Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2017 Partajează Postat Iulie 20, 2017 Ti-as da plus.. dar tii cu ciobanu' Esti cumva dinamovist ?! Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2894 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iulie 20, 2017 Esti cumva dinamovist ?! Realu' e una dintra favoritele mele. Link spre comentariu
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2017 Partajează Postat Iulie 20, 2017 Realu' e una dintra favoritele mele.Ma bucur ca esti unul din fanii Realului, dar vad ca ocolesti raspunsul la intrebarea mea ! Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 20, 2017 Ti-as da plus.. dar tii cu ciobanu' Cie sa fak si io...dak imi plasi brinza di cioban ?! )))))))) 1 Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iulie 20, 2017 Ti-as da plus.. dar tii cu ciobanu' E dinamovista. 1 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2894 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iulie 20, 2017 E dinamovista.Ehe.. as lua-o de nevasta. Link spre comentariu
deliaclaudia Reputație: 3065 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Iulie 20, 2017 Un sărut dulce la cald ! Pe aceasta cale, va anunț și ca voi pleca la București câteva zile , din cauza perioadei lunare ! Daaaar .... voi reveni aceeași , mai determinata și mai selectiva pentru a nu mai stârni controverse ! #notmytype Nu ma voi pleca in fata celor cu care nu am creat o chimie , fiecare din noi are dreptul sa-și expună punctul de vedere , fie intr un mod frumos , fie cum a învățat ! Eu Delia , va doresc tututor sa va trăiți trăirile și senzațiile alături de sufletele și trupurile pe care le acceptați și doriți fie și pentru 3600 de secunde ! 😋🙈 15 Link spre comentariu
johnnybravo86 Reputație: -393 Postat Iulie 20, 2017 Partajează Postat Iulie 20, 2017 Îți urez succes și drumuri bune și poate îmi explici și mie ce se întâmplă de nu îmi răspunzi la telefon..atât tot 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 20, 2017 Poi cum mah fatah...tu nu iesti pi anticoncieptionali si cind vini randu la pastilili alia di zahar inciepi o cutie noua, ka sa nuti vina ciclu ? Nu baji dop di vata an pasarica sai arzi pi fraeri si pi stop ? Mmmmoooaaama...ci lux ! Tu nu sti ka asia fak fetli di banda rulanta? Poi alia di vin la mare pi sezon nusi iau zili libere mah fatah...ka ieli bate feru cit ie cald, ka iarna bate doar pestele. Dieci matali nu tresi si pi rosu la semafor ? Astiepti si iei zili libere ! Cie abstract ! ))))))))) 6 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 20, 2017 Îți urez succes și drumuri bune și poate îmi explici și mie ce se întâmplă de nu îmi răspunzi la telefon..atât totMah Babayulie...tu cum iti iexplisi tii ka fooooarti multi fete nuti raspund ??? 2 Link spre comentariu
johnnybravo86 Reputație: -393 Postat Iulie 20, 2017 Partajează Postat Iulie 20, 2017 Mah Babayulie...tu cum iti iexplisi tii ka fooooarti multi fete nuti raspund ??? Ție ce explicații să-ți dau?Nu m-ai cunoscut personal să mă judeci 1 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2894 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iulie 20, 2017 Mah Babayulie...tu cum iti iexplisi tii ka fooooarti multi fete nuti raspund ??? Il stii tu pe celebrul Johnny Bravo, avand succes la femei? ))) Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Iulie 20, 2017 Un sărut dulce la cald !Pe aceasta cale, va anunț și ca voi pleca la București câteva zile , din cauza perioadei lunare !Daaaar .... voi reveni aceeași , mai determinata și mai selectiva pentru a nu mai stârni controverse !#notmytype Nu ma voi pleca in fata celor cu care nu am creat o chimie , fiecare din noi are dreptul sa-și expună punctul de vedere , fie intr un mod frumos , fie cum a învățat ! Eu Delia , va doresc tututor sa va trăiți trăirile și senzațiile alături de sufletele și trupurile pe care le acceptați și doriți fie și pentru 3600 de secunde ! hm interesanta costumatie fara sutien si chilotei e tinuta de strada ? Link spre comentariu
