Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

vai ce bine arati dar pune si pula sa o vedem te pup

Nu ai sa vezi poze xxx cu mine :) cine vrea vine si ma descopera :*

Inca nu sunt in tara.:*

Postat

Nu ai sa vezi poze xxx cu mine :) cine vrea vine si ma descopera :*

Inca nu sunt in tara. :*

ok scuze de intrebare da vreau sa te vad cind vi in tm? te pup

• Oras:timisoara
Postat

Se vede de la o posta ca e falsa. Nu exista asa ceva in RO . Plus ca e femeie, uita-te la poza 2

Mersi .... sti cum se zice speranta moare ultima ...arata a femeie ... dar si alea la care speram arata la fel asa ca ... mersi oricum :P

• Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

Care plm.e treaba cu Timisoara?Vad ca multe bunaciuni se cuibaresc acolo.O fi vreun El Dorado, Timisoara aia sau banatenii sunt cei mai inraiti consumatori ai genului?De exemplu in Cluj, un oras peste Timisoara e jale...Nimic!In cel mai bun caz niste gay travestiti si ridicoli...

Postat

Un alt anunț dat de Lambrino V-am pupat si spor la căutat de anunțuri reale nu de fake-uri

anunturi reale neoi nu sunt  .... din pacate ... cel putin nu in Timisoara .... dar ma distreaza consecventa cu care se publica cele fake :P

Vizitator brunetel
Reputație: 0
Postat

Confirm ca e reala chiar arata mai bine decat in poze. Am fost la ea in cj merita incercat.

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna tuturora!am deosebita placere de a vizitaTimisoara pentru a va indeplini fanteziile celor care nu au avut ocazia sa si le satisfaca, cu o adevarata shemala insa acum vi se ofera acesta oportunitate,asa ca profita de acest moment...sunt disponibila 10-23 Noiembrie in Timisoara pot fi contacta la 0720762538.Va astept cu drag!!!

Postat

Confirm ca e reala chiar arata mai bine decat in poze. Am fost la ea in cj merita incercat.

Postat

http://m.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/lolatransexuala-blondinala-timisoara-noua/7b0e63717b6d665e.html

Am sunat, mi-a răspuns o voce plictisita si a zis ca 200 RON ședinta in zona Traian doar după 12 noaptea.

A fost cineva?

In cazul de fata se vede cu ochiul liber ca e vorba de un travestit... Vis a vis de poze, par a fi reale, insa asta nu pot garanta. Totusi poti sa o vizitezi, sa confrunti pozele cu realitatea si apoi sa informezi mai departe.

Va pup :*

Postat

In cazul de fata se vede cu ochiul liber ca e vorba de un travestit... Vis a vis de poze, par a fi reale, insa asta nu pot garanta. Totusi poti sa o vizitezi, sa confrunti pozele cu realitatea si apoi sa informezi mai departe.

Va pup :*

Poate poate  :P tu pe cand pe la noi ?  :kiss3

Postat

Buna, locația mea se afla pe Tudor Vladimirescu nr 1 in spatele catedralei si mai sunt de gasit in Timișoara azi si luni.... marti voi fi plecata deja la Buc.Mi a facut deosebita placere de a intra in contact cu persoanele din Timișoara... Sunteti niste oameni deosebiți in afara ca respectați codul bunelor maniere .Va multumesc o duminica placuta !

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...