Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Buna! Sunt bisexual, daca cineva este interesat sa ne satisfacem reciproc sa imi lase un mesaj.

Multumesc!

• Oras:Timisoara
Postat

Da' tu esti obositor rau, zau de nu. Esti bipolar? Ai perioade de liniste dupa care iti amintesti ca ai cont aici si incepi sa comentezi de unul singur la toate comentariile. Du-te la o plimbare prin parc sau cu vaporasul ca e vreme faina si lasa-ne pe noi sa purtam discutii serioase

Postat

da cine ti-o zis tie ca tu porti discutii serioase?ma faci sa rad am dreptul sa comentez ca multi altii de aici ,ca ce e aici te doare mintea esti cumva stapanul site-ului si nu stiu?vezi lungul nasului

Poti sa te ducila plimbare cu prietenii tai din parcul botanic :)

Si de comentat n-ai decat sa comentezi, nu vezi ca toata lumea te ignora? Vorbesti de unul singur numai sa te afli in treaba

Postat

Transexuala Cristina Top Blondina pofticioasa reala oral anal dip versatila 

a fost cineva la ea ?

Link?

• Minus 3
Postat

Ultima poza e reala si e la fel de transexuala ca si tine, daca intelegi ideea ;) ... cu ceva pagini in urma am mai lamurit pe cineva despre ce si cum se intampla la ea in casa. Inainte avea locatia undeva pe la Baba dochia acum si-a mutat taraba undeva prin Dacia daca nu ma insel... succes!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ultima poza e reala si e la fel de transexuala ca si tine, daca intelegi ideea ;) ... cu ceva pagini in urma am mai lamurit pe cineva despre ce si cum se intampla la ea in casa. Inainte avea locatia undeva pe la Baba dochia acum si-a mutat taraba undeva prin Dacia daca nu ma insel... succes!

Hah, am inteles ce vrei sa spui. Mersi mult de recenzie. Probabil te voi suna pe tine, luni. Daca mai esti cumva prin Timisoara !

Postat

Hah, am inteles ce vrei sa spui. Mersi mult de recenzie. Probabil te voi suna pe tine, luni. Daca mai esti cumva prin Timisoara !

Doar ce am ajuns in tara si nu stiu daca intentionez sa mai lucrez pe piata din Timisoara... prea mult circ. Ma mai gandesc daca imi voi relua activitatea in Timisoara sau nu. In orice caz voi anunta daca e ceva.

Va pup si o zi buna!

Postat

hey bby !!! prin cta cand ajungi ?

Postat

hey bby !!! prin cta cand ajungi ?

Ma gandesc cam pe cand vara asta si va anunt aici :)

• Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

anuntu asta isi schimba doar pozele,cred ca am vazut vreo 3 feluri de poze de genu dar textul si titlul sunt la fel ehe,deci trage concluzia

Ce peruca are in cap  :laugh2

Postat

Ce peruca are in cap  :laugh2

O peruca din par natural nu ii usor de cumparat Corinuto. Sa o mai lasam putin :))))

• Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

O peruca din par natural nu ii usor de cumparat Corinuto. Sa o mai lasam putin :))))

Da ...dar asta mai este si rosul ala ciudat :(

Postat

Da ...dar asta mai este si rosul ala ciudat :(

Oricum pozele sunt furate de la o travestita de prin Alba sau Cluj care nu presteaza, face travesti doar pt placerea ei propie si personala. 

• Minus 3
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...