johnnybravo86 Reputație: -393 Postat Iulie 20, 2017 Partajează Postat Iulie 20, 2017 Il stii tu pe celebrul Johnny Bravo, avand succes la femei? )))Altul care de crede macho și isi da cu părerea..pai ba nu este treaba altora ce fac eu..clar.. este strict problema mea..de restul? Nu am nevoie de resturi Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9677 Postat Iulie 20, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Iulie 20, 2017 Delia, sa fii cuminte S-a suparat lumea ca ai spart piata din constanta si nu mai fac fetele bani din cauza ta Tu vezi-ti de treaba ca faci bine ceea ce faci 6 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2894 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iulie 20, 2017 Altul care de crede macho și isi da cu părerea..pai ba nu este treaba altora ce fac eu..clar.. este strict problema mea..de restul? Nu am nevoie de resturiStai calm, nu am spus nimic de tine. Faceam si eu referire la personajul ala "macho" arhicunoscut din desene, pe care presupun ca il simpatizezi din moment ce l-ai ales ca nume de utilizator. O zi faina. 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 20, 2017 Ție ce explicații să-ți dau? Nu m-ai cunoscut personal să mă judeciAltul care de crede macho și isi da cu părerea..pai ba nu este treaba altora ce fac eu..clar.. este strict problema mea..de restul? Nu am nevoie de resturiMah Babayulie...da noi ku cie sintim mah vinovati di trebe sa citim pi zeci di topinguri ali fetilor di probliemili tali piersonali ? Ku cie am gresit noi sa ti opservam cum li critisi tu pi feti cati dau flit ??? Ka nuti raspund, nuti moi raspund, sau iti dau direct riject ??? Kum tio zis si fata ceia : "imi rezerv dreptu de ami aleje cleienti"...da nu tu !!! Da riezolvati mah problemili an privat...nu an vazu lumi !!! )))) 2 Link spre comentariu
johnnybravo86 Reputație: -393 Postat Iulie 20, 2017 Partajează Postat Iulie 20, 2017 Mah Babayulie...da noi ku cie sintim mah vinovati di trebe sa citim pi zeci di topinguri ali fetilor di probliemili tali piersonali ? Ku cie am gresit noi sa ti opservam cum li critisi tu pi feti cati dau flit ??? Ka nuti raspund, nuti moi raspund, sau iti dau direct riject ??? Kum tio zis si fata ceia : "imi rezerv dreptu de ami aleje cleienti"...da nu tu !!! Da riezolvati mah problemili an privat...nu an vazu lumi !!! ))))Hai cânta la alta masă că nu am chef sa te ascult..baga in alta parte sfaturi.. poate te vor asculta alții..știi vb aia cel mai bun sex oral mi-l face gura lumii ðŸ˜ðŸ˜‚😠Link spre comentariu
natashanaty Reputație: 17 Postat Iulie 20, 2017 Partajează Postat Iulie 20, 2017 Îți urez succes și drumuri bune și poate îmi explici și mie ce se întâmplă de nu îmi răspunzi la telefon..atât totBa prostovanule,tu nu pricepi ca esti pe lista neagra la fete,vrei sa-ti deseneze cineva ? O sa ajungi sa-ti cumperi oi si capre ca sa mai futi si tu ceva. 1 Link spre comentariu
johnnybravo86 Reputație: -393 Postat Iulie 20, 2017 Partajează Postat Iulie 20, 2017 Ba prostovanule,tu nu pricepi ca esti pe lista neagra la fete,vrei sa-ti deseneze cineva ? O sa ajungi sa-ti cumperi oi si capre ca sa mai futi si tu ceva.Altul care face pe deșteptul..pai ba în morții tai de sclav, cum plm mea vb așa cu mine? Sterge-te la bot când vb cu mine băi mizerie ordinară ce ești.. du-te și fute și tu cadavre și apoi vb cu mine Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2017 Partajează Postat Iulie 20, 2017 Frumoase dejecții. Superb. Va recomand o întâlnire între cocosi. Is IT possible !? Link spre comentariu
johnnybravo86 Reputație: -393 Postat Iulie 20, 2017 Partajează Postat Iulie 20, 2017 Nu am ce sa vb cu unii ca el..nu ma dau zmeu,dar văd că pe unii îi deranjează faptul că eu întreb de ce nu îmi răspunde la telefon Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2017 Partajează Postat Iulie 20, 2017 Ești galben. Întreabă prin PM. Folosim un pic acoperitoarea gatului. Gen pricepi. Te sărut Link spre comentariu
sety Reputație: 47 Postat Iulie 20, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 20, 2017 Nu am ce sa vb cu unii ca el..nu ma dau zmeu,dar văd că pe unii îi deranjează faptul că eu întreb de ce nu îmi răspunde la telefonNu am ce sa vb cu unii ca el..nu ma dau zmeu,dar văd că pe unii îi deranjează faptul că eu întreb de ce nu îmi răspunde la telefonPoate nu are timp! Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 20, 2017 Hai cânta la alta masă că nu am chef sa te ascult..baga in alta parte sfaturi.. poate te vor asculta alții..știi vb aia cel mai bun sex oral mi-l face gura lumiiAltul care face pe deșteptul..pai ba în morții tai de sclav, cum plm mea vb așa cu mine? Sterge-te la bot când vb cu mine băi mizerie ordinară ce ești.. du-te și fute și tu cadavre și apoi vb cu mineViezi kum o iei razna pi címpiili patriei. Porma ti miri dişe nu ti baga nisi dreaq an siama. Tu nu crezi ka ie cazu di o revizuiri di comportamient, nu ? Io cint la ci masa vriau io...ka pi mini nu ma ignora nimenea !!! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum