prima întâlnire cu buzata din Medgidia sa nu o iei pe cocoasa și sa rămâi și fără diurnele pe doua luni. 1 2 Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Bai spinule ai grija la prima întâlnire cu buzata din Medgidia sa nu o iei pe cocoasa și sa rămâi și fără diurnele pe doua luni.stai linistit,ca nu mor cai cand vor caini Link spre comentariu
aleajactaest Reputație: 88 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Auzi spinule, nu ne mai încânți și pe noi cu poze din timpul croazierelor tale? BTW, acum ești fumat? 2 Link spre comentariu
aleajactaest Reputație: 88 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 stai linistit,ca nu mor cai cand vor cainiS-ar putea să moară caii când vor peștii! 1 2 Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Auzi spinule, nu ne mai încânți și pe noi cu poze din timpul croazierelor tale? BTW, acum ești fumat?Nu sunt fumat cumetre:)),sunt stand by avem manevra in 2 ore de intrare la Curacao.Vrei o poza? Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 S-ar putea să moară caii când vor peștii!Niet,nu se poate!Iti garantez eu Ps.acum cum imi este si norocul:)) Link spre comentariu
aleajactaest Reputație: 88 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Nu sunt fumat cumetre:)),sunt stand by avem manevra in 2 ore de intrare la Curacao.Vrei o poza?Așa te vreau spinule, baga poze și aici și fetei din Medgidia. Link spre comentariu
aleajactaest Reputație: 88 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Auzi spinule, circula niște bârfe despre tine pe privat Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Așa te vreau spinule, baga poze și aici și fetei din Medgidia.Fata nu are nevoie de poze Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Auzi spinule, circula niște bârfe despre tine pe privat pfff..iauzi.De aia am eu cosmaruri noaptea ca circula barfele:)) Link spre comentariu
aleajactaest Reputație: 88 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 pfff..iauzi.De aia am eu cosmaruri noaptea ca circula barfele:))Pai dacă ar fi adevărate ar cam fi nasol pentru tine. O bârfă, totuși nevinovată, spune că ai cam avea trăsături foarte feminine Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Pai dacă ar fi adevărate ar cam fi nasol pentru tine. O bârfă, totuși nevinovată, spune că ai cam avea trăsături foarte feminine hai sa iti zic ceva!dar nu mai spui la nimeni.ok?Tu nu ai de unde sa stii daca circula sau nu vorbe in privat.Pt ca nu ai acces la privat:)) Link spre comentariu
aleajactaest Reputație: 88 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Niet,nu se poate!Iti garantez eu Ps.acum cum imi este si norocul:))Pai norocul tău ar fi să scapi doar cu diurnele luate. Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Pai dacă ar fi adevărate ar cam fi nasol pentru tine. O bârfă, totuși nevinovată, spune că ai cam avea trăsături foarte feminine Aaaa..si cine plm esti tu?de ma tot lingi pe cur? Link spre comentariu
aleajactaest Reputație: 88 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 hai sa iti zic ceva!dar nu mai spui la nimeni.ok?Tu nu ai de unde sa stii daca circula sau nu vorbe in privat.Pt ca nu ai acces la privat:))Hai să îți zic eu ceva, dar sa spui la toți.. Ești naiv, asta ca să fiu elegant în exprimare. Bai berbecule, de clone ai auzit Link spre comentariu
aleajactaest Reputație: 88 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 pfff..iauzi.De aia am eu cosmaruri noaptea ca circula barfele:))Și încă o bârfă nevinovată spune că ai un păr frumos 😂 Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Hai să îți zic eu ceva, dar sa spui la toți.. Ești naiv, asta ca să fiu elegant în exprimare. Bai berbecule, de clone ai auzit Tu ai ridicat 2 degete sus cand ai ceva de spus?De ce vorbesti neintrebat?vrei sa te las repetent?pai tu cu glume deeastea vii la mine ma?mai mult ma superi ca ai vrut sa spui si tu ceva interesant.Si chiar nu a fost.Macar daca aveam cu cine sa ma lupt! Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Și încă o bârfă nevinovată spune că ai un păr frumos Esti nevinovat si plictisitor.Sincer iti zic,mai cheama 2 ca tine sa am cu cine sa ma lupt in idei.Tu esti slab dotat la capitolul caterinca.Cred ca ai lipsit la ora aia! Link spre comentariu
aleajactaest Reputație: 88 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Auzi spinule, nu ar fi mai bine sa ne împărtășești tu una din escapadele tale amoroase din timpul croazierelor tale, asa cum făceai cu ceva timp în urmă? Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Auzi spinule, nu ar fi mai bine sa ne împărtășești tu una din escapadele tale amoroase din timpul croazierelor tale, asa cum făceai cu ceva timp în urmă?Si nu ai vrea sa te tin pe picioare sa te leagan ushor pana adormi? Link spre comentariu
aleajactaest Reputație: 88 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Esti nevinovat si plictisitor.Sincer iti zic,mai cheama 2 ca tine sa am cu cine sa ma lupt in idei.Tu esti slab dotat la capitolul caterinca.Cred ca ai lipsit la ora aia!S-ar putea să fiu slab la caterincă, nu te contrazic, dar ce caterincă ar ieși dacă ar da drumul fetele (curvele cum le numești tu) la bârfe despre tine în spațiul public. 😠1 2 Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Și încă o bârfă nevinovată spune că ai un păr frumos Dovada ca nu esti dotat la capitolul caterinca.Daca nu ai observat ,eu pot purta o discutie cu domnia ta si fara sa apelez sa inchipuiri despre cum arati tu !as putea vorbii pana maine si sigur nu o scoti la capat cu mine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum