Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 Pareri despre siteurile astea 2 are cineva?a reusit cineva sa futa sau macar sa iasa la un suc?Mi-am facut cont pe badoo.E interesant,multe pizde in cautare acolo.Trebuie sa ai rabdare si mult timp liber.Acum am si rabdare si mult timp liber.Inca vreo 2 luni asa ca am intrat pe treaba.am agatat vreo 3 bucati.Una maritata din km 4-5,dupa multe discutii cu ea cand vina acasa urmeaza sa ne intalnim.Asa zice ea ca e maritata..plm ce sa zic.Eu vorbeam cu ea si soldatul dormea in pat langa ea.Cica lucreaza la un nonstop prin km4-5Alta o pustoaica de 19 ani..super buna frate.Cu niste buze de nota 10,ea e din Medgidia.Am discutat vreo 2 sapt pe chat.Pana la urma i-am zis ca sunt insurat sia zis ca nu o deranjeaza atata timp ca ea este "tratata" bine.intr-un final am dat cartile pe fata si am ajuns la un pret de 500 de euroi pe luna pt distractia ei amoroasa.Sa vedem ce iese cand ajung acasa Pe caut sponsor.ro.Slab de tot..am discutat cu vreo 3.2 Grase care se fut din placere si una cu care am ajuns la 200-300 de lei pe noapte.
bagabontzii99 Reputație: -402 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 De badoo am auzit dar nu l am folosit... mai e si tinder dar tot asa nu am folosit ... 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 4, 2017 Moi sint si restauranti, cafeneli, moluri, magazini. 2 1
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 Moi sint si restauranti, cafeneli, moluri, magazini. Lipsa te timp fratioare!La restaurante si astea ma duc cu nevasta !
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 4, 2017 Las ka nivasta se dusi si cind iesti tu plicat. )))) 3 1
cristi bug Reputație: 1153 Postat Mai 4, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Mai 4, 2017 Pai de asta nu m-au lasat ai mei sa ma fac navigator,dar inca nu e timpul pierdut!
santo888 Reputație: 339 Postat Iunie 1, 2017 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Iunie 1, 2017 Moi sint si restauranti, cafeneli, moluri, magazini. Îmi aduc aminte de vremurile în care prin Irish pub umblau nevestele de navigatori cu covrigi în coada.. 3
corsar Reputație: -301 Postat Iunie 1, 2017 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Iunie 1, 2017 Îmi aduc aminte de vremurile în care prin Irish pub umblau nevestele de navigatori cu covrigi în coada..
geone Reputație: -476 Postat Iunie 4, 2017 Oras:Abc Oras:Abc Postat Iunie 4, 2017 Badoo e o saracie, pe Tinder in schimb am prins cateva gagici misto. 6
adrian2017 Reputație: 242 Postat August 11, 2017 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Postat August 11, 2017 Toate alea vechi. 1 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum