Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Deci cunosti fata cu nr de telefon am sa dau in judecata pe ea pentru deranj ....vrei sa vb suna 0725650204

In primul rand nici nu am verificat numarul de telefon, nici nu intentionez, si problemele tale cu cei/cele cu care interactionezi nu cred ca ne privesc...pe mine una clar nu intereseaza "razboaiele" altora...

P.S. Eu nu o sa te sun... nu am nici un motiv, doar mi-am expus o parere vis~a~vis de afirmatiile tale...

Succes pe mai departe si toate cele bune!

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Earth
  • Oras:Earth
Postat

Nu va bateti capul cu aceasta sandra266,cred ca e un cont fake,facut asa aiurea de vreun labar trist ce vrea sa se bage in seama...si dupa cum macelareste limba romana,e clar ca e si neuron singuratic cu 4 clase...e trist si patetic ca mai exista astfel de specimene...

• Like 1
Postat

Nu va bateti capul cu aceasta sandra266,cred ca e un cont fake,facut asa aiurea de vreun labar trist ce vrea sa se bage in seama...si dupa cum macelareste limba romana,e clar ca e si neuron singuratic cu 4 clase...e trist si patetic ca mai exista astfel de specimene...

Adevarul e ca de mult nu a mai fost circ pe topicul de Timisoara... :P

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

pana pe data de 18  oct .. voi fin in buc ... pe 19 plec din tara

Andreea arati extraordinar, te-as suge ore intregi. Mai pleci prin tara? Te pup

Nu prin tara ci din tara :).  Cel putin asa a spus pe topicul ei.

Postat

E reala. Activează in Germania si vine ocazional in TM. Are locație in Lipovei. Activa/pasiva arată foarte bine si in realitate. Anul trecut am fost la ea, 200 RON/nr, însă ca si punct slab GFE 0. Face ce zici tu însă vrea sa scape cât mai repede de tine. Poate nu i-a plăcut de mine.

Poți încerca odată.

E foarte curată!

• Oras:timisoara
Postat

buna da e reala spre deosebire de ce e pe publi24 e reala 100%

Multumesc de informatie trans_andreea , am observat ca mai nou pe publi24 e plin de transexuale siliconate :)))) asta pana ajungi la locatie si vezi ca si-au pierdut silicoanele ...in fine ...te pup  :kiss3

Postat

Multumesc de informatie trans_andreea , am observat ca mai nou pe publi24 e plin de transexuale siliconate :)))) asta pana ajungi la locatie si vezi ca si-au pierdut silicoanele ...in fine ...te pup  :kiss3

ptr putin da asa e plin de Anunturi false pe publi24 da asta e ai dreptate si-au pierdut siliconele pe temiri unde :))

Postat

da logic ca pot ejacula ptr ca nu fac tratament hormonal  si pot ejacula :P :)

trans_andreea imi poti spune te rog ce inaltime ai ? .... mersi  :kiss3

Postat

in TM din pacate noutatile sunt raritati .. se intampla de vreo 2-3 ori pe an si tin cateva zile

Postat

in TM din pacate noutatile sunt raritati .. se intampla de vreo 2-3 ori pe an si tin cateva zile

Cum asa? Eu revin de mai multe ori pe an si mereu sunt noua draga casiusro :P :*

Postat

Cum asa? Eu revin de mai multe ori pe an si mereu sunt noua draga casiusro :P :*

Tu esti de-a casei deja :) :*

Ma refeream la persoane noi care nu au mai fost sau au fost foarte rar in TM.

• Like 1

• Oras:OTOPENI .
  • Oras:OTOPENI .
Postat

Cand voi ajunge in tara voi incerca sa ajung iar la timisoara sper sa nu patesc ca radul trecut . Uite ca e libera casa .si apoi .. uite ca nu se mai elibereaza

post-110448-0-21431500-1446030634_thumb.jpg

post-110448-0-61243600-1446030648_thumb.jpg

post-110448-0-12903300-1446030693_thumb.jpeg

post-110448-0-32525700-1446030710_thumb.jpeg

post-110448-0-93242700-1446030730_thumb.jpeg

post-110448-0-41064000-1446030745_thumb.jpeg

post-110448-0-70853100-1446030773_thumb.jpeg

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...