aleajactaest Reputație: 88 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 Spinule, ai început sa te enervezi... Alea jacta est!
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 S-ar putea să fiu slab la caterincă, nu te contrazic, dar ce caterincă ar ieși dacă ar da drumul fetele (curvele cum le numești tu) la bârfe despre tine în spațiul public. Bai omule ma.tu chiar crezi ca eu ma daca ma duc la curve,am un tricou imprimat cu cine sunt eu?
aleajactaest Reputație: 88 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 Bai omule ma.tu chiar crezi ca eu ma daca ma duc la curve,am un tricou imprimat cu cine sunt eu?Nu bai berbecule. Ai obiceiul sa te dai mare în fața fetelor și mai scapi câte doi, trei porumbei în ceea ce te privește. 1 2
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 Nu bai berbecule. Ai obiceiul sa te dai mare în fața fetelor și mai scapi câte doi, trei porumbei în ceea ce te privește.Gresit domnul meu,nu stie nimeni cine sunt.
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 Voiaj plăcut spinule.Merci frumos,Bafta
cristi bug Reputație: 1060 Postat Mai 4, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Mai 4, 2017 Faimosii nostri confrati curvari si limbisti.Adica dati limbi la curve pe unde au trecut mii si mii de puli.Nu e mai simplu sa puneti anunt pe curvasaraia asta de forum ca sugeti puli ?poate fac eti si un ban de o bere! Pai inseamna ca in categorie intra si actorii xxx care le dau limbi actritelor unde au intrat mii de puli si aia se fut fara prezervativ. 1 2
cristi bug Reputație: 1060 Postat Mai 4, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Mai 4, 2017 Bai las`o dracu de treaba.Asta ar fii culmea sa platesc sa dau limbi in pizda:)).Pe bune,pula mea daca vreau sa dau limbi am acasa la nevasta! Eu acum cativa ani am renuntat pt 2 nr la un nr ca sa dau limbi la o blonda si nu mi-a parut rau. 1 2
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 4, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 4, 2017 Mii ami plasi di voi astia vierzi, ka va dati bulini di rosu reciproc...va plinjiti di Pisicu ka nui triaba acilea...da di dat ii dati bani !!! Ie misto triaba aista. )))))) Back ontoping...Codulie...tu dai mah linbi ??? da!dracii le ia!)) 1
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 Eu acum cativa ani am renuntat pt 2 nr la un nr ca sa dau limbi la o blonda si nu mi-a parut rau.foarte bine domnu bugu,fiecare cu deciziile lui.
cristi bug Reputație: 1060 Postat Mai 4, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Mai 4, 2017 Citisem acum cativa ani un articol in care 50 Cent spunea daca ai 25 ani si inca practici cunnilingus mai bine te-ai sinucide
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 Citisem acum cativa ani un articol in care 50 Cent spunea daca ai 25 ani si inca practici cunnilingus mai bine te-ai sinucide stie el ce stie.zic
cristi bug Reputație: 1060 Postat Mai 4, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Mai 4, 2017 vai pula mea!hai sa iti desenez ce inseamna semnatura mea.Ok..esti pregatita?Deci: (doua puncte) curvele castiga bani cu pizda.Corect?ca se fut pe bani!Ginecologii castiga bani tot cu pizda!Ca le consulta!Priceput? Mai castiga si din extra futut. Prietenii stiu de ce 2
cristi bug Reputație: 1060 Postat Mai 4, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Mai 4, 2017 bai sa mor daca am inteles ceva!!in topicul Limbi la curve se dezbate ce e Ovidiu si ce e Constanta, shaworma, epoleti?on topic: eu merg pe principiul: spalata e ca si noua! deci daca intr-o zi sunt clientul nr 11, sau sunt primul, e acelasi lucru. dushul obligatoriu din parte ambelor parti apoi oral/limbi la greu!!daca avem "principii", excludem gfe-ul cand mergem la curve! nu sex oral, nu fk (ca fata a supt pula si nu trebuie sa pup eu in pla tot orasul), nu nimik! prezervativul, 250 ml gel sa putem invinge forta de frecare si sex la blana! apoi ne vaitam ca "aia" a stat ca o vaca si intreba daca mai am mult pana termin!repet, eu merg pe principiul Spalata e ca noua! Eu unul inca astept sa iau de sotie o virginica, dar m-as multumi si cu o gipsy 1 2
cristi bug Reputație: 1060 Postat Mai 4, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Mai 4, 2017 Ete aici cumetre 19 ani din medgidia!Mai zii ceva?m-am inteles cu ea la 500 de euroi pe luna pt distrabalare.Incepe la toamna facultatea in Constanta asa ca...am de munca.Poate ii inchiriez apartament aproape de mine sa nu ma deplasez prea multPS.poza este de pe badoo..asa ca sa nu aud tipete Ai noroc gagica arata bine. Am vizitat si eu de 2 ori o blonda ochelarista 2
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 Ai noroc gagica arata bine. Am vizitat si eu de 2 ori o blonda ochelarista cumetre am gasit una de 18 ani.circuit inchis,300 ora zice ea.Fata face ocazional,am nr de tel.:)am vazut 2 poze cu ea ,pare super
o2 lentila Reputație: -428 Postat Mai 4, 2017 Oras:around Oras:around Postat Mai 4, 2017 spioane , baga prietene si tu o poza de la wilhelmstad, ca mi s-a facut dor de curacao , doar ce mi-a trecut bronzul de cind fusei pe-acolea. 1
victor24ct Reputație: -359 Postat Mai 5, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 5, 2017 In general mi-am cam bagat pula in forum si discutiile astea tembele care se desfasoara pe aici. Dar totusi am lecturat acest topic si concluzia este ca un procent imens de confrati curvari sunt misogini maxim. 2 3
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Mai 5, 2017 Postat Mai 5, 2017 Nuvamaicertati.Va lamuresc acu".Barbatul care n-a dat limbi si femeia care n-a supt pula = au trait degeaba . ( bonus: cine n-a facut laba si femeia cara n-a bagat tubul de sampon in pisda ) 5 6
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 5, 2017 Postat Mai 5, 2017 spioane , baga prietene si tu o poza de la wilhelmstad, ca mi s-a facut dor de curacao , doar ce mi-a trecut bronzul de cind fusei pe-acolea.Hai noroc lentila,o bere rece de la terasa
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 5, 2017 Postat Mai 5, 2017 In general mi-am cam bagat pula in forum si discutiile astea tembele care se desfasoara pe aici. Dar totusi am lecturat acest topic si concluzia este ca un procent imens de confrati curvari sunt misogini maxim.Adevarat graiesti victorash!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 5, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 5, 2017 DAmiati linbi ku tatii !!! ))))))
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 5, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 5, 2017 Dăti dreaq Babaiule ka io nus asa grasa !!! )))))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum