georgika76 Reputație: -401 Postat Iulie 11, 2017 Postat Iulie 11, 2017 In cazul in care domnisoara Delia nu imi confirma disponibilitatea dumneaiei pt week end,ce alte domnisoare mi-ati putea recomanda pt ca ar fi pacat sa raman cu credit la banca si sa plec si nefutut de la Constanta.
deliaclaudia Reputație: 3065 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 11, 2017 In cazul in care domnisoara Delia nu imi confirma disponibilitatea dumneaiei pt week end,ce alte domnisoare mi-ati putea recomanda pt ca ar fi pacat sa raman cu credit la banca si sa plec si nefutut de la Constanta.Dragul meu George De ce nu ma suni , sau de ce nu mi lași un pm ? )) Evident ca te aștept in Weekend la mine !!Pana duminica când voi avea un outcall in afara orașului și voi sta pana marți dimineața ! Deci ! Call me baby 2
georgika76 Reputație: -401 Postat Iulie 11, 2017 Postat Iulie 11, 2017 Ok o sa te sun numai ca trebuie sa ajung la orange sa mi incarc telefonul
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 11, 2017 Duduiță. dacă aveați și dumneavoastră parte pe vremuri de asemenea flăcăi de ispravă, de rup ușa băncilor "CARE VÂND VISE"... eu zic că iuby dădea la manivelă și acuma !!! Norocoase vremuri trăim, cu belșug și multă, foarte multă viziune a viitorului. Știți cum zic ... Daaaa...frumos...di vis !!! Futui mama iei di societate di consum...ancarcam cartele, ni suim an aveoane, plicam la mare la futut...pi bani cari nu iam produs inca !!! Traeasca capitalismu si amprumutu bancar !!! 2
krama Reputație: 18 Postat Iulie 11, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 11, 2017 Eu zic asa tot cei frumos nu dureaza o veșnicie asa ca faceti credite la banca vindeti-va un rinichi numai sa ajungeti vara asta pe la Delia. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2017 Postat Iulie 11, 2017 Daaaa...frumos...di vis !!! Futui mama iei di societate di consum...ancarcam cartele, ni suim an aveoane, plicam la mare la futut...pi bani cari nu iam produs inca !!! Traeasca capitalismu si amprumutu bancar !!! Sa mor daca nu m-am simtit direct vizat😂😂😂...."la futut pi bani cari nu iam produs inca"...haaaa , ce-am comis-o😂😂😂 Amelico,stiu ca n-ai intentionat dar chiar s-asa....😂😂😂....... 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 11, 2017 Sa mor daca nu m-am simtit direct vizat😂😂😂...."la futut pi bani cari nu iam produs inca"...haaaa , ce-am comis-o😂😂😂 Amelico,stiu ca n-ai intentionat dar chiar s-asa....😂😂😂.......Tu ci crideai...ka iesti singuru ??? )))))))))) Ochi vad,Inima cere,Pula nari constiinta,Da nisi sa fasi planuri ku ea, ka ti baga an datorii di nisi 2 viitoare nuti ajung sa li platesti !!! Ie o vorba draga la flacai: VIITORU VA ATARNA AN FATZA !!! ))))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2017 Postat Iulie 11, 2017 Tu ci crideai...ka iesti singuru ??? )))))))))) Ochi vad,Inima cere,Pula nari constiinta,Da nisi sa fasi planuri ku ea, ka ti baga an datorii di nisi 2 viitoare nuti ajung sa li platesti !!! Ie o vorba draga la flacai: VIITORU VA ATARNA AN FATZA !!! ))))))))Nici chiar asa...suntem baieti destepti si muncitori ....si foarte cheltuitori,asa ca deh se mai intampla si " accidente"😈Si mai e o vorba preferata de mine : ce vine pe pula , pe pula sa se duca!...sper ca intelegi😀 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 11, 2017 Mah Vanitosule...ai si tu driptate. "Cu cie mam alies an viataaaa....,Cu cie mam alies an viata,Ceam beut, ceam mincat...si ku ce am strins an brateee." Adivaru ie ka dak miine, Doamni feresti, da tramvaiu pisti tini si ti trimite la Barbos, makar sa nu plesi ku rigretu ka noi avut sansa so cunosti pi Delia !!! Trupeste !!! 2
kkmitz Reputație: 4249 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Iulie 11, 2017 Delia sa le ceri inainte de footing analizele sa vezi daca nu sunt cardiaci si alte cele ca baietzii vad ca cu greu iti fac fatza ar fi nasol sa plece cu smurdu de la tine glumesc evident ! 4
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 11, 2017 Ioaneeee (RO)...dice iesti bagabont ??? )))))))))))))))))))))))))))))))
cristi bug Reputație: 1065 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 11, 2017 Nu am apucat sa o cunosc inca pe Delia si poate nici nu o voi cunoaste vreodata ( distanta bat-o vina :wallbash ) dar am inceput sa iau preventiv Aspenter ca altfel...... https://www.youtube.com/watch?v=wqRuvmFfyag Vrei să te iau eu cu mașina în august ?Ajung în orașul tău că trebuie să aduc la CT de la zoo ursul & tigrul zgripțuroacei Amelia că nu scapă de ei!
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2017 Postat Iulie 11, 2017 Ioaneeee (RO)...dice iesti bagabont ???)))))))))))))))))))))))))))))))Nu ca n-as fi dar ... Ce-am făcut tanti!? 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 11, 2017 Poi asta ti intreb io...ceam facut ? Dice mioi dat o bulinuta di rosu ???
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2017 Postat Iulie 11, 2017 Poi asta ti intreb io...ceam facut ? Dice mioi dat o bulinuta di rosu ??? Ups... Scuze tanti! Am deshtili groase, tielefonul mic... n-am banghit.M-am informat si am 80 di puncti verzi pi zi cica. Yo ti le dau pi toati matali dar s-ar putea sa nu observi
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 11, 2017 NUi bai ka mioi dat o bulina di rosu...da nu stiiam dice !!!
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iulie 11, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 11, 2017 Delia sa le ceri inainte de footing analizele sa vezi daca nu sunt cardiaci si alte cele ca baietzii vad ca cu greu iti fac fatza ar fi nasol sa plece cu smurdu de la tine glumesc evident ! eu am inceput deja pregatirile!)) 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2017 Postat Iulie 11, 2017 Interesant, nici o pastiluță albastră ....
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2017 Postat Iulie 11, 2017 NUi bai ka mioi dat o bulina di rosu...da nu stiiam dice !!! Preventiv din subconștient 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2017 Postat Iulie 11, 2017 eu am inceput deja pregatirile! )) inca unul cu Aspenter ca si mine 2
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2017 Postat Iulie 11, 2017 NUi bai ka mioi dat o bulina di rosu...da nu stiiam dice !!! Din greseala... acum ca tot am scris de doua ori
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iulie 11, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 11, 2017 Interesant, nici o pastiluță albastră .... Delia e pastiluta albastra! 1
kkmitz Reputație: 4249 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Iulie 11, 2017 eu am inceput deja pregatirile! ))de la mine poti sa pui telina ginseng zinc seleniu rhodiola arginina pt puli mari si tari mult timp natural 2
cristi bug Reputație: 1065 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 11, 2017 eu am inceput deja pregatirile!)) Te-ai scos 1+1 cadou. Bancheta din față? Ahh ce amintiri am cu fetele,dar pe bancheta din față 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2017 Postat Iulie 11, 2017 Ups... Scuze tanti! Am deshtili groase, tielefonul mic... n-am banghit.M-am informat si am 80 di puncti verzi pi zi cica. Yo ti le dau pi toati matali dar s-ar putea sa nu observi Se si reporteaza ? Ca minutele de la Connex ?😂 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum