matei.matei Reputation: 10 Posted May 7, 2017 Oras:harghita Oras:harghita Share Posted May 7, 2017 Caut 10 tipe care practică trampling pentru a vedea la câte rezist să fiu călcat în același timp. Link to comment
aalexxiss_ Reputation: 652 Posted May 8, 2017 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Share Posted May 8, 2017 Caut 10 tipe care practică trampling pentru a vedea la câte rezist să fiu călcat în același timp. Sincer, nu cred ca poti gasi un astfel de grup, dar iti doresc succes. Asa, de curiozitate, cu cate ai incercat pana acum simultan? Nu de alta, dar 10 fete cu o greutate medie de (hai sa fim "light") 48 de kilograme fiecare, calcandu-te simultan, apasa cu aproape jumatate de tona asupra ta. Ma indoiesc ca reusesti performanta sa supravietuiesti. 1 Link to comment
indubitabil1 Reputation: 128 Posted May 8, 2017 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Share Posted May 8, 2017 Mai usor gasesti una cat 10... 3 Link to comment
raddu29 Reputation: 153 Posted May 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Share Posted May 9, 2017 Sincer, nu cred ca poti gasi un astfel de grup, dar iti doresc succes. Asa, de curiozitate, cu cate ai incercat pana acum simultan? Nu de alta, dar 10 fete cu o greutate medie de (hai sa fim "light") 48 de kilograme fiecare, calcandu-te simultan, apasa cu aproape jumatate de tona asupra ta. Ma indoiesc ca reusesti performanta sa supravietuiesti.ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu incap fizic pe corp... Link to comment
matei.matei Reputation: 10 Posted May 9, 2017 Oras:harghita Oras:harghita Author Share Posted May 9, 2017 Sincer, nu cred ca poti gasi un astfel de grup, dar iti doresc succes. Asa, de curiozitate, cu cate ai incercat pana acum simultan? Nu de alta, dar 10 fete cu o greutate medie de (hai sa fim "light") 48 de kilograme fiecare, calcandu-te simultan, apasa cu aproape jumatate de tona asupra ta. Ma indoiesc ca reusesti performanta sa supravietuiesti.deocamdata doar cu doua. Oricum, nu am zis ca sigur voi reusi cu 10, ci ca doar vreau sa vad care ar fi numarul maxim la care as face fata Link to comment
matei.matei Reputation: 10 Posted May 9, 2017 Oras:harghita Oras:harghita Author Share Posted May 9, 2017 ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu incap fizic pe corp...Fizi ar incapea... cate doua pe fiecare picior (4) + cate doua pe fiecare mana (4) + 2 pe piept si burta = 10; sigur, aceasta aranjare nu este batatuta in cuie Link to comment
Guest gingo Reputation: 0 Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 Nu mai bine vrei sa venim sa te calcam cu masina ? 3 4 Link to comment
13cunilingus Reputation: 2325 Posted May 29, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Share Posted May 29, 2017 Merge si cu mai mult de 10 femei pe tine....http://www.cucciolopage.com/shop/video040/video04004.jpghttp://www.cucciolopage.com/shop/video040/video040.jpghttps://pbs.twimg.com/media/BjJ5aA8IMAAaXt2.jpg Link to comment
sylvya69 Reputation: 7 Posted May 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Share Posted May 29, 2017 asta e cam ciudatjuisezi cand te calca? eu mi-as dori un tratament mai dur, dar cu un barbat in care sa am incredere!daca stie si poker cu atat mai bine .........(aveti tel la prfl)........ 1 Link to comment
obsidian Reputation: 1866 Posted May 29, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Share Posted May 29, 2017 asta e cam ciudatjuisezi cand te calca? eu mi-as dori un tratament mai dur, dar cu un barbat in care sa am incredere!daca stie si poker cu atat mai bine .........(aveti tel la prfl)........Pe ce site joci poker ? Link to comment
13cunilingus Reputation: 2325 Posted May 30, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Share Posted May 30, 2017 https://footfetishbb.com/uploads/posts/2017-05/1493813404_218hkrlt6ev5ct97d8mzgl8xv3klpdyois90o6.mp4.00007.jpg Link to comment
13cunilingus Reputation: 2325 Posted May 30, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Share Posted May 30, 2017 http://zh.sexoanal.biz/media/thumbs/0/v31650.jpg?1480128194 Link to comment
matei.matei Reputation: 10 Posted May 30, 2017 Oras:harghita Oras:harghita Author Share Posted May 30, 2017 asta e cam ciudatjuisezi cand te calca? eu mi-as dori un tratament mai dur, dar cu un barbat in care sa am incredere!daca stie si poker cu atat mai bine .........(aveti tel la prfl)........juisezi? ce fel de tratament mai dur? Link to comment
flaviusadrianus Reputation: 214 Posted May 31, 2017 Oras:BUH Oras:BUH Share Posted May 31, 2017 sylvya69, nu ne dai si noua mai multe detalii sa iti deschizi in topic? Pari dulcetica daca esti tu. Link to comment
matei.matei Reputation: 10 Posted June 1, 2017 Oras:harghita Oras:harghita Author Share Posted June 1, 2017 Nu mai bine vrei sa venim sa te calcam cu masina ? Detalii... Link to comment
sylvya69 Reputation: 7 Posted June 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Share Posted June 5, 2017 sylvya69, nu ne dai si noua mai multe detalii sa iti deschizi in topic? Pari dulcetica daca esti tu. pai din ce am vazut doar profesionistele pot deschide topicurieu vreau sa frunzaresc, sa sortez n-am incredere inca sa las date de contactare dar si voi sunteti dulcici ca ma bagati in seama p.s. luna viitoare o sa fiu singura in bucuresti........ poate se leaga ceva Link to comment
obsidian Reputation: 1866 Posted June 5, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Share Posted June 5, 2017 pai din ce am vazut doar profesionistele pot deschide topicurieu vreau sa frunzaresc, sa sortez n-am incredere inca sa las date de contactare dar si voi sunteti dulcici ca ma bagati in seama p.s. luna viitoare o sa fiu singura in bucuresti........ poate se leaga cevaIti place jocul, nu ? Link to comment
flaviusadrianus Reputation: 214 Posted June 6, 2017 Oras:BUH Oras:BUH Share Posted June 6, 2017 oau, next month free, in cazul acesta, poate vad daca esti asa dulce cum pari? Link to comment
ionis Reputation: 5 Posted June 7, 2017 Telefon: valemas1 Oras:bucuresti Telefon: valemas1 Oras:bucuresti Share Posted June 7, 2017 asta e cam ciudatjuisezi cand te calca? eu mi-as dori un tratament mai dur, dar cu un barbat in care sa am incredere!daca stie si poker cu atat mai bine .........(aveti tel la prfl)........buna.suntem un cuplu te intereseaza? Link to comment
Recommended Posts