georgika76 Reputație: -401 Postat August 29, 2017 Postat August 29, 2017 Ok, scuze, nu inflentam pe nimeni, o lăsăm pe distinsa domnisoara sa raspunda.
ramyen Reputație: 96 Postat August 29, 2017 Postat August 29, 2017 nu stiu altii cum sunt dar eu cand ii dadeam in gura deliei ea se freca ca o disperata la pizda si avea reprize de cel putin 10 15 secunde de squirt 2
bmb066 Reputație: -401 Postat August 30, 2017 Oras:Around! Oras:Around! Postat August 30, 2017 Ziceam , da )Bine zis !Acum lucrez pana la 17.00 Te pupicNiste fotografii noi, asa sa ne reimprospatezi memoria?
sety Reputație: 47 Postat August 30, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 30, 2017 Niste fotografii noi, asa sa ne reimprospatezi memoria? Așa scurta o ai???😂😂😂
deliaclaudia Reputație: 3065 Postat August 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 30, 2017 Dacă îmi permiți o simplă și pertinentă parere hai sa o spunem direct si fara menajamente:nimeni in ziua de azi inclusiv fetele de pe acest site nu o fac de placere, toate au un interes, asa ca dragi prieteni nu va imbatati cu apă rece.Hmm .. mult sau puțin de discutat pe acesta tema .. dacă analizam interesele sunt de ambele părți ! Voi aveți un interes când păsiti pragul meu , acela de a va destinde și de a va simți bine , iar câștigul meu ( respectiv interes ) , este pe deplin meritat ! Iar cât despre faza cu plăcerea , nu as știi ce sa zic despre asta ... totul depinde de chimia dintre parteneri - TU & EU ! Cum era vorba aia , unde dragoste nu e nimic nu e , in cazul asta - unde atracție nu e , nimic nu e 😆😆😆🙈🙉😘😘😘😘 7
Vizitator Reputație: 0 Postat August 30, 2017 Postat August 30, 2017 Hmm .. mult sau puțin de discutat pe acesta tema .. dacă analizam interesele sunt de ambele părți !Voi aveți un interes când păsiti pragul meu , acela de a va destinde și de a va simți bine , iar câștigul meu ( respectiv interes ) , este pe deplin meritat !Iar cât despre faza cu plăcerea , nu as știi ce sa zic despre asta ... totul depinde de chimia dintre parteneri - TU & EU !Cum era vorba aia , unde dragoste nu e nimic nu e , in cazul asta - unde atracție nu e , nimic nu e Pentru orice situatie Deliuta are cuvintele la ea. Bravo. 2
temujin Reputație: 1654 Postat August 31, 2017 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat August 31, 2017 Delia, care este ea!! Sunat si vorbit cateva minute la telefon, stabilit ceva detalii si hotarat sa ne vedem la o anumita ora. O voce placuta, care te atrage sa vezi ce se ascunde in spatele telefonului. Locatia este noua, undeva pe Soveja, foarte aproape de intersectia cu Tomis. Punct negativ pentru parcare; inexistente locurile de parcare, jale mare. Apartamentul este curat, modern iar baia este dotata cu tot ce trebuie. Mare plus pentru locatie! Are si o "colega" in apartament, o catelusa simpatica, pe nume Sara.Domnisoara Delia foarte volubila, de gasca si extrem de simpatica. Am fumat cate o tigara, am stat la ceva taclale si am ales sa-mi petrec urmatoarea ora in compania ei.Intrat la dus, igienizat si trecut in dormitor. A fost ceva...bun si frumos cu gfe la maxim! Timpul a trecut foarte repede si fiind presat de el, a trebuit s-o sterg, evident dupa dus si inca ceva fumuri de tigara si cateva discutii. Nu intru in detalii picante, pentru ca nu-si au rostul; cine doreste s-o cunoasca pe domnisoara se poate duce personal.Lasat 300 cadou si plecat cu gand de revenire! De recomandat...da, fara doar si poate! O zi buna sa aveti! 14
ovydyu12 Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2017 Postat Septembrie 5, 2017 Mai esti disponibila Delia ?
marius171 Reputație: 283 Postat Septembrie 5, 2017 Postat Septembrie 5, 2017 de cateva zile nu mai raspunde la telefon
serpiko Reputație: 162 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 6, 2017 Poate s-o fi intors in Bucuresti... Sezonul la mare s-a terminat.
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Septembrie 6, 2017 Poate s-o fi intors in Bucuresti... Sezonul la mare s-a terminat.Crezi?Și nu anunța ?
serpiko Reputație: 162 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 6, 2017 O sa dea ea un semn pana la urma... Pare fata cu bun simt.
k4azz94 Reputație: 26 Postat Septembrie 6, 2017 Postat Septembrie 6, 2017 Deliutza nu mai pui si tu niste poze cu tine?
marcel_90 Reputație: 45 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Romanica Oras:Romanica Postat Septembrie 6, 2017 Up 1
stelian dima Reputație: -435 Postat Septembrie 7, 2017 Postat Septembrie 7, 2017 am vazut o azi pe delia..era pe bulevardul mamaia din constanta alaturi de un barbat..o luase de mijloc si o mangaia,deci am presupus ca sunt impreuna. eu la delia nu am fost niciodata,am vrut dar nu mi a raspuns ..dar am recunoscut o dupa tatuajul cu floarea de pe spate si scrisul pe coloana..deci voi scrieti aici ca disperatii si ea si a gasit iubirea si nu mai intra pe forum )) 1
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Postat Septembrie 7, 2017 Bine, bine. Stai liniștit, Cupidon. SIM-ul este la păstrare. Nu tine mult iubirea la fetele de genu'. 😂😂 2
georgika76 Reputație: -401 Postat Septembrie 7, 2017 Postat Septembrie 7, 2017 Perfect de acord .Are domnisoara un interes cu PACALICIUL dar ca orice minune care nu tine decat trei zile tot la supt pule si inghitit sloboz va ajunge, asa ca nu e panica, noi o asteptam sa-i umplem gura, ca deja pizda o are GĂLEATA. 1 1
deliaclaudia Reputație: 3065 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Septembrie 7, 2017 hello dupa cateva zile libere ! Da , nu ai gresit , indeed , m ai vazut cu un barbat pe Bulevardul Mamaia ( e posibil ) pentru ca eu ofer si servicii de outcall , nu doar incall ! Acum sunt la Bucuresti inapoi . Am cateva problemute de rezolvat apoi revin . Iar cat despre interesul fata de 'pacalici' cred ca stim toti care este )) Nimic rau intentionat Eu ofer ceva si primesc ceva la schimb ! 😘😘😘😘😘 5
stelian dima Reputație: -435 Postat Septembrie 7, 2017 Postat Septembrie 7, 2017 mi s ai parut cunoscuta dupa fata,dar nu eram sigur ca erai tu. dar porma cand am vazut tatuajele de pe spate mi am dat seama. pentru ca azi ai purtat ceva cu spatele gol
biatlonist Reputație: 929 Postat Septembrie 7, 2017 Postat Septembrie 7, 2017 am vazut o azi pe delia..era pe bulevardul mamaia din constanta alaturi de un barbat..o luase de mijloc si o mangaia,deci am presupus ca sunt impreuna. eu la delia nu am fost niciodata,am vrut dar nu mi a raspuns ..dar am recunoscut o dupa tatuajul cu floarea de pe spate si scrisul pe coloana..deci voi scrieti aici ca disperatii si ea si a gasit iubirea si nu mai intra pe forum )) Delia ii o gagicutza super,si daca un individ era cu ea nu cred ca ar trebuii sa fie ceva care ne uimeste.Ii o fata frumoasa si tre tratata ca atare.Nu am cunoscut o live,dar is convins ca ii de super calitate.Domnii mei,Delia draga o super seara si distractie la greu va urez. 1
andrei lica Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Postat Septembrie 7, 2017 Delia ii o gagicutza super,si daca un individ era cu ea nu cred ca ar trebuii sa fie ceva care ne uimeste.Ii o fata frumoasa si tre tratata ca atare.Nu am cunoscut o live,dar is convins ca ii de super calitate.Domnii mei,Delia draga o super seara si distractie la greu va urez. [/qu deci delia minte ca e plecata la bucuresti )))
andrei lica Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Postat Septembrie 7, 2017 deci delia minte nu este plecata la bucuresti )))
marcel_90 Reputație: 45 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Romanica Oras:Romanica Postat Septembrie 7, 2017 Up
djangobango Reputație: 9 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 8, 2017 Perfect de acord .Are domnisoara un interes cu PACALICIUL dar ca orice minune care nu tine decat trei zile tot la supt pule si inghitit sloboz va ajunge, asa ca nu e panica, noi o asteptam sa-i umplem gura, ca deja pizda o are GĂLEATA. :laugh2
sety Reputație: 47 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 8, 2017 Bine, bine. Stai liniștit, Cupidon. SIM-ul este la păstrare. Nu tine mult iubirea la fetele de genu'. 😂😂dacă se lasă cu dar...v.ati lins pe bot!😂😂😂 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum