Sari la conținut

Olivia 0758134629

Postări Recomandate

Vizitator olivia21
Reputație: 0

Acum jumătate de ora am plecat de la Olivia..... Servicii ireproșabile ca de fiecare data... O fata de nota 10... O sa revin cu placere

Te mai astept 🔞
Link spre comentariu

Vizitat. M-am simțit bine în compania ei, m-am simțit ca la o amanta. Am ales o finalizare.Oral de vis, nota 10 , ii place sa se inece cu ea.La normal se mișcă foarte bine,n am putut rezista mult 🤣🤣 Atitudine foarte ok, vorbareata, chiar este de vizitat.Era foarte bronzata de la solar nu prea o puteam atinge . Eu cu siguranță o sa mai vin, doar dacă ma mai primeste😂.

O recomand cu încredere, este tot ce recomanda doctorul unui bărbat â¤

Link spre comentariu
Vizitator olivia21

Vizitat. M-am simțit bine în compania ei, m-am simțit ca la o amanta. Am ales o finalizare.Oral de vis, nota 10 , ii place sa se inece cu ea.La normal se mișcă foarte bine,n am putut rezista mult 🤣🤣 Atitudine foarte ok, vorbareata, chiar este de vizitat.Era foarte bronzata de la solar nu prea o puteam atinge . Eu cu siguranță o sa mai vin, doar dacă ma mai primeste😂.

O recomand cu încredere, este tot ce recomanda doctorul unui bărbat â¤

sunt prăjită nu bronzata 😂😂😂 in 2 zile imi revin ,sper 😂😂 . De primit, mai vedem .😂
Link spre comentariu
Vizitator olivia21

o sa ti mai dau eu din pigmentul meu 😄😂😂apropo, pentru recenzia asta bine făcută merit deblocarea pe wapp pentru viitoarele programări 😄â¤

mai vedem 😂🦀
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